Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Tomasa.

Alina nu te necaji. Cite de aste nu vor mai fi...E plina lumea de stafilococi si streptococi. Intradevar trebuie dat antbiotic si omorit pentru ca poate ataca valvele inimii.

Sanatate minunatului!!!

Carpatina, ne-am obisnuit si noi cu scaunul. De fapt Dariei i-a placut din prima!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ceamica, nu te necaji, ai mei l-au avut de cel putin 5 ori fiecare. E atat de prezent in colectivitate. Nu e nevoie de antibiotic oral, dimpotriva, il face rezistent. Sunt suficiente picaturi cu antibiotic, sunt eficiente si ok. Nu stiu ce rezultate au iesit la antibiograme, noi l-am dovedit mereu cu Floxal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Cu scoala in aer, maine mergem la alta evaluare.

pai si ce s-a intamplat cu consensul mai devreme intrunit? S-a ales praful?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Carpatina, ne-am obisnuit si noi cu scaunul. De fapt Dariei i-a placut din prima!!!

Deci.. te-ai obisnuit si tu!

Mie chiar imi pare cool.. si sa stii ca si eu tot de la Maxi-Cosi vin

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Sanatate multa Alexia si Tudor !

Vazut domnisoara ghidusa Miruna de Danutza si cavalerul Valentinei . Frumosi
si daca tot vorbim de frumosi m-a emotionat mult Maria Nanei ! bibelou

Ema sa fie intr-un ceas bun crestinarea Mariei.

Erina refuz sa ma gandesc cate mai sunt :)). Ma darama moral orice mica boala , nu mai vorbesc de cele urate insa nu ma deranjeaza deloc daca se tavaleste pe jos in mizerie sau culege de jos si uneori duce la gura , de unde vorba-ceea se poate alege cu nenorocirile.

Roxana exudatul l-am facut la 4 zile dupa ce am terminat seria de klacid oral pentru boala. Am vazut ca pe antibiograma e si azitromicina (din familia careia e si claritromicina klacidului) la intermediar si ma gandeam ca n-a avut deloc efect. Acum e logic ce zici ca ar tb ceva local, am pe antibiograma ofloxacin la sensibil deci s-ar putea sa ni-l recomande si noua pe floxal. Sau Ciloxan cum zice mama.
Ma deranjeaza ca azi e 1 martie si eu ziceam ca-l duc la gradi si uite ca desi n-a fost in colectivitate , tot a cules
banuiesc ca acum tb sa mai astept o perioada pana sa-l duc
Pupici baiatului taaare istet ! Cred ca a fost asa mandru de raspuns sotul tau. Sanatate lui Andrei!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Cate s-au petrecut pe aici!!!

In primul rand, La Multi Ani tuturor sarbatoritilor! Sa aveti o viata frumoasa cu multe bucurii, succese si prieteni adevarati!!!

Multa sanatate bolnaviorilor, mari si mici! Sa va faceti repede bine si sa va bucurati din plin de primavara care sta sa vina!

Rox, succes la ales scoala. Si noi am inceput sa ne uitam pt Lisa, dar e destuld e dificil de hotarat. Mai ales ca eu fac recomandarile, eu aleg, etc ;)

Sabina, drum intins, succes mult cu concertul si analize perfecte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Cate ceva despre noi, in ordine invers cronologica:

Adam are de 3 zile febra mare, 39.5, azi a fost catre 38, dr l-a vazut ieri, putin rosu in gat, nodulii putin mariti, in rest totul super-ok. Asteptam eventualele bubite de roseola. Daca nu, nu stiu ce poate fi. Dr a zis ca sigur e viral. Asa ca tratam cu panadol si de ieri i-am dat si extras de frunze de maslin.

Lisa a avut azi sesiune foto la gradi, cu poze individuale, de grup etc. S-a schimonosit, si-a ascuns fata in tricoul ales de ea (nu am putut-o convinge la rochita, s-a dus cu blugi si tricou cu balerina). Sa vedem ce iese...

Soacra mea a fost la noi pt 1 luna, a plecat luni, azi cred ca e acasa. A fost bine, copiii au profitat la maxim de ea, a avut parte din plin de tipetele lui Adam si fitzele Lisei ;) A fost cu noi in concediu pt 1 saptamana la plaja cu cel mai alb nisip din lume - ne-am simtit super, a fost superb! Desi efectele s-au dus a doua zi dupa ce am ajuns acasa, ca deh, alergatura, rutina, astea au mers si au venit cu noi ;)

Dupa concediu am inceput programul Hypoxi. Dupa ce am incercat masinile, am optat pt www.hypoxi.com.au/vacunaut.html" target="_blank">Vacunaut. E aparatul la care eu una muncesc cel mai mult si ma hamsteresc la greu de 3 ori pe saptamana . Sper ca rezultatele sa se vada in curand. Apoi cred ca "tin" zilele pt sala, ca acasa la dans in fata ecranului TV nu ma tine, ca pic de oboseala! Patroana zicea ca programul e din 2005, parca, si sigur e si in RO, dar poate sub alt nume! Eu am zile mai bune si zile mai putin bune. Intre timp incerc sa merg spre 80% raw diet si iau cateva suplimente gen aminoacizi, omega etc. Mi-am luat o diversitate de uleiuri alimentare, de la avocado, migdale, pana la seminte de dovleac si de in si le alternez in salate, mai ales la copii. Si apropos de copii, Lisa m-a batut la cap ca vrea inghetata de ciocolata, asa ca am mers impreuna, am cumparat ingrediente si am facut inghetata (de zmeura cu cacao presarata deasupra - va dau reteta la vara voastra )! Fff rapid si a iesit absolut bestiala, a fost hit pt toata familia, iar Adam a fost cel mai incantat!!!! Sotul a cerut si a doua, si a treia zi ;) Acum sunt 20*C, deci mai incet cu inghetata, dar vrem sa facem suc de vegetale, ca tot a vazut Lisa la Playschool. La TV nu ne uitam decat la showrile inregistrate, gen Playschool, Penelope, Angelina Balerina, Chuggington. Asta din urma e mare hit la noi, e in ideea Thomas the Tank, dar sunt muuuult mai frumoase, trenuletele au o personalitate fff faina, nu au angoase ca cele din Thomas, plus ca sunt ca niste copii smecheri si cu idei nastrusnice - avem carti, DVDuri, tricouri etc.

Cam asa sta treaba, in linii mari. Acum trebuie sa o iau la pas ca e tarziu, Adam se trezeste imeadiat si sa ii dau sa pape rapid, ca iar intarziu sa o iau pe Lisa de la gradi...

Va pup cu mare drag si dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia ma bucur ca se simt mai bine copilasi...le-ai dat antibiotic??

Numai Alexia e pe antibiotic, ca a ajuns infectia la ureche. Lui Tudor nu i-au dat nimic, i-am mai facut eu aerosoli, din pacate mi s-a terminat tubul de Ventoline si altul nu pot cumpara decat cu reteta. Din pacate Tudor era putin cald azi dimineata...ieri seara a facut baita si dupa a zis ca-i este frig...sper sa nu i se intoarca boala!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, sanatate maxima!

Si jos palaria pentru tati care a ramas acasa cu 2 copii bolnavi... ardea asa de tare la tine la serviciu?

Multumim mult!
Yap! Si deja statusem in medical cu Alexia acum 3 saptamani...si iar saptamana trecuta 3 zile, asa ca saptamana asta a stat el acasa, dar numai pana la pranz, ca eu am venit cu noaptea-n cap la birou si mi-am facut treaba.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput