Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 4
Happiness_4_us spune:
Am trimis pe mailul comun 3 poze cu M.
Va pupam cu drag!
Mamica de Andrei si Maria
Sabina spune:
pliz dati-mi si mie un fwd ca sunt ope net mobil si nu reusescdeloc sa intru pe yahoo....
mandarinuta, stii ce e misto? daca se faceclasa 0, cum se anunta, e posibil sa aiba aceeasi invatatoare Gh ca Sofia/..dacae cazul, te anunt, e o doamna nemaipomenita, ar fi cool sa fie in aceeasi clasa cu Antonia!
dar ce mai e cu 49,ca stiam astae f buna si mai e si super aproape
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Nana, fetita ta e frumoasa ca tine si dulce ca fratiorul ei. Sper sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va umple viata de bucurii!
Felicitari!
mandarinutza spune:
va scriu si eu o poezie de la gradinita Antoniei:
Tanu, de Elena Farago
Tanu i-un motan cuminte,
Si-i atât de curat,
C-are voie sa se culce
Chiar cu pernele din pat.
Ilenuta îl iubeste
Si se joaca; mult cu el,
Astazi însa-i suparata;,
Nu l-a mângâiat de fel!…
“Miau!”… o-mbie din fereastra;,
Dar fetita sta pe loc:
- Taci, mai Tanule, ca mie
Nu-mi mai vine sa ma joc!…
- Ce-ai patit?…
- Nimic, dar mama
Asa aspru m-a certat!
- I-ai gresit ceva?
- De unde!…
Pentru ca nu m-am spalat!…
- Stii, fetita mea cuminte,
Iarta-ma ca-ti spun, dar eu,
Pentru asta, te-as si bate
Dac-ai fi copilul meu!
mandarinutza spune:
Sabinutza, ar fi tare dragut sa fie Ghe cu Antonica in aceeasi clasa.La 49 am invatat si atunci era o scoala bune, am avut o invatatoare deosebita si profe f bune la mate, romana, fizica. Acum nu stiu care mai e situatia, din ce am mai auzit, nu ar fi prea buna, dar o sa ma mai interesez.
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Am trimis pe mailul comun 3 poze cu M. Va pupam cu drag! ![]() Mamica de Andrei si Maria |
Nana ai o printesa perfecta!!! E rotunjoara bine si are un chip atit de senin!!! Sa fie sanatoasa si fericita!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Sabina spune:
tu vb serios? le da poezii care legitimieaza bataia ? din care copiii invata ca e normal sa fie batuti???
mi-e rau. hai ma:(((
In rest, trebuie sa ne interesam cum ecu clasa asta 0. dacaveniti la scoala asta si trebuie sa ia generatia doaman, arfi pacatsa nu fie la ea, e nemaipomenita.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Oof, Nana, ce frumusete ai tu acolo! sa va traiascasi sa fie sanatoasa!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Sabinutza, poezia e draguta, mai putin ultima strofa care nu prea are ce cauta acolo. Sa vedem cum o sa fie cu clasa 0, pupici
Apropo de poezii, va recomand poeziile Luciei Muntean: http://www.luciamuntean.ro/, noi avem Rime cu codita.