Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Doloress, ce simpatic Patrick cu sfantul ren ![]()
In privinta spalatului dintisorilor, nu stiu ce i-a facut sotul meu lui Vlad ca a ajuns sa-l implore copilul sa-l spele pe dinti. Adineauri l-am rugat sa-mi spuan secretul pentru a vi-l dezvalui si cica e pe bani![]()
. Oricum o poveste ceva i-a spus el, l-am auzit chiar amenintandu- ca daca mesteca guma nu il spala pe dinti in seara respectiva iar Vlad a renuntat la guma, sacrificiul suprem![]()
Ah, si da, intra-devar Vlady a fost bebelusul ideal si chiar si acum il consider copilasul ideal si as vrea mult sa gandesc la fel si despre Luca dar cred ca tb sa mai astept putin. Oricum vad o juma' de luminitza la apatul tunelului![]()
Laurita, ne-am uitat dupa voi in parc asta seara, iar Vlad era moara stricata: "Unde e Mircea?", "a venit Mircea", am fost la un pas sa te sun.
ah, inca ceva. Are cineva idee unde gasesc masina Mc Queen? Vady imi vorbeste tot timpul de ea si as vrea sa il rog pe Iepuras sa i-o aduca de Paste. Am cautat azi in Cora, Auchan,nimic, am fost si la Noriel unde am gasit una f mica. Poate imi dati o idee, merci.
Pup, somn usor!
Simonix spune:
Dolores haha bestial sfantul ren ![]()
Am murit de ras (si am inviat, dupa cum se vede
). Si noi suntem fani WC, si asta tot de la scoala. Mi se pare super simplu, igienic si nu mai e deloc bleah, din moment ce produsul ramane la distanta
Azi de exemplu Robert era in cada, facea baie si ... alarma: vine KK !!! Sotzul, cu prezenta de spirit, a bagat olitza in cada (a ramas in casa oala asta) si Robert a stat pe tron, in cada
Si-a facut treaba si apoi eu a trebuit sa golesc oala - bleah, apoi sa o spal, bleah iara
Ce sa mai, fitze de fitze :D
Si uite, si Robert pune mana pe WC, si la noi acasa, dar mai ales la gradi, unde igiena nu este tocmai OK (copiii nu pot trage singuri apa, caci este sus, deci produsul ramane acolo pana trece o madama sa traga apa). Si nu imi face nimic pe la burta, a fost epidemie de gastro si am scapat, desi eram convinsa ca o sa ia si el, mai ales ca cel mai bun prieten al lui a facut-o. Si chiar cand mergem in oras mergem la toalete publice si da, pune mana fara probleme, nu am cum sa il tin. Eu iau reductorul cu mine dar asta e doar ca sa nu cada, ca altfel ... cu igiena... Insa il spal pe maini (nu acasa, ci doar in oras). La scoala stiu sigur ca nu ii spala pe maini, caci ei se duc singuri la WC si nu au chiuvete acolo. Deci na, asa se caleste :)
Si noi suntem aproape scapati de pempars noaptea, el uneori se scoala si se cere la WC. Si dupa aia nu mai ma lasa sa pun pempars la loc, si sta asa pana dimineata. Rar sa mai gasesc pempars plin dimineata, se tine. Ah, a propos de tinut, am fost in parc si la un moment dat iar alarma de kk
Cum eram depaaarte rau de casa, am fugit la niste prieteni si le-am invadat toaleta
Ce voiam sa zic este insa ca s-a tinut mai ... o gramada, din parc, pus in masina, pus bicla in masina, ajuns la oamenii aia, dat jos, intrat peste oameni... si s-a tinut :) Am fost foarte mandra :)
Alt subiect: dintii - eu nu insist prea tare cu spalatul, il spal serile dar apoi ii dau bibe ![]()
ceea ce anuleaza efectul. Iar de spalat, dat de cateva ori cu periutza, nu stiu cat reusesc sa curat.
Lori scumpa, cred ca la tine e si o depresie mica ... Insa voiam sa zic ca fara depresie, eu tot sensibiloasa am ramas;. Ce mi-a adus mie Robert a fost o viziune noua despre viata, oricat de banal suna, eu am resimtit asta din plin. In primul an imi era in mod constant frica sa nu moara noaptea
Sau uneori si ziua, mai ales cand a inceput cresa. Ma intrebam daca o sa il mai gasesc acolo, traiam o angoasa permanenta, chiar daca nu aratam. Noaptea era mai greu. Eu de plans asa, ziua, rar... insa noaptea nu prea reuseam sa dorm. Apoi, feelingul asta s-a atenuat si am inceput cu altul: grija fatza de viitor. Oare va avea si el viata buna pe care am avut-o eu? Cum va fi lumea in care va trai? Va fi o lume dominata de violenta, de lipsuri? Chestii din astea. Saptamana trecuta stirile din Japonia m-au dat peste cap, tot noaptea
Il culcam si ramaneam langa el si ma gandeam ce as face eu sa fiu intr-o situatie de genul ala. Sa mi se spuna ca am jumatate de ora sa fug iar copilul meu sa fie la scoala, departe si sa nu am timp sa il iau. Sa fie dus undeva departe de mine, cum au fost evacuati unii japonezi, separati. Nu stiu, e greu greu de imaginat. Sau cum ar fi sa fie razboi, sau alerta de radiatii, catastrofe, chestii pe care sa nu le pot controla. Sa nu mai vorbesc de boli
Avem exemple chiar langa noi. Deci ce sa mai, desi functionez la capacitate maxima, sunt vesela, in forma, angoasa asta este ca o umbra dupa mine mereu si nu cred ca ne va lasa in pace, deoarece suntem mame... si sunt chestii pe care inainte eu nu le constientizam.
Voilą, fug la TV :) e o emisiune cu bucatari :d
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
cleo78 spune:
alysh, eu platesc bine pt lectia de spalat pe Dinti. Mara dupa 10 -15 sec. se plictriseste si fuge. Intardevar, si mostenirea genetica nu e grozava, plus ei i-au iesit dintii si maselele f. repede - la 1 an juma avea tot.
Bratafel, mabucur ca ai mai dat pe la noi. Pupam puii dragi! Si ma bucur ca esti mai relaxata;conteaza ca parintii sa fie linistiti; fiecare copil are ritmul lui.
oare MsBB ce o face?
despre spalatul pe miini: mara merge cu Anto, din 5 in 5min la gradi, la baie. Sa se spele pe miini si joace la apa
. Si la mall, daca merg, din 10 in 10 min zice: fac pipi. vA imAGInati cum o dezbrac, tin in brate (budele sunt ingrozitor de murdare), si apoi zice senina "nu vine nimic", dar tre sa ne spalam pe miini....