LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 21
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Adrisimo, nu vii la Deva sa ma ajuti cu pregatirile ca sigur nici dupa descrieri nu o sa-mi iasa asa de ca ale tale !! cu 2-ul m-ai lamurit |
cand trebuie sa sosesc? pana la urma nu e cine stie ce mare chestie, putina indemanare si viziune, pt orice intreaba-ma iar 2-uil l-am imbracat cu folie de aluminiu pt a nu se faramata sa ninga si in casa
edit: cump le-am facut cu vineri si sambata toata pregatirea iar duminica pana cand au sosit invitatii aranjamentele.
toata munca sambata am facut-o singura de dimi pana a venit sotul de la serv si si-a pus sortul alaturi de mine pana seara am dat gata tot, noroc ca am un copil cuminte care parca a inteles ca am treaba si nu m-a necajit, s-a jucat cuminte, s-a uitat la mikey, a dormit la pranz... ce mai o bomboana.

http://www.facebook.com/album.php?aid=60801&id=100000224299229&l=686f09e07b
Bianca2503 spune:
Anaan, multumesc de strigare!. Eu ca Ina. Va citesc dar nu am ce sa scriu. M-am tot agitat cu site-ul la care inca ma milogesc de Roberrt sa imi puna si textele in romana daca prestez bine, mi le pune
).
In rest, tot fara banii dar sanatosi.
Urez si eu La Multi Ani c sanatate ghioceilor care au trecut in etapa de copii, desi cu intarziere urarile sunt bine-primite, sper.
Ilinca_M. spune:
Helou. Am innebunit cand am vazut pozele lui adrisimo, de atunci tot baloshesc pe tastatura...
Io sunt foaaarte obosita...nu se compara a te tine dupa kurul unui copil mic (propriu:)) 10 ore cu a explica 2 ore unor elevi de liceu. Adica la ore totul e super ok, explic, vorbesc, facem exercitii, le corectam impreuna...si dupa ore imi dau seama ca-s secata de energie, mi se inclesteaza falcile parca:)) Si azi chiar am avut cu clase super-dragutze si cuuumiiinti...dar sunt masochista, am vrut sa vad cu ce au ramas dupa un semestru si m-a pus ambitia sa le completez toate lacunele, caci eu nu suport sa vad ca n-au inteles raporturile intre termeni la logica, de exemplu, sau ca confunda procesele psihice cognitive cu cele reglatorii
.
Maine am iara cu E-ul de-a IX a si le-am pregatit o surpriza...lucrarica...sa vada ce se intampla daca nu-s atenti sau vorbesc toti deodata ("sa vada ce se intampla" in sensul de a-si da seama ca nu stiu sa rezolve exercitii).
Azi am avut ore pana la 15 si Sophiphi n-a vrut sa puna geana pe geana pana n-am venit acasa. A vrut "mama"! Stiti voi ce-i mama? Aia nu-s io...caci Sophia denumeste cu "mama" urmatoarele:"vreau tzitzi, acum, repede". Deci ea cand vrea sa suga ma priveste in ochi si zice cu cea mai suava voce:"mama!" dar nu va pot reda cum zice, nu ca si cum s-ar alinta ci ca si cum m-ar alinta ea pe mine

. De cele mai multe ori, cand e nerabdatoare si eu ma fac ca nu inteleg ce vrea spune:"mamamamamama" la nesfarsit, si totul pe vocea aia de clopotzel...of, am dat-o-n sentimentalisme:)))
Novus, noi cum facem sa vedem toate tinutele, nu doar cea aleasa pentru ziua cea mare?![]()
Anaan spune:
Bianca, no asa, chiar daca nu faceti nimic special si nici chef de vorba nu-i, macar sa stim ca sunteti sanatosi si in putere.![]()
Ilinca, cand te "aud" am senzatia ca m-am intors si eu la scoala. Oricum, mult nu mai am nici eu, ca-n 14 semnez condica. Acum astept sa vad cum mi-e orarul, ca in faza initiala aveam sase ferestre, ceea ce este

. Noroc ca am numai trei clase, de-alea cu multe ore:o a cincea, o a unspea si o a doispea.
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Helou. Am innebunit cand am vazut pozele lui adrisimo, de atunci tot baloshesc pe tastatura... ![]() |
Cred ca toate am practicat acelasi sport cand le-am vazut...
adrisimo28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Cred ca toate am practicat acelasi sport cand le-am vazut... ![]() |
aoleu ce am facut?, imi cer iertare
dar va
sa treaca
dragastoasa de Dragos
cami_05 spune:
Anaan, sunt pe aici si eu
Imi trimiti si mie un pm cu nr. tau?
Adrisimo, mama ce super sunt platourile 
.
Apropos de aranjamente de platouri, cuscra Simona, a avut niste platouri superbe anul trecut cand a implinit Lucian 1 an.
simonapro spune:
Si eu sunt amatoare de fabricat bunatati, care sa arate bine.Mi-au placut aranjamentele de la ziua lui Dragos, tocmai bine au picat, sa ne mai inspiram si noi
Anul trecut am avut noroc ca m-a ajutat cumnata mea, care e mai indemanatica ca mine. Sa vedem anul asta ce o sa mai fac, mai avem putin, duminica viitoare o sa-l serbam pe Luc. Va las si pozele de anul trecut, sa vedeti minunatiile:
https://picasaweb.google.com/symona0323/Mot?authkey=Gv1sRgCMiQsKzbgP_0Bw#5579543584350510930
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Adrisimo,
noi de maine tot petrecem asa ca ar trebui sa fie foc continuu la bunatati
drept pt care am ales pe maine seara pizza facuta de mine ca la asta ma pricep, pt vineri seara face mama bunatati iar sambata mergem in oras ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, noi cum facem sa vedem toate tinutele, nu doar cea aleasa pentru ziua cea mare? |
Pai eu zic sa va puneti curu-n masina vineri si sa aterizati la noi, apoi urcam pe podium

Ce zici
?? 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)