Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
asa e, pana la ultima strofa e chiar haioasa:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxali spune:
Nana am vazut surioara fluturasului,dulce,bufleiuta, iti vine sa o papi
...sa va traiasca!
Gabriela nu neaparat de la inf urinara o poate ustura poate din cauza ciocolatei, antibioticele (candida)
sanatate fetelor
Gabriela77 spune:
Ali, maine primim rezultatul uroculturii, sa vedem, local nu are nimic, nu e rosie, doar cand face pipi ustura
Nana, m-am indragostit, Maria e minunata! O papusa roz in miniatura cu chipul perfect! Sa va bucurati de ea si sa lumineze viata

Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
iar zapada, m-am saturat, vreau si eu flori si verdeata, ca acusi vine 1 martie.
La Muzeul Taranului o sa fie targ de martisoare, noi mergem in fiecare an aici: http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targul-martisorului-ro.html
Ieri am fost cu Antonia la teatru cu gradinita la Alice in tara minunilor la Tandarica, a fost tare frumos si copii au fost tare veseli.
luy spune:
Ce frumoasa si mica este Maria !!!
Parca nici nu-mi vine sa cred ca si Irina a fost asa ![]()
Sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele de fericire in fiecare zi, iar casa voastra sa rasune de rasetele ei si ale lui Andrei ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Multa sanatate Sarei ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
E incredibil, Maria Nanei deja zambeste! Cel putin eu asa vad in ultima poza! Si mi se pare ca seamana leit cu Andrei! Doi fluturasi bruneti superbi! Sa traiasca sanatosi si fericiti sub acoperisul Mamei Fluture!
Sanatate Sarei de la Cluj!
Noi din nou acasa 3 zile, Alexia cu laringita. A avut ceva febra, putina tuse. Nu i s-a dat niciun tratament, doar stat acasa. I-am facut eu aerosoli si dat antitermice sa scapam de febra, de la aerosoli a inceput sa curga si nasul, sper sa nu se duca la ureche ca a verificat-o si scapase de otita. Stici cum astept primavara? Ca pe un dar divin!
Luy, multumim mult!
Superbe! Si tu atenta ca intotdeauna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ancasilv spune:
Bine ai venit bb Maria, sa ai o viata minunata alaturi de extraordinara familie pe care ai ales-o!
Noi am trecut cu bine peste operatia de polipi, a fost mai nasoala ziua aia ca era foarte marait, nu vroia sa manince, iil durea gatul, etc...Dar deja de a doua zi ziceai ca nu se intimplase nimic. Acum asteptam cu nerabdare sa inceapa gradiinita sa vad cum se comporta.
Apropos... Gabriela si Sara a sforait dupa operatie? Mie medicul mi-a zis ca e normal, dar parca sforaie prea tare, tot nu respira extraordinar de bine. Dar asta numai cand doarme, in rest e ok. La voi cum a fost?
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
Roxana_G spune:
Doar sa
pe micuta Maria, frumusica foc, ca si mami Nana!
Eu cu belele neprevazute la serviciu, asa am obosit si de probleme si de grijile cu scolile. Un concediu merit si eu.
adriana30 spune:
BINE AI VENIT PE LUME, MARIA! Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Anca si gabriel a mai sforait dupa operatia de polipi. dr ne-a spus ca va mai sforai o perioada si ca dupa 3 saptamani se vor vedea cu adevarat efectele. si a avut dreptate. acum , sunt momente in care efectiv nu i se mai aude respiratia in timpul somnului si a inceput si sa stea cu gura inchisa. super ca ati avut parte de o recuperare rapida. la noi a fost un pic mai greu, intrucat a fost operat la debutul unei viroze, iar dupa operatie ne-a dat batai de cap viroza suprapusa cu operatia.
de la noi, momentan toate bune. saptamana viitoare facem o luna pe schema cu homeopate si ii voi face din nou exsudatul sa vedem daca am scapat sau nu de acel streptococus pneumoniae din nas. doamne-ajuta!