Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 8
SabinaY. spune:
Foarte frumoasa Maria de Nana.
Sunteti in gandurile mele.
Vineri am fost la controlul de 3.5 ani.Erika m-a amuzat teribil.La cat vorbeste la la gradi si acasa.In fata medicilor a fost mutulici.Deabia a scos cu clestele de la ea,formele si culorile.A spus vreo doua si apoi n-a mai vrut sa spuna nimic si baga doar: Nu stiu! cu capul in pamant.
Are 15.4 kg si 101.7 cm.Mananca mult si tot slabuta e.
Cand a trebuit sa o vada un medic stomatolog,mare scandal a facut.Am reusit totusi sa o culc pe spate si sa ii verifice dintii.E totul ok,fara carii,fara probleme.
La sfarsit cand am stat de vorba cu pediatrul,n-a scos o vorba.Doar cand a fost intrebata cum o cheama,a raspuns ca nu stie.Cand a fost intrebata cati ani are,a ridicat trei degete imperceptibil.
Cand am iesit din cabinet si asistenta ne-a insotit sa mai completeze ceva in carnet,a intrebat Erika:"Am terminat evaluarea?" folosind un cuvant greu pt varsta ei.A pufnit-o rasul pe asistenta,spunand:"Uite ca vorbesti"!
Ma duc s-o pregatesc pe Erika.Azi are serbare de sfarsit de an.
Pup pe toata lumea
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
La multi ani Mariana!
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
fosta devylla
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Are 15.4 kg si 101.7 cm.Mananca mult si tot slabuta e. |
N-ai vazut-o pe Eliza, care nu mananca nimic, are 13.5 kilo si 103 cm
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Erina Mamicile active mai puneti si voi poze cu frumosii. Nu i-am vazut de mult pe cei de la antipozi, Ioana e un secret bine pazit si frumosii sarbatoritei de astazi nu au prea updatat pozele... |
Pai nici nu am poze noi si actuale. Am fost asa prinsa cu gradinita si cresa, ca numai la poze nu mi-a stat capul. Dar iti multumesc de atentionare, o sa fiu atenta in zilele urmatoare sa fac ceva poze pt posteritate
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Sabina spune:
la multi ani Mariana!!!
Cum sa fie mai Sabinuto slaba la 15 kile?????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
SabinaY. spune:
Nu ma plang...doar ca ea e mai slaba,cu totul subtire.Colegele de gradi sunt mai pufoase![]()
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
fosta devylla
greyeras spune:
| citat din mesajul lui ceamica [Greyeras sa fie intr-un ceas bun mutarea. Esti si mai aproape de mine sau te-am speriat si-ai fugit? si tie bafta in gasirea jobului dorit |
Ms mult! Nu mai speriat deloc ramanem in zona, ca mandrulina mea a zis ca schimba casa dar gradinita in nici un caz :)) si sincer nici eu nu am vrut sa o dau la alta gradi ca prea e dupa inima noastra. cu jobul la fel sper sa iasa cum vreau :))
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Erina spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Foarte frumoasa Maria de Nana. Sunteti in gandurile mele. ![]() Vineri am fost la controlul de 3.5 ani.Erika m-a amuzat teribil.La cat vorbeste la la gradi si acasa.In fata medicilor a fost mutulici.Deabia a scos cu clestele de la ea,formele si culorile.A spus vreo doua si apoi n-a mai vrut sa spuna nimic si baga doar: Nu stiu! cu capul in pamant. Are 15.4 kg si 101.7 cm.Mananca mult si tot slabuta e. Cand a trebuit sa o vada un medic stomatolog,mare scandal a facut.Am reusit totusi sa o culc pe spate si sa ii verifice dintii.E totul ok,fara carii,fara probleme. La sfarsit cand am stat de vorba cu pediatrul,n-a scos o vorba.Doar cand a fost intrebata cum o cheama,a raspuns ca nu stie.Cand a fost intrebata cati ani are,a ridicat trei degete imperceptibil. Cand am iesit din cabinet si asistenta ne-a insotit sa mai completeze ceva in carnet,a intrebat Erika:"Am terminat evaluarea?" folosind un cuvant greu pt varsta ei.A pufnit-o rasul pe asistenta,spunand:"Uite ca vorbesti"! Ma duc s-o pregatesc pe Erika.Azi are serbare de sfarsit de an. Pup pe toata lumea ![]() Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Sabina, poza aceea excelenta era de la serbare deci...!!! Ce frumos!!!

Super Erika cu timiditatea...
Te-am visat azi-noapte, parca erai in Romania.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Pai nici nu am poze noi si actuale. Am fost asa prinsa cu gradinita si cresa, ca numai la poze nu mi-a stat capul. Dar iti multumesc de atentionare, o sa fiu atenta in zilele urmatoare sa fac ceva poze pt posteritate Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
danuta36 spune:
Ema,n-am mai reusit sa scapam de pampersul de noapte,dar nici n-am facut vreo incercare..cam greu sa usuci asternuturi pe frigul asta,nu de alta..asteptam caldura![]()
Gabriela petrecere faina si la multi ani sorei tale!
Am reusit sa pun ceva poze cu noi,de aici
http://family.webshots.com/photo/2195408500101708002PvGHLK
Miruna,de ceva timp nu mai mazgaleste,deseneaza tare frumos,fara sa mai depaseasca conturul..cra,cra!!
Noapte frumoasa!