Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

ca vorbiti de somn, si noi tot mai greu...uneori deloc... si ce e nasol e ca Eric musai vrea sa adoarma cu cineva, nici gand sa adoarma singur... oricum, se pare ca orele de somn se tot reduc la noi...

lavi, uauuu..ce bebeloi ai tu... el doarme bine? papa noaptea? il alaptezi integral? Iasmi nu e geloasa? nu vrea sa doarma si ea cu voi in camera?

alina, ce program incarcat aveti...dar e bine asa, te tine ocupata... nici eu n-am timp de mine...si eu mi-am propus multe, dar inca nu mi se arata...

mai, eu nu stiu cum sa mai reactionez...Eric nu vrea in ruptul capului sa-si imaprta jucariile cu Filip...degeaba, orice i-as spune, n-are nici un rezultat...il mai cert (cand e agresiv), il trimit in camera lui(daca il impinge/loveste pe Filip)...si urla frateeeeeeee...a nervi...ufff, grea periaoda...si ce ma asteaptaaaaaaaaaa...

va pup! fug la pici!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Andreea , Filip are jucarii pe care le vrea Eric? Poate va deveni mai dispus la schimburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lavi, din experienta noastra- ca Stefan mi-a facut de toate cd a venit bb..mai ales ca el era si in vacanta..nu vroia sa doarma deloc ziua..jale mare..adormea pe la 5-6..
dupa multe zile cu certuri, dus in camera de 10 ori.. plansete, il lasam sg la el in camera- de regula atunci il apuca joaca. adormea pe covor. mergeam apoi si il luam si il puneam in pat.
dar pana a mers la gradi, in sept. greu tare ne-a fost cu somnul de amiaza.

ce vroiam sa zic si nu am zis. sa nu te enervezi- cum faceam eu. da-i pace. o sa isi revina ea, cd o sa se apuce sa faca te miri ce.da-i sa coloreze ceva..eventual dc te intelegi cu ea, las-o sa se joace in camera ei, ca probabil av adormi cum facea stefan.

eu iti zic tie ca asa as fi vrut sa imi zica mie cineva. dar probabil nu am intrebat. cel mai simplu e sa nu fortezi copilul sa faca ceva ce nu vrea. de ce sa plangem cu totii si sa fim cu nervii la pamant?

noi acum suntem tot la faza " dorm la voi in dormitor". nici nu ma mai chinui sa il culc in cam. lui. am incercat cu de toate. n-a mers nimic.

in rest, un picut mai bine cu istericalele lui stefan. vb cam urat..adica ne mai spune "prostule", fac ce vreau eu nu ce vrei tu..din astea..aseara a mancat gris cu lapte cu sirop de zahar ars si muraturi :):)

i-am cumparat bicicleta si in sfarsit am vazut pe chipul lui fericire!

bebelacu creste. tre sa va mai pun poze. are si el doi coltuci de dintuci. dormim cam prost. suge noaptea de cel putin 2-3-4 ori.
ziua mananca cand cum.acum cu dintii, mai prost.

inca nu a luat-o la pas, dar se pune din fundulet in 4 labute :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo

P.S. Pari mai linistita si mai inteleapta.:) Te-a ajutat si Dolto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va rog sa va opriti 2 minute sa cititi povestea lui Marius si daca vreti puteti sa donati pentru el cei 2% din impozitul pe venit.Multumesc si cine se hotaraste ii trimit formularul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151108

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

alina, da cred ca m-a ajutat si cartea ei. la capitolul sa nu mai stresam copilu- ca acu tre sa manance, ca acu tre sa doarma..ca tre sa manance cat si ce vrem noi..sunt si ei mici omuleti care vor sa aibe si ei un cuvant de spus :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Andreea , Filip are jucarii pe care le vrea Eric? Poate va deveni mai dispus la schimburi.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

ooooo, daaaa, dar el functioneaza pe principiul: ce-i al tau e si al meu, da' ce-i al meu e doar al meu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Eu una sunt putin mai categorica. La noi disputa a fost doar pe scoici, Maria voia sa stea in ambele. O aveam si pe a ei cea veche, si una noua, luata cu sistemul hauck. Daca ar fi fost mai maricele poate nu as fi intervenit. Dolto stiu ca recomanda cate un dulapior cu cifru pt fiecare (la varsta la care ar putea sa si-l administreze) daca nu-si pot apara jucariile cele mai pretioase. :)
Cred ca Filip va deveni foarte creativ.:))

Mergi la inceput

poze noi.

http://family.webshots.com/photo/2266292760102838148IFAcnx

alina, mai incolo se bat pe jucarii, cand cel mic trage, apuca jucariile celuilalt. :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

poze noi.

http://family.webshots.com/photo/2266292760102838148IFAcnx

alina, mai incolo se bat pe jucarii, cand cel mic trage, apuca jucariile celuilalt. :)

si eu m-am suparat pt o amarata de scoica
La mine va fi interesant, pentru ca Maria nu prea foloseste jucarii. Probabil atunci va deveni brusc interesata.:))

Ce-am inteles eu din poze si povesti: Mihai doarme in patul lui Stefan, Stefan la voi in pat. Concluzia logica ar fi ca voi sunteti problema, va trebuie un pat nou si upgradat.

Mergi la inceput