Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
ha ha ha..
mai, aseara, in premiera, sTEFAN s-a dus la culcare in camera lui, in patul lui..da ce te faci cu plangacila asta mic care s-a trezit de cel putin 3 ori pana in ora 12..:( asa ca tot la noi a venit stefan.
eu dorm cu mihai in patul lui Stefan, ca el tzitzileste acolo pana se satura si eu dorm :):)
cd am noroc si se trezeste scurt si doar de 2 ori, dorm cu baietii mari.
n-am gasit nicio solutie la somnul nostru. am dormit toti [prin toate camerele, impartiti in nspe feluri.
voi cum dormiti?:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Noi, nimic spectaculos
, Maria nu mai poate dormi decat in patul ei fermecat, Sara doarme pe unde apuca, dar in principal in patutul ei, iar noaptea o iau cu mine si B, pt minim de efort la treziri.
Am avut asa niste zile frumoase... ieri si azi doua prietene mi-au zis ca vor avea bb. Iar cea de azi incerca de 8 ani.
Victo spune:
maria doarme in camera separata si voi 3 in aceeasi camera sau toti 4 in aceeasi camera doar paturi dif.?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
In aceeasi camera, Maria descrie un fel de cerc in jurul nostru. A plecat de bb din patul nostru, s-a mutat la stg mea in patut lipit de mine pe la 1 an, apoi mai departe singurica la aproape 3 ani. La Sara nu astept atat. Ne gandeam sa le lasam singure in camera dupa 6 luni. Mai vedem.
ancadragoman spune:
Fetelor un copil are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162699
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Vasari spune:
Anca, am citit, o sa-l ajutam si noi. Of, ce discutii intre fete si la umanitare... pacat.
ancadragoman spune:
Alina mersi mult,mi-am cam luato la greu tura asta dar...merita![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Eu una sunt putin mai categorica. Cred ca Filip va deveni foarte creativ.:)) ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
Alina, pe masura ce cresc cei mici si devin interesati si de altceva decat de jucariile lor de rontait si scuturat, atunci apare problema...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Ank83 spune:
hellou ..am intrat si eu sa nu ma uitati
.. Am inceput lucrul ..de fapt e ceva temporar .. cu un program part time... dar ma rup toate... dimineata ma simt ca batuta de cineva in timpul somnului... Dar culmea de cand lucrez e mai ordine in casa 
Poze pitici