Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 7
ramonaiani spune:
Dragele mele, va multumesc mult pentru urari
.
Si urez pe aceasta cale si un Bun venit pe lume Maria de Nana, sa ai o viata plina de fericire.
Noi facem bine in general, eu sunt prinsa intre gradinita Elizei si cresa lui Daniel, unul are program scurt, altul program lung
. Daniel are o conjunctivita care tot recidiveaza - azi iar am schimbat toate asternuturile de prin toate paturile, ca altfel nu-mi explic cum de ii reapare secretie dupa 3 zile dupa ce termin picaturile
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
carpatina spune:
La multi ani Ramonaiani! 
Sa ai o viata lunga, plina de impliniri si bucurii! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Nana, minunata e Maria!
Ma gandesc la voi toti cu drag si te astept sa ne mai povestesti despre voi! 
=====================
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani ca altfel nu-mi explic cum de ii reapare secretie dupa 3 zile dupa ce termin picaturile . |
poate pentru ca nu-s picaturile potrivite sa vindece? I-au facut analiza secretiei?
=====================
carpatina spune:
Sanatate multa micutilor bolnaviori!
Sa petreceti cu totii un weekend minunat! 
=====================
carpatina spune:
O intrebare pentru doamnele motorizate care alimenteaza de la Rompetrol - La inceputul anului erau in magazinele din benzinarii papusele de plus Disney (mici - cat o palma si un pic mai marisoare). Mai sunt sau nu?
=====================
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Rox, dar voi ce faceti?V-au trecut racelile? Ce ati hotarat? Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Trecut partial.

Mai discutam in weekend.
Erina spune:
La multi ani Mariana! Sa fii sanatoasa si fericita alturi de frumosii tai!!!
Cum trece timpul deja la gradinita Daniel!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Buna!!!
La moi week-endul incepe de vineri dimineata.
Am vizitat o gradinita si ne-a placut. Nu sunt locuri libere acum, cel mai probabil din iulie la scoala de vara.
Apoi am fost si am gasit cadourile de colaci pentru nasii lui David.
Daria a fost la un loc de joaca...
Carpatina, cum ti-a placut scaunul? Dar Ioanei?
Da, mai sunt jucarii in benzinarii. Noi alimentam la OMV si au o gama larga...cam scumpe ce-i drept...
Mamicile active mai puneti si voi poze cu frumosii. Nu i-am vazut de mult pe cei de la antipozi, Ioana e un secret bine pazit si frumosii sarbatoritei de astazi nu au prea updatat pozele...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.