LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 23
Bianca2503 spune:
Draga Alexandra, stim toate ca ai bucute exi si ca esti frumoasa si desteapta, asa ca eu iti urez sanatate si multi ani.
Iar, tie, draga Novus, tot sanatate sa ai si utere sa te bucuri de domnisoara.

Gianina34 spune:
buna dimineata
pana si soarele stie ca azi avem sarbatoriti de sarbatoriti
spun La multi ani! si pupacesc de zor si piticutii si mamicutele aferente

gina- ma bucur tare mult ca ti-ai bagat nasul pe la noi ca tare mai stateam cu inima stransa
ma bucur din tot sufletul ca sunteti mai bine pe toate planurile
o ploaie de pupicuri pentru tine astazi
bianca - am toata baza in tine ca vei presta bina ca sa te lase sa faci ce vrei pe site![]()
multi si tie si sa stii ca ne lipsesti tare mult 

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Niste poze mai recente cu noi. Ultimele inainte de 2 ani! Offf, ce baiat mare am! https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/UltimelePozeDeLa1An02?authkey=Gv1sRgCN-Y-fzF-7qm6QE# Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Mai rar copil care sa semene asa bine cu mama lui

Gianina34 spune:
acum am vazut si creatiile simonei

Bianca2503 spune:
Pai am ajuns la prestatul cu gura:))) nu va ganditi la prostii...adica il cicalesc. Doar ca astazi sigur nu o sa imi puna textele in romana (momentan e doar in engleza site-ul).
ramona7575 spune:
Pentru sarbatorita de azi fara numar, fara numar urari de sanatate si impliniri, are niste parinti deosebiti iar mama o super-organizatoare de excursii.

La multi ani Ada !!!
Ei, cine face capitol de sarbatoare ca io nu ma pricep...
Gianina34 spune:
bianca - dar eu vreau sa ma gandesc la prostii![]()

Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 bianca - dar eu vreau sa ma gandesc la prostii ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
gandeste-te, dar vezi ca mai ai juma de zi pana ajungi acasa:)))
Nicky09 spune:
Neatza, cucuiete, la zi de sarbatoare....astazi sarbatorim, sarbatorim.....he he he ce fericire in sufletele parintilor, cand vad ca le-au crescut odraslele!
Deci: LA MULTI ANI, ALEXANDREI, CRINEI SI LUI CALIN!
Sa fiti sanatosi cu totii, sa fiti veseli, sa umpleti de bucurie inimile celor ce va cresc si sa aveti noroc cu carul.Nicholas si mamica lui va imbratiseaza si va doresc o petrecere minunata si muuuuulte cadouri!

-tuturor mamicilor emotionate la zi de sarbatoare.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
Bianca2503 spune:
Eu am ramas fermecata de poze si am uitat sa ii urez La Multi Ani si lui Calin! Mea culpa. Sa traiesti, sa infloresti...sa cresti mare si sa fii un adevarat cavaler.
Crina mica, La Multi Ani cu sanatate si multe multe "prostioare" care sa bucure parintii.
Noroc cu Nicky, ca altfel trecea ziua si eu nu uram...