Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
plutea un mister pe acolo...)

Varianta romaneasca sau englezeasca?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Pe post de Martisor , in special pe Erina si Luiza:

http://www.flickr.com/photos/21231089@N02/?saved=1

Vale, ce cavaler chipes ai tu acolo .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ramonaiani foarte frumoase goblenurile. Imi amintesc ca aveam si eu cind eram mica un baiat si o fetita si eu ziceam ca suntem eu si fratele meu.

Alina ceamica am vazut pozele excelente de la Bran. Minunatul e cum nu se poate mai minunat, foarteeeee chipes. mami superba-imi place ca nu iti este frica sa poti culori si tati e chipes si el. Se vede ca Sebastian s-a distrat pe cinste.

Cecilia nu am gasit pe e-mail pozele cu Cristi.

Adimercedes. Super programul vostru. Imi place Lisa voluntara. Sanatate lui Adam si bafta tie cu hipoxi. pe la noi nu am vazut asa ceva...
Chuggington este si la noi si e chiar foarte dragut.

O sa revin cu PM despre ce am zis, ma atrage caldura.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Off, Yaia o cam iei de la cap cu febra...sanatate piclor si bine macar ca reusiti sa fentati pe la munca

Ramoiani f bine ca ati fost in vacanta, cat de cat v-ati relaxat , un pic si datorita socrelei
nu cred in aparatul acela, dar sigur alergand si tinanad sub control bataile inimi, adik calculat ptr fiecare in functie de kg , inalt, sigur dai jos
tare ma mai chinuiesc si eu cu datul,dar parca mai mult pun

Vale sa-ti traiasca cavalerul!

Tomasa la multi ani!...poate ne mai lasi si noua un mesaj

numai bine gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Tomasa, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Yaia, sanatate Alexiei!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui adimercedes

Mai ales pt Yaia: Healing Ear Infections: Why Antibiotics Are Not the Best Treatment
.
[quote]

Adimercedes, chiar ma gandeam la tine zilele trecute...ma intrebam cum mai sunteti.
Mersi mult de articol, stiam mare parte din ce scria acolo, din pacate la noi, fara antibiotic, nu scapam de febra. Face febra, mergem la medic, singurul lucru pe care il gaseste e infectia in ureche si fara antibiotic, nu scapam de febra, asa ca nu avem incotro...

Mergi la inceput

Fete dragi, multumim de urari! Totusi, Tudor nu are febra, e doar putin cald, poate o stare subfebrila, nici nu i-am pus termometrul ca nu are rost.

Ali, ce fentat? Eu am ajuns si la 6 la birou ca sa pot pleca mai devreme acasa sa ajut cu bolnavii. Sefu' a cam strambat din nas, dar s-a impacat cu ideea, era fie programul meu, fie nu veneam deloc, asa ca nu a avut de ales.

Adimercedes, ma bucur sa citesc vestile bune, pacat de febra din ultimele 3 zile. Sper sa treaca repede, va urez insanatosire grabnica si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ramonaiani, multumesc ! Credeam ca ai incarcat poze 'proaspete' cu frumosii tai

Gabitz, pupam zambareata dulce, imi place mult cum o imbraci . Am vazut ca ai reusit sa-i faci si un motz

Am trimis si eu pe mailul comun link catre pozele de la targul de martisoare de azi, de la gradinita Mariei. Am fost in mare fuga acolo, ca tati se invoise de la serviciu sa stea acasa cu Iri, iar eu sa pot merge sa admir si cumpar creatiile Mariei. Bineinteles ca am lasat-o plangand acolo, ca voia sa vina cu mine acasa

Yaia, sanatate multa copiilor

Adi, imi pare tare rau de febra lui Adam, sper sa fie roseola si sa scapati repede . Normal ca Lisa a vrut sa-si aleaga ea hainele pentru sedinta foto, la cat de independenta ar fi fost de mirare sa nu fie asa . Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, poate ne mai arati si noua poze

L-am vazut si pe Sebastian la munte . Cand o sa inceapa gradinita sa vezi ca o sa scapati de pampers . Imi pare rau de streptococ, sper sa-i veniti de cap usor

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Cu scoala in aer, maine mergem la alta evaluare.

pai si ce s-a intamplat cu consensul mai devreme intrunit? S-a ales praful?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

L-am stricat eu.

Mergi la inceput