Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 16
Ank83 spune:
Am reusit sa citesc asa printre randuri ...![]()
Deci eu am ajuns in ipostaza ca raul si cecilia dorm in patul meu si al lui tati si eu in camera lor
... dar ideea e ca dorm ..si eu sunt odihnita... Se vor lupta ei mai tarziu pt patul lor si locul lor personal ![]()
Si inca ceva stau cu ei in pat pana adorm amandoi... si dupa ce adorm eu plec... Sau cand mai am chef si ma tin salele
ii mut pe ei... dar deja ma cam cocoseaza
.
Eu am de furca cu misss a mea ..pe care greu de tot reusesc sa o imblanzesc cand isi pune ceva in cap.. si a inceput sa faca istericale pe afara cand vrea ceva si nu primeste ..De regula se lasa cu adus in casa in brate ..cu forta... ca urla de rade jumatate de strada... Si ce imi pare rau e ca si raul vine in casa si el ar mai sta... si ca isi primeste asa indirect si el o mica pedeapsa ca il privez de la bucuria de a se juca afara..
Dar nu le pot face pe toate 
Poze pitici
Ank83 spune:
... Si din cate am observat peste tot... e asa o schimbare de 180 de grade la copii dupa nasterea fratiorului .. Si noi ne chinuim sa ne adaptam situatiei noi... dar ei.. Raul al meu era mic cand a vnit miss in casa... si tot s-a schimbat... nici in brate la mine nu s emai punea asa des... DAr trec toatre usor ..usor ... si ne invatam ca asa e... Si cum zicea Victo ..fiecare doarme pe unde apuca
..important e sa doarma ![]()
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 buna ziua dragi mamici ![]() iata ca mai aparem si noi pe aici, cu scuze pt lipsa lunga Pentru mamicile care au deja al-2-lea bebe: Felicitari si SA VA TRAIASCA, sa fie sanatosi si voiosi noii membrii juniori ai familiei ![]() ![]() ![]() am mare nevoie de un sfat: De luni, 14 martie, l-am dat si eu pe andrei la gradi...de stat. 3 zile a mers fara probleme doar ca mereu plangea la somn...si desi educatoarele imi spuneau ca adoarme pana la urma el imi spune ca nu a dormit deloc si il cred pe el.(mai ales pt ca la 15.30 il gaseam treaz mereu, si pt ca seara la 20.00 deja ii este foarte somn) nu inteleg de ce ma mint, si cu dormitul si cu mancatul;el spune mereu ca nu a mancat ca nu ii place mancarea...ele spun ca a mancat supa si un pic din felul 2.(iar la ora 16 cand il iau acasa mananca cu o pofta si foame foarte mare) Dar sa zicem ca momentan asta e problema mea secundara. Pe primul loc este faptul ca ma doare sufletul pt ca de vineri si ieri a plans foarte tare ca nu vrea la gradi ca vrea "la casuta lui" ca ii este dor de mine cnd trebuie sa doarma , l-am imbracat cu forta si am mers pe strada tragand de el;eu momentam nu am sv pt ca am zis ca mai inati sa stau 2-3 saptamanai sa vad cum se obisnuieste cu gradi si abia apoi sa imi caut sv. Intrebarea mea este oare nu am gresit sa il duc din prima la program lung?oare trebuia mai intai pana la 13 si dupa ceva timp pana la 16-17?????pt ca e clar ca pe el asata il doare cel mai tare: faptul ca il las sa doarma acolo si nu poate ca atunci i se face dor de mine ![]() va rog din suflet, din experienta voastra sa ma sfatuiti cum e mai bine ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
dany sa nu te superi pe mine ... dar eu din exterior am vazut un mic santaj din partea lui Andrei.. Eu zic ca se va obisnui treptat ... si eu totusi cred ca prezenta ta acolo l-ar agita si mai tare. si ca plecarea ta de acolo ar fi oricum soldata cu urlete si plansete..sa te implore sa nu il lasi sau sa il ei acolo,ei sunt mici dar speculeaza tot.. e arma lor cea mai buna. Stiu ca e greu ...si Raul zbiera cand l-am dus in prima zi si mergea zilnic cu chii in lacrimi primele 2 saptamani...
Iar daca zici ca ii dai de mancare la 4 ..eu stiu ca pranzul e la 12 ...deci e posibil sa i se faca foame.. Si la noi copii la ora 15 sunt treji ... si raul sigur doarme..de fapt dorm toti..
Poze pitici
Ank83 spune:
A si tot pentru dani ..incearca doar sa il asiguri ..ca sigur vei veni dupa el sa il ei ...Se va obisnui pana la urma 
Poze pitici
monicabo spune:
Scuze ca intervin pe aici.
Vroiam numai sa o salut pe Ank83, pe care o stiu de la nov-dec2008, unde si eu scriu cand apuc...
Ma bucur Ank sa te citesc, de copii, ca sunt bine... Tin minte ca mai vorbeam mai demult despre copii, avand in vedere ca si la voi este diferenta mica intre ei
Eh, cu crizele lor...ce sa le faci, si noi mai avem, si cea mica a mea mai face asa cum ai descris, cand i se pune pata pe ceva, dar ne descurcam noi pana la urma!
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Ank83 spune:
Monicabo... deci nu sunt singura
... Pe acolo nu am mai scris ca nu faceam fata la vremea aceea cu ritmul fetelor...
.. Poate mai vb ca avem subiect comun cu piticii astia de varste apropiate ![]()
Poze pitici
bb_yasmi spune:
hello
ank tu la cate luni de la nastere ai ramas gravi cu bb 2???
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi hello ank tu la cate luni de la nastere ai ramas gravi cu bb 2??? ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
de ce?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Victo spune:
ha ha ANK ce ma distrezi...deci si mica ta e nazdravana rau..mitzutzucu meu se arata si el mai prapadit asa.
BB, pe la 5 luni parca a ramas ank gravi..de ne-a socat pe toate :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi hello ank tu la cate luni de la nastere ai ramas gravi cu bb 2??? ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan |
Lavi nu ma speria

Avea Raul cam 4 luni jumate cand s-a produs incidentul
Poze pitici

, l-am imbracat cu forta si am mers pe strada tragand de el;
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !