Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..
mai, aseara, in premiera, sTEFAN s-a dus la culcare in camera lui, in patul lui..da ce te faci cu plangacila asta mic care s-a trezit de cel putin 3 ori pana in ora 12..:( asa ca tot la noi a venit stefan.
eu dorm cu mihai in patul lui Stefan, ca el tzitzileste acolo pana se satura si eu dorm :):)
cd am noroc si se trezeste scurt si doar de 2 ori, dorm cu baietii mari.
n-am gasit nicio solutie la somnul nostru. am dormit toti [prin toate camerele, impartiti in nspe feluri.

voi cum dormiti?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi, nimic spectaculos , Maria nu mai poate dormi decat in patul ei fermecat, Sara doarme pe unde apuca, dar in principal in patutul ei, iar noaptea o iau cu mine si B, pt minim de efort la treziri.
Am avut asa niste zile frumoase... ieri si azi doua prietene mi-au zis ca vor avea bb. Iar cea de azi incerca de 8 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

maria doarme in camera separata si voi 3 in aceeasi camera sau toti 4 in aceeasi camera doar paturi dif.?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

In aceeasi camera, Maria descrie un fel de cerc in jurul nostru. A plecat de bb din patul nostru, s-a mutat la stg mea in patut lipit de mine pe la 1 an, apoi mai departe singurica la aproape 3 ani. La Sara nu astept atat. Ne gandeam sa le lasam singure in camera dupa 6 luni. Mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor un copil are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162699

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Anca, am citit, o sa-l ajutam si noi. Of, ce discutii intre fete si la umanitare... pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina mersi mult,mi-am cam luato la greu tura asta dar...merita

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eu una sunt putin mai categorica. La noi disputa a fost doar pe scoici, Maria voia sa stea in ambele. O aveam si pe a ei cea veche, si una noua, luata cu sistemul hauck. Daca ar fi fost mai maricele poate nu as fi intervenit. Dolto stiu ca recomanda cate un dulapior cu cifru pt fiecare (la varsta la care ar putea sa si-l administreze) daca nu-si pot apara jucariile cele mai pretioase. :)
Cred ca Filip va deveni foarte creativ.:))

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Alina, pe masura ce cresc cei mici si devin interesati si de altceva decat de jucariile lor de rontait si scuturat, atunci apare problema... Filip vrea si el jucariile lui Eric, Eric evident isi apara proprietatile...iar eu stau intre ei ca intre lei... altfel Eric sare la Filip si risc sa il loveasca, traga, impinga, etc. cum pot sa-i explic unui copil de 3 ani ca trebuie sa imparta, cand el era obisnuit sa fie toate ale lui pana n-a venit pe lume asta micu? il inteleg si pe el, dar trebuie sa ma gandesc si la Filip...uf, nu stiu ncum sa gestionez problema...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Oof, deocamdata au de impartit doar 2 jucarii importante: pe mami si pe tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

hellou ..am intrat si eu sa nu ma uitati .. Am inceput lucrul ..de fapt e ceva temporar .. cu un program part time... dar ma rup toate... dimineata ma simt ca batuta de cineva in timpul somnului... Dar culmea de cand lucrez e mai ordine in casa

Poze pitici

Mergi la inceput