Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)
Raspunsuri - Pagina 7
samaria spune:
LA MULTI ANI, IOANA DE STEFIMIC!!!

Felicitari, mamico, am citit despre fericirea ta si ma onoreaza ca m-ai facut partasa la ea!Va doresc ca fericirea sa dainuiasca mereu in vietile voastre!Aniversare minunata!
Stanucel, ti-am dat ieri dupa-masa un pm, ai primit ceva? Ma bucur ca Adelina e mai bine!
Freedelia:ma bucur ca am vesti de la voi, multa sanatate va doresc!
Sper sa mai pot intra mai tarziu, acum sunt "pe furis", de la servici...![]()
Pupici

si 

tuturor!!!
Yaia spune:
LA MULTI ANI Ioana de Stefimic, pui mult dorit si iubit, sa ai viata plina de sanatate si iubirea celor din jur asa cum o ai acum!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Multa sanatate puilor de freedelia! Uau, toti 3 bolnavi, trebuie sa fie crunt! Sper sa treaca repede!
Si noi ne luptam cu o laringita, Alexia a facut ceva febra, avea si cate un acces de tuse, de ieri au inceput mucii, curg ca la robinet. sper sa fi scapat de febra si sa scapam curand si de muci, doarme prost noaptea din cauza lor ca nu poate respira bine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
child spune:
Salutare!!!
Am venit de la medic, am facut a doua doza de prevenar, am facut si bilantul de aproape un an, Albert are 10600g si 77 cm.
Merge singurel, este foarte prudent, cand nu e sigur pe el se lasa in fundulet, calculeaza orice pas, orice miscare si cu toate astea avem un cucui la activ ![]()
Spune mama, tata, papa, apa si nana (cand ne intreaba cate ceva).
Altfel, ne aduce orice lucru ii cerem, ne mananca din farfurie, oricat de satul ar fi si danseaza pe melodiile de la jucarii.
Nu ii prea place afara, cand iesim nu vrea nici in carucior, nici pe picioarele lui, doar in brate, cred ca acolo se simte cel mai in siguranta.
Maine mergem la o aniversare de copil, la un loc de joaca, sunt foarte curioasa cum o sa reactioneze la atatia copii si jocuri noi.
Sambata viitoare ii tinem ziua, la restaurant, cu vreo 14 persoane, sper sa fie in forma si sa se distreze.
FREEDELIA multa sanatate si putere, ce greu trebuie sa fie cu toti copiii bolnaviori!
YAIA imi pare rau sa citesc ca Alexia e iar bolnavioara, Albert a avut laringita pe la vreo 9 luni, doar cu aerosoli a trecut.
Multa sanatate!
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
selina-d spune:
La multi ani Ioana! sa fii fericita, sanatoasa si iubita
Stefimic ce frumos ai vorbit tu acolo de familia ta
Ma bucur din suflet ca sunteti fericiti si impliniti 
selina-d spune:
Freedelia sanatate la puisorii tai. Nu cred ca e usor cu toti deodata bolnavi
Multumesc de intelegere cu intarcatul, ca in afara de voi nu ma intelege nimeni. Ce ma vaicaresc atata ca doar l-am alaptat f mult.... Eu vroiam sa ii dau macar un an jumate ca la frate-so
Si tanannana... dupa 3 zile de respingeri aproape totale, in afara de o seara cand a baut vre-un minut, aseara pregatisem biberonul si stateam cu el in brate si m-am gandit sa mai incerc o data... A supt ca in zilele lui bune si a golit amandoi sanii
Nici nu imi venea sa respir sa nu cumva sa il deranjez, asa eram de fericita. Nu cred ca ne tine prea mult minunea, ca dimineata iar nu a vrut, dar a fost balsam pentru sufletul meu.
Child frumoase date are Albert acolo
felicitari pentru umblaret 
Yaia sanatate la Alexia, vad ca nu va slabeste defel... ofof. e greu cu piticii bolnavi.
Mai sunt copilasi care nu spun nimic cu adresa? Stefan nu zice nimic inteligibil, doar pe limba lui da-da-de pe toate intonatiile posibile si cu niste decibeli ca iti sparge timpanele
Ma zice si alte silabe, mai ales ta-ta-ta, dar nu e cu adresa, si cand plange zice dei-dei-dei... Oricum e un dulcic. Nici frate-so nu a fost mai breaz la vorbit. primul lui cuvant a fost la un an si ceva ADE adica arde si arata cuptorul...
sensibila spune:
pentru 26 februarie

La multi ani iepurasei mari :
Daria Marcela de Marsy_baby
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
pentru 26 februarie

La multe lunici iepuraselor :
Maria Alexandra de Ioana_fota ! 

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
pentru 27 februarie

La multi ani iepurasei mari :
Sarah Maria de Jeni_h
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata ! 

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !