Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpelor,

Ieri am avut zi greutza, l-am tinut pe Vlad acasa, de fapt l-am dus la teatru dimineata, apoi in parc, am vrut sa petrec putin timp doar cu el. Apoi am ramas cu amandoi, Vlad e pe un ascendent de agresivitate, nu stiu ce-i cu el, il bate pe Luca de-l nauceste, cand Luca se ridica sprijinindu-se de masa, canapea, ii da vant si cade pe spate, se repede in falcile lui cu unghiile, se urca pe el si face pe calaretul, HORROR! Eu inghit ce inghit, ma dor ficatii dupa cum va spuneam si apoi rabufnesc, stiu, nu e bine. Ieri cred ca m-au auzit toti vecinii la un moment dat. Si Luca e exagerat de demanding, urla de la dinti si vrea numai in brate, probabil asta il gelozeste rau pe Vlad care si el e mic si mai are nevoie de bratele mele. Offff!

Boooon. In rest am inceput pregatirile pt ziua lui Vlady, sper sa iasa frumos, fac invitatii acum cu masina McQueen si o sa inchiriez un clown care sper sa-i distreze pe pitici.

[Laurita scumpa!

Stefany, eu desi am fost adepta lasatului pe la bunici, cate o zi, cate o noapte...in excursii cred ca n-as avea curajul sa-l las. Sper insa sa fiu o mama desteapta si sa-l las cand mai creste, desi sunt asa dependenta de el/ ei ca nu stiu ce ma voi face cand vor pleca cate o saptamana Dar deocamdata sunt prea mici, cred.

Desiree, ce m-a amuzat scumpa Victoria cu dorinta ei de a primi flori. Domnisorica de pe-acum

Va pup, fug un pic sa ma relaxez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, e vorba de ebay.at -- din pacate am ratat licitatia cu multe animalute. Ultimele 2 minute sunt decisive -- creste pretul vazand cu ochii si daca nu esti rapid sau nu esti dispus sa platesc x euro, ai pierdut produsul.
Eee, mai vin altele -- ma consolez si eu cu gandul

Lori, da chiar asa, ce erau miscarile alea "intersante" in apa?
Cu cine era Ana?

Stefany_p, daca e excursie doar de 1 zi eu l-as lasa, oricum o zi nu inseamna ca pleaca la 8 din gradi si vin la 6 seara inapoi. Sunt convinsa ca la masa de pranz in aduce inapoi, ca sigur unii din copii dorm apoi.
Deci e o excursie de jumatate de zi. Sigur e frumos pt ei sa mai faca si alte activ. in afara gradinitei

Apropo excursii si Annika merge maine la Ferma Animalelor cu gradinita
Toti parintii au fost informati sa fie devreme la gradi si sunt rugati/"obligati" sa aduca scaun de masina pt copil, asa ca mi-au dat de lucru - ca nu ma pricep la montat/demontat scaune

Si ca sa ramanem la excursii
Noi planuim o excursie la munte de Paste.
Am tot cautat pensiuni prin Brasov(oras), la Bran nu mai vrem ca e cam departe - as vrea ceva intr-o zona verde, sa facem si excursii pe munte si sa aiba si vreun loc de joaca.
Greu e sa gasesti ceva potrivit. Alea mai mici si mai cochete nu ofera masa, trebuie sa inchiriezi toata vila bla bla

Pana la urma m-am hotarat la Vila Evergreen din Predeal (initial gasesem una "Speranta" - da camerele erau cam amarate, cat am putut vedea din poze) - ca sunt tare zgarciti cu pozele
Nu stiu deloc sa-si vanda "produsul" - vezi 10 poze cu 5 mese si 3 lampi dintr-un restaurant, da cu gradina, spatiu verde exterior, amplasarea in zona -- nimic nimicuta

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana era la Baby spa cu o tanti de acolo.

Stefany n-am inteles....in poza aia Iusti il recunoaste pe tati????Haoleuuu sa vezi omor pe Cristi....mai si la distante de astea s-o comita el asa????

Vedeti ce "humor" am???N-am dormit un ochi toata noaptea...Robert e terminat, plans, tuse, muci, dureri, Febra mare!!!!

La multi ani Monik!!Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina si o nastere super usoare si un bebe sanatos si papacios!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Salutare!!!!!!!!!!!!!!! Ne mai tineti minte?? Uff am ajuns sa scriu asa rar.........

Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru. Tiberiu a inceput sa faca pipi la olita, suntem atat de fericiti.........Problemuta este ca tot timpul i-am promis ca daca va face la oala il voi cumpara pe Diesel 10 din Thomas si binenteles ca imediat cum a facut la oala mi-a si zis "Mami DIOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!". Am cautat de mi-a venit rau si nu gasesc pe nicaieri decat pe site-uri straine iar pe Amazon mi-am facut cont dar nu il trimit in Romania. Daca vedeti pe undeva sau ma puteti indruma pe un site pleaseeee. Se numeste Diesel 10 trackmaster si merge singur pe sine, are baterie ca mai e unul cu magnet dar ala nu il vrem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Andrada: ce probleme aveti si voi, parca-as fi eu cu papusa de Craciun FELICITARI pentru pipi la olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

SAlutare si de la noi!!!

Mai da'ce copii mari sunt pe aici..noi inca suntem codasi cu igiena intima...chiar nu vrea de nici o culoare...i se face frica ceva de vis. Asta e, nici nu insistam prea mult pe chestia asta.

Hai sa va dam si vesti de la noi.

Azi noapte matza mi-a plans cu atata jale ca l-am adus la noi in pat...numai cu fatza lipita de mine a fost..n-am prea dormit ca ma simtea imediat cum ma miscam cum plecam mai incolo se oprea din sforait si venea sa se lipeasca din nou de obrazul meu..cum ma simtea cum se apuca din nou de sfoaraiala

Iar azi dimineatza trezit fiind, a gasit 2 biscuiti prin casa si tzup a venit la mine si m-a hranit in timp ce dormeam..mi-a indesat biscuitii in gura si fericit a plecat ...ca sa aduca servetele sa ma stearga la gura...numai ca a luat d-alea de sters geamurile . Bine ca nu a stiut sa le desfaca, am scapat nevictimizata total. Avrut sa imi puna si ochelarii la ochi, dar bine ca l-a vazut tac-su la timp si l-a oprit din fapte bune..eu picam de somn si nu prea am bagat de seama ispravile micului meu ajutor.

Ieri am fost si noi la eco sa aflam si noi ce avem...si e tot..n-a vrut si pace sa isi arate bogatiile. Deja imi place de cupilul asta ca are propria personalitate: pare mult mult mai linistit decat matza mare. Dar acum sa vedem cand o veni pe lume

Desiree ma bucur sa aud ca Victoria e bine. Sper sa fie asa si de acum incolo.

Va pupam si va mai vizitez pe aici!

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Monik sa ai un bebe bun si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Nu l-am lasat in nicio excursie, a stat cu ma-sa acasa, am petrecut o zi impreuna. N-am incredere in supravegherea educatoarelor, prea putine la prea multi copii, in padure, mai bine pas
Lorich, am mai zis ca-n anumite ipostaze sotul tau seamana foarte bine cu al meu, de unde si nedumerirea lu fi-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Stefany eu pe al meu l-am lasat inca de anul trecut.A fost la Bran si la Sinaia cu autocarul cu gradi toata ziua, a venit de-abia seara si nu mai vroia sa se dea jos din autocar, cu greu l-am luat, atunci avea 2 ani.Bine al meu e plimbaret asa ca mine ar pleca mereu, a fost si cu bunicii plecat in excursie cu autocarul si a fost model , a dormit si l-a mai l;uat nenea soferul in fata ca si copilot, nebunie!!!!
Vreau sa o duc pe asta mica la piscina de copii, am fost si cu cel mic pana la 2 ani la o piscina in Bucurestii noi, e si pt bebelusi asa micutzi. Lori voi cum va acomodati cu piscina de la Baby spa? Noi am fost pt putin timp cand era asta mare micutz insa am gasit in Buc noi si am mers numai acolo, mi s-a parut altfel, nu stiu cum mai e acum, da-mi niste detalii si cam ce tarife mai au pls!!!!
Faza tare azi cu piticul meu, zice, mami opreste masina ca vreau sa mergem cu metroul, opresc masina la eroilor pe o starduta ma dau jos , iau copilul si venim acasa cu metroul...........bine ca nu a plecat soferul de la al meu de la firma, il trimit pe bietul baiat pana acolo, bineanteles tot cu metroul ca sa-mi ia masina, a innebunit asta ca era la sf de program.
La multi ani Monik!!!!
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Monik! Sanatate si bucurii!

FECIAN - si eu credeam ca bb Kevin va fi tare energic, dupa ce program de aerobic avea in burtica si e cel mai cumintel copil, doarme si papa toata ziulica, cand sta treaz, sta asa nemiscat si studiaza la greu niste puncte pe perete, deci de multe ori activitatile intrauterine sunt tare inselatoare.

STEFANY - lasa ca e bun si cu mami acasa, e si o vreme tare nasoala. Noi o sa mergem cu totii la un cabane a sucre, dar o sa cautam o zi mai faina si mai insorita. Eu una abia astept sa mearga la gradi cea mare, sa faca si el excursii. Ma enerveaza ca e destul de reticent, de unde era asa de sociabil inainte. Si cred ca e numai influenta de la gradi cealalta. Acum deja observ schimbari de cand e la doamna astalalta.

Multa sanatate lui ROBERTEL! Of, LORICH, vad ca tot nedus la gradi si tot se tin scai bolile de bietul Robert! Iti tin pumnii stransi, sa te poti descurca.

Mergi la inceput