LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 24
Nicky09 spune:
Monnvas-spirala zici? Atunci spirala sa fie, sper sa fie pe placul tau apartamentul din Belgia, chiar daca e intr-un sat langa oras...la ei oricum nu e diferenta intre sat si oras, cand se discuta de civilizatie.Important e sa ai mijlocul de transport la indemana si cum ei de asa ceva nu duc lipsa, in functie de distanta, lejer ajungi la destinatie fara sa te doara capul de traficul urban.
lui Chiscuta!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Alexandra
Zambariciul nostru vorbaret si sexy
, printesa frumoasa si desteapta. Sa fii fericita ADA si sa te bucuri alaturi de parintii tai extraordinari
LA MULTI ANI! Calin Nicholas
Sa cresti mare si voinic
, sanatos si frumos, destept si la punga gros
LA MULTI ANI! Crina
Am vazut minunatiile lui Adrisimo
si ale Simoneipro de anul trecut, eu la bucatareala ma descurc cat de cat, dar la ornat si aranjat ioc!![]()
![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
gigelica20 spune:
La multi ani GHIOCEILOR de azi
Alexandra, Crina si Calin

Le pupam si pe mamici!
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Anaan spune:

La multi ani, Alexandra! Iti dorim( eu, Oatiu si subalternul Andei) sa continui sa fii fericita si sa aduci fericire celor dragi! Te pupam si abia asteptam sa te vedem!

La multi ani, Calin! Sanatate si numai bucurii, baietel dragut!
Ma bucur ca mami a ta si-a mai redobandit din optimism!

La multi ani fericiti, Crina!

Anaan spune:
Monnvas, spiralam, spiralam...De distanta sa nu-ti faci griji, acolo distantele sunt mici, traficul lejer, mijloace de transport civilizate si eficiente. Pentru Cristi o sa fie grozav la tara, e verdeata peste tot si locuri de plimbare berechet!
Anaan spune:
Bianca, urarea pentru Novus cu "utere" m-a cam pus pe ganduri[:), pana sa-mi dau seama ca tu la putere te refereai![]()
Doambele mame de sarbatoriti, va rugam sa faceti poze si sa le postati cat mai curand!
simplyana_m spune:

La multi ani, Alexandra!!!

La multi ani, Crina!!!

La multi ani, Calin!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Bianca, urarea pentru Novus cu "utere" m-a cam pus pe ganduri[:), pana sa-mi dau seama ca tu la putere te refereai Doambele mame de sarbatoriti, va rugam sa faceti poze si sa le postati cat mai curand! |
Sunt o tuta, nici nu am recitit mesajul.
La tastatuta de la calculatorul la care ma aflu momentan lipseste "P". Trebuie sa bag degetul adanc sa se tasteze.
La celalalt calculator nu merge "U"....
scuze.......
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Sunt o tuta, nici nu am recitit mesajul. La tastatuta de la calculatorul la care ma aflu momentan lipseste "P". Trebuie sa bag degetul adanc sa se tasteze. La celalalt calculator nu merge "U".... scuze....... ![]() |
Io nu te certam, sa stii, doar ca m-a amuzat faza
iuca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, Alexandra!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, Crina!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, Calin!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
LA MULTI ANI si din partea noastra