Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 9
aeperju spune:
Gata si botezul Mariei. A fost super ok.
Asa ca ne laudam cu o fata frumoasa si botezata pe deasupra ![]()
Numai bine!
Roxali spune:
LA MULTI ANI MARIANA!MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
la fel cantareste si mandra mea, putin manaca dar sanatos
Ceamica daca sant murdare rau cizmele, innainte de a le scoate si le spala cu ajutorul unui furtun , la fotbal cam la fel dar le scoate si le freaca cu periuta cine se duce sa-l ia
...acasa binenteles ca mai este si buni
, care nu il lasa sa faca prea multe(bunicele la cat sant de bune cam strica nepoti)
SabinutaY sti ca grasimea "puful" nu inseamna sanatate
...e super la 15 kg
Gabi sant curioasa cum ii ies analizelele
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Ema,n-am mai reusit sa scapam de pampersul de noapte,dar nici n-am facut vreo incercare..cam greu sa usuci asternuturi pe frigul asta,nu de alta..asteptam caldura Gabriela petrecere faina si la multi ani sorei tale! ![]() Am reusit sa pun ceva poze cu noi,de aici http://family.webshots.com/photo/2195408500101708002PvGHLK Miruna,de ceva timp nu mai mazgaleste,deseneaza tare frumos,fara sa mai depaseasca conturul..cra,cra!! S-a lungit mult Miruna ...fetitele sant mult mai atente si reusesc sa intre repede in competie una cu alta Noapte frumoasa! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
cecilia L spune:
Nici nu mai stiu cand am scris ultima data aici, se pare ca au trecut ceva zile.....
Cu intarziere ii urez micutei Maria bine ai venit, sa fie sanatoasa si norocoasa, felicitari Nana, sa te bucuri e copilasii tai frumosi. 
Eu sunt putin ingrijorata, Cristi a facut azi-noapte febra, de atunci insa nimic, nu tuse nu mucisori.....sper sa nu fie nimic grav, se vede doar putin rosu in gat...
Este posibil sa fi gasit cumparatorul la apartament, maine primim raspunsul final....ma rog la DD sa se lege, deja m-am saturat de atata vanzoleala seara prin casa........
multi si sa auzim de bine.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Hellou!!!!!

Mariana !!!!!
Bine ai venit Maria,ingeras mult asteptat!!!!!!Nana&tati&Andrei sa va bucurati de minunea voastra!!!!!!
Am aterizat si noi de la bunici,foarte rasfatati si cu toate poftele inimii facute!!!!!

Erina spune:
Ema felicitari pentru increstinarea Mariei>
Danuta Miruna e o dulceata cu strungareata1 Felcitari frumoasei desnatoare!!!
Eu am fost cu Daria la Poveste incilcita (thank you Roxana pentru recomandare).
A fost excelent, Daria aproape ca nu respira...Ar fi super daca ar pune la dispozitie ochelari 3D si in marimea pentru copii.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Buna seara. Eu sunt acasa, fara copii, si fac curat de zor la jucarii. De 3 ore dureaza ordinea, am scos 4 saci afara si tot balamuc e. Nu stiu cum sa mai fac.
Bubulinii sunt la Bran cu bunicii si vin abia maine. Era frumos rau acolo. Am mers si la schi, si surpriza, Andrei e coborat - evident cu ajutor - pe Drumul Rosu.
Apropos de poezii, Andrei a scapat versuri din poezia pentru mine (Mama draga si frumoasa, Ce mult te iubesc). M-am topit. ![]()
E un smecher si jumatate. Le-am dus trenulete la Bran si le tot strica (din cele pentru adulti) - cumatrul cred ca va avea curand de treaba. Tati l-a certat si el a declarat ca se muta la bunici. Asa ca tati i-a zis "las ca vii tu la mine cand ai nevoie". Replica lui Andrei: "ba nu vin, ca nu esti in drumul meu". ![]()
Si daca tot sar de la una la alta, la ultima revizie Andrei avea 104 cm si 17.5 kg.
Cam asta de la noi. Ma gandesc cu groaza la o noua saptamana.
Danuta, pupam tare scumpica. Nu te agita cu pampersul, noi ne-am chinuit tare la Alexandra, am tot umblat cu griji pe la doctori. Dupa o mica pauza de trezit noptile, dintr o data nu a mai scapat pe ea. Exact cand renuntasem sa mai incerc. Si era dupa 3 ani jumate.
Erina, ma bucur tare ca v-a placut filmul. Asa e cu ochelarii, si Andrei s-a chinuit tare, s-a uitat mai mult fara ei, si la final a zis ca si tine, ca ar trebui sa se faca si ochelari mai mici.
Yaia spune:
Buna dimineata!
Sunt treaza de la 4:30, la birou de la 6 si ceva. Am avut zile grele, de vineri si Tudor cu febra mare, dar, ca si la Alexia, doar cu varfuri de febra, de obicei naptea. Si febra Alexia continua de marti spre miercuri noaptea, nu mai stiam ce sa ma fac. Pareau ok si dintr-o data bagau cate un 39,8 si erau carpe amandoi. Si plangeau amandoi si, evident, amandoi voiau doar cu mama. Am pomenit-o din nou pe Picea cum s-a descurcat ea cu amandoi bolnavi si am multumit cerului si sotului ca-l am sa ma ajute. Ieri am cedat si i-am dus din nou la medic, mai ales ca nu mi se parea deloc ok ca Alexia sa fie de aproape o saptamana cu febra mare. Asa ca s-a confirmat viroza la Tudor, si la Alexia, cum banuiam, s-a dus infectia la urechi...din nou!!!! Asa ca Alexia e pe antibiotic si la Tudor doar tinem febra sub control...nu stiu zau ce control, aseara cand ne-am intors de la medic a picat Tudor, vreo 1 si jumatate a fost lesinat, statea doar intins pe canapea cu o compresa rece pe frunte, nici nu misca! L-am fortat sa bea limonada si cand i-am pus supozitor in fundic, mi-a spus sa plec de langa el!
Pe seara si Alexia a facut din nou 39,9. La 5 dimineata, erau ok amandoi, doar putin calduti. Sunt amandoi acasa cu tati.![]()
Am vazut 'mogalnetele' din Japonia, superba poza si protagonistele! Am vazut-o si pe Miruna ardeleanca, se face tot mai mare si mai frumoasa!
Fug la ale mele, sa aveti o saptamana buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Ema, sa va traiasca crestina dulce!
Am scris ca am vazut-o si pe dulceata Maria de Nana? Mi se pare ca seamana tare bine cu Andrei! Nana, cum a reactionat Andrei la intalnirea cu surioara? Astept povesti!
Acum chiar fug!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Happiness_4_us spune:
Va
si va multumim din suflet ptr cuvintele rumoase.
Deocamdata incercam sa ne facem un program, ca sut tare unul hais si uul cea copiii
.
A o pupa pe M dar cand plange M plange si el si ne arata sa o punem la ea in patutz.![]()
Cando vede la unul din noi in brate, vrea si el iar seara la somn, vrea numai el cu mami.
ma ia cu mautzele de fatza si ma tzine sa ma uit numai la el si ma iubeste.![]()
E un scump si un dulce.
m e cuite, papa si doarmne, mai greu e ca doarme ziua si noapte sta cu ochii mari.
Si da Yaia, M zambeste din prima zi iar in somn uneori rade cu zgomot.
Noi ne uitam ca la masini straine la ea, ca e total diferita de cum era A.
Vineri am fost la control si avea 3.905 kg
.
Va
pe toate si sanatate multa puilor bolnaviori!
Mamica de Andrei si Maria