Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Felicitari Nana si sa va traiasca printesa!

Gabriela,Yaia,greyeras multumim si intoarcem pupicii
Miru abia de la toamna va merge la gradi,asa ca nu ma gandesc inca la bancuta..

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

aha, interesant, cand ai timp, fill me in :P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Intre timp am intrunit consensul pentru versiunea mai aproape de sufletelul meu, celalta era oricum nesigura.

Voi depune insa si dosarul la scoala 10, fara interventii, sa vedem ce iese.

Mergi la inceput

Erina, ma pregateam sa ma vaicaresc ca mi au blocat youtube, dar m-am bucurat ca ai pus link la alt site. Luni ma duc sa vad LL, insa cred ca te am indus in eroare cu locatia. Ma interesez si iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, felicitari pentru consens, va fi bine. LL e la capatul celalalt al NC dar nu asta ar fi problema ci taxa care e decit cu vreo 200 euro mai mult pe luna decit la OG.

Danuta sanatate multa tatalui.

Cristina felicitari pentru schimb. Sa aveti parte de noroc si fericire in casa noua. Succes la cautarea job-ului perfect.

Cecilia succes cu vinzarea. Sunt sigura ca acusi va mutati si voi!

Roxali, imi place polisportivul tau!!! Se vede ca iti seamana, am vazut istoia ta in alpinism. Sanatate printesei!!!

Mandarinutza, numai bine.

Yaia imbratisari!

Christina asteptam poze cu ce ai mai facut. zilel astea imi incerc si eu mina la ceva...

Salut pe toate mamicile!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Intre timp am intrunit consensul pentru versiunea mai aproape de sufletelul meu, celalta era oricum nesigura.

Voi depune insa si dosarul la scoala 10, fara interventii, sa vedem ce iese.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

E destul de greu sa iei o decizie, mai ales si buna si potrivita!
Noi va tinem pumnii sa fie totul asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna !
Munca si voie buna pe la noi

Erina cred ca muntele e prima mea dragoste...nu ma prea exprim pe FB si nu prea ma omor, dar vad ca mi-am regasit o groaza de colegi

Numai pe fuga sant...nu mai zic ca nici la masa nu prea stau jos, dar cred ca peste e cam la fel

o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noi nu ne laudam, Sara s-a ales cu o infectie urinara, cred, dupa simptome, urocultura e gata abia vineri, dar o ustura...NU prea bea lichide...Poate de-aici si irascibila, razvratita, neascultatoare. Geloasa pe Sofia. Dupa o saptamana in care m-a avut doar pt ea, acum trebuie iar sa imparta atentia si nu-i convine.
Pe Sofi o aspir toata ziua, nu stiu de unde atatea secretii, macar nu tuseste, desi a facut aseara un pic de febra, insa nu am masurat. E si ea lipicioasa, nu mai vrea sa umble singura, doar de manuta, darca nu facem ture se supara...Ies masele dupa masele...Si tati ajunge seara tarziu...

Asa mi-e de dor de caldura. Zi frumoasa tuturor! Trec si la noi toate, sper sa fie mai bine fetele pana vineri, voiam sa mergem la Deva, e ziua surorii mele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo Ali, ce tare esti
Erina, multumim, mereu atenta si calda

Asa vreau sa o vad pe micuta MariaCred ca Nana e in al 9-lea cer

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Hai ca v-am pisalogit si pe voi cu scolile mele, nici nu am mai povestit de baiatul meu. E haios foc. Vrea si el la scoala si cere sa faca si el lectii. Nu stie ce isi doreste. E tare scump cum povesteste de la gradi, spre deosebire de sora sa de la care scoti cuvintele cu clestele. Andrei recunoaste tare candid cum a stat in time out ca a cam imbrancit copiii.

In martie va avea un concurs de aikido si spera el sa ia alta centura decat alba. Nu cred ca lucrurile merg asa usor, dar o sa il ducem oricum.

Cam asta de la noi. In rest aproape sanatosi, Andrei cu nasul mai infundat, dar cam atata. Eu ceva mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana, asteptam poze cu dulceata voastra!

Gabriela, multa sanatate fetelor!

Sabina, si eu ma gandesc pt Antonia la scoala unde e Sofia, stiu ca e o scoala tare buna, inca de pe vremea cand eram eu la scoala, era cea mai buna din sector.

Mergi la inceput