Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 13
g24hit spune:
Danymai vroiam sa-ti spun ca eu merg sa fiu prima acolo cand se deschide usa.la inceput nu m-am gandit ca trebuie sa fiu acolo la fix si am gasit-o plangand pt ca a vazut ca dupa ceilalti copii vin mamicile si dupa ea nu...asa ca i-am promis ca o sa fiu prima mamica acolo....si a fost ok. la noi gradi se deschide la ora 15.si suntem intotdeauna acolo , care cum putem sa o scoatem prima.
bb_yasmi spune:
hheelloo
cum mai sunt copilasii vostri cu somnul??? la noi in wk e tragic...
si la pranz si seara...nu vrea sa doarma!! desi dupa ce adoarme....doarme 3 ore la pranz!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
Vasari spune:
Neata!
Lavi, dar in timpul saptamanii adoarme usor? (seara, ca ziua imi inchipui ca e la gradi)
La noi abia acum e bine.
Noi am facut in felul urmator: i-am spus sa ne lase si pe noi linistiti sa citim si ce ne place noua, ca ajunsesem sa citim povesti cu orele. Asa, ne oprim la una, max doua, apoi fiecare isi "citeste" cartea. La inceput stateam si eu in camera si citeam pana adormea, dar incet-incet a ajuns sa se culce singura, mai cere "o poveste si un pupic" si gata.
Iar seara ea are o laterna. O stinge cand termina de citit si i se face somn.
Vasari spune:
Oare ce s-ar intampla daca i-ai spune seara sa se duca sa se joace la ea in camera ca voi vreti sa dormiti? Poti incerca.
Roxxy80 spune:
Salutare!
Ca de obicei, Matei sta foarte bine la capitolul somn. In weekend se culca dupa amiaza pe la 14.30-15.00 si doarme vreo 2 ore. Adoarme in maxim 10 minute dupa ce-l bag in pat. Daca l-as lasa ar dormi 3-4 ore. In schimb seara se culca destul de tarziu, adica in jur de 23.00 si doarme pana pe la 9-10.00 dimineata (tot eu il trezesc). La gradinita adoarme primul si se trezeste ultimul.
In schimb, nu am avut acelasi noroc si cu Maria. Era prea frumos, nu-i asa?
.
bb_yasmi spune:
multumesc de raspunsuri. nici noi nu aveam pb cu somnul...si acum, dupa ce adoarme de abia o trezesc. poate o fi doar o perioada...
alina, fericita ar fi daca i as spune asa...am incercat in wk , duminca la amiaza si a plecat bucuroasa
...bine dar sa fi trezit la 10.30 dupa noua ora de seara de la 22.30 ![]()
offf sper sa mai am rabdare ca simt ca e pe terminate....acum e 23.20 si ea nu doarme 
am lasat-o singura in pat la ea in camera... si de obicei la 22.22.30 dormea... la gradi a spus miss ca nu sunt pb...
ancadragoman spune:
Si noi stam fff prost la capitolul somn,adoarme fff greu 

Aveti unde sa donati cei 2%?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Vasari spune:
Lavi, pai poate isi revine cu somnul chiar si-asa. Ca dimineata oricum va trebui sa se scoale, va fi mai obosita la pranz... na, zic si eu.![]()
Eu de exemplu cand nu voia sa doarma la amiaza o culcam pe la 7-8 seara.
Oricum, succes, sa dureze putin perioada asta!
Cum v-ati acomodat? Lucas doarme cu voi sau cu Iasmi?
Anca, si voi?![]()
Asta e schimbul 2, eu am fost schimbul 1 cu Maria.
Numai sa-si pastreze bunele obiceiuri!
bb_yasmi spune:
hheello
alina,
dumnica a sarit peste somnul de pranz (ca s a trezt la 10.30 dupa noua ora) si seara tot tarziu a adormit, la 22.30 n
bubu tot cu noi n camera doarme inca...pana pe la 3 luni cred ...voi?? aaa ieri am fost la control si bb are app 5 kg!!!!!!!!!!!! a pus 400 gr intr-o sapt!!!!!1
[wow[
anca voi ce program aveti??
Vasari spune:
Felicitari pentru greutatea lui Lucas! :)) Pai lasa ca nu e rau, am vazut eu ca arata foarte bine!
Si sa povestesc ceva amuzant: luna trecuta am cantarit-o si noi si dr la cabinet pe Sara. Facem asta in fiecare zi, o data pe luna. Dar mie mi-a iesit ca Sara a luat 600 gr in luna 3, iar pediatrei ca a luat 900 gr.
Deci sunt multe variabile: cand si daca a papat, daca a facut pp, kk, etc. :) Iar acum imi iese ca nu a luat deloc in greutate, tot 6,6 kg are, ca la 3 luni. Si daca ar fi asa, nu m-as stresa, ea mananca f bine, lapte este mai mult decat suficient, eu mananc destul si consistent. E adevarat ca am slabit, dar nu din cauza nemancatului... si mai e o saptamana pana la urmatoarea cantarire, de 4 luni.
Chiar sunt curioasa!
Asa, ca mini-rezumat, noi suntem bine, fiecare zi e o aventura, incepe cu pregatitul in 3 pt gradi si continua cu o mare alergatura: ca sa ajungem la timp o bag pe Sara in sling dim; la pranz, cand o luam de la gradi e intr-un mare fel ca Maria debordeaza de energie
, pe Sara o iau ori in wrap ori merg cu carutul. Apoi iesim iar la balet, tot asa, cu wrap sau carut sa pot haladui in voie pana termina Maria cursul. Iar daca nu mergem la balet iesim la joaca.
Pe mine primavara asta m-a obosit f tare... si ma mai lupt sa-mi fac timp si pt micile mele proiecte, si sa citesc...greu.
Mi-am propus ca in vacanta sa ne refugiem la niste bunici la curte sa pot invata si eu pt un examen Adobe, vreau sa fac si cate ceva pentru mine in "vacanta" asta de 2 ani. Sper sa si reusesc!