LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
Oooo Simonapro, vad ca esti tare priceputa si tu
!!
Avem numai experte pe aici, Andiaroro abia astept si pozele cu bunatatile voastre
Eu la aranjat si decorat ma pricep si imi place multttt mai mult decat bucataritul in sine unde nu ma descurc deloc
dar noroc ca am ajutoare
!!
Noi acum am terminat curatenia si ne punem la somnic ca sa fim fresh pe maine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Leeloo21 spune:
va
repede ca ma inlatura sotul de la laptop!
pe 4 aprilie nasc!
o zi frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 34+ 

nasterea in apa
pozici dragute
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan "Cuvantare" guliasca azi ( era la plimbare cu tanti):" Du Dei mami papa cum", adica "Du-l pe Andrei la mami sa-i dea papa acum" |
Ha ha ce fain! Ce gulie vorbareata aveti!

------------------
Tufete, va rog, o mini-spirala si pt mine zilele astea. Am gasit "za apartment" in Belgia la un pret f bun, o sa trimit o prietena care e deja acolo sa se uite si eventual sa faca ceva sa il rezerve (de obicei tre' sa le platesti o garantie si daca o platesti in avans se considera si rezervare). Adica apartament cu 3 camere la juma' de pret fata de garsoniera. Secretul e ca e intr-un sat langa oras, da' la cum au nenii aia transportul zau ca nu ma doare prea tare.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 va repede ca ma inlatura sotul de la laptop!pe 4 aprilie nasc! o zi frumoasa! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 34+ ![]() ![]() nasterea in apa pozici dragute |
ce putin mai e! Sa fie cu noroc! Si sa mai treci pe aici cu raportul.CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
denisamada spune:
Nu pot sa cred!!! Nu avem capitol nou!? Si eu acum ce fac, incep urarile pentru Ada cea zambareata si vorbareata si cu bucute exi aici, la final de capitol!? Asa ceva!?
Incep!

La multi ani!!!

Sa fi sanatoasa si fericita, pui mic si sa-ti bucuri parintii minunati! 
Si pentru mami multe-multe flori!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Astazi am trimis piticul la gradi regulamentar, nu am mai avut surprize... fierbinti.
S-o fi gandit ea ca nu are nici un farmec sa te imbolnavesti cand vine we, mai ales unul de sarbatoare cum e asta!
Uitasem sa urez si ceilalti ghiocei dragi de astazi:
La multi ani, Calin Nicholas!
La multi ani, Crina!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
LA MULTI ANI

GHIOCEI MITITEI.
VA salut stimabile domnisoare si cavaleri.
Neatza tufete. Ramona, sa stii ca sunt un pic cu sufletul strans cand intru pe net, dar nu stau permanent. Intru dimi, va salaut, citesc mesaje si apoi ies. Mai intru doar la nevoie.
In rest, am petrecut o noapte STRONG...si nu din cauza lui rares care este cat de cat bine...ci din cauza noastra (parintii) care bolim mai rau decat el. Acum, is nitel mai bine doar ma doare capul...zici ca am baut toata noaptea...
. Dar macar m-au lasat durerile de oase si muschi. LA gat mai lucrez cu Homeogene si PAragripe.
Va pup.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gina2008 spune:
Buna dimineata!
Va pup pe toate si va imbratisez. Va doresc o primavara frumoasa, un an frumos si mai bun din toate punctele de vedere. Si nu in ultimul rand sa ne traiasca ghioceii si sa fie sanatosi! Avem copii mari
.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine, AM SIMTIT FOARTE TARE CA V-A PASAT. Si am mai simtit ceva ce nu am mai simtit de multi ani SENTIMENTUL DE AUTENTICITATE in grija fata de ce mi se intampla.
Deci multe
si si mai multe
. Sunteti minunate fetelor! Din toata inima va spun asta.
Eu sunt de trei zile la noul job. Sunt ok. Na, acomodarea e mai grea putintel, dar o sa treaca. Mi-e mult mai bine aici. Si e bine si pentru timpul petrecut cu Calin, care e mai mult. Am amanat gradinita lui Calin pentru ca si job nou, si gradinita erau prea multe pentru starea mea emotionala si asa slabita. Altfel, cu huzbandul e... pace. Nu e minunat, dar e mai liniste.
Azi noapte am visat ca eram pe strada, dansam. Era o atmosfera gen carnaval la Rio. Si pe strada trecea un autobuz (gen ala care face tur al Londrei sau al New York-ului) si in el erau Oli, Ela, Ilinca, Novus, Anaan. Toate fetele dansau si ele, numai Oli statea jos si era pe ganduri. Oli esti bine?

LA MULTI ANI ALEXANDRA ADA!

Sa fii sanatoasa! Sa fii fericita toata viata ta si doar zambetul sa te insoteasca mereu! Sa iti traiasca si parintii ca tare faini si minunati sunt. O tona de jucarii si de flori virtuale!

LA MULTI ANI CRINA!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Niste poze mai recente cu noi. Ultimele inainte de 2 ani! Offf, ce baiat mare am!
https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/UltimelePozeDeLa1An02?authkey=Gv1sRgCN-Y-fzF-7qm6QE#
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Niste poze mai recente cu noi. Ultimele inainte de 2 ani! Offf, ce baiat mare am! https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/UltimelePozeDeLa1An02?authkey=Gv1sRgCN-Y-fzF-7qm6QE# Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Ce privire are in ultimele poze:" hai faceti-mi voi poze ca vedeti dupa ce v-am pregatit:))".

Seamana mult cu tine, Gina, iar freza e 80-sta:)) flower-power