Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ha ha ANK ce ma distrezi...deci si mica ta e nazdravana rau..mitzutzucu meu se arata si el mai prapadit asa. BB, pe la 5 luni parca a ramas ank gravi..de ne-a socat pe toate :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
hihihi... nu ma gandeam ca mai tine-ti minte exact
Poze pitici
Ank83 spune:
.. sa va povestesc o faza aburinda...
Azi cand am ajuns acasa .i-am cumparat ceciliei un set de 3 perechi de chilotei... si Raul vroia sa ii ia si el o pereche si miss .. ca sa nu dea ca doar sunt ai EII
.. si-a luat 2 perechi pe ea... si a-3-a i-a pus pe cap si i-a spus mandra "Sunt ai mei
" ...
O fi o viitoare Moni Columbeanu 
Poze pitici
Ank83 spune:
Victo ma amuzam de tine ca dormi in patul lui Stefan cu micutzul.... si vroiam sa iti zic ca si eu dorm in unul din paturile lor care e de o persoana si dimineata care se trezeste primul vine si ma inghesuie acolo
... si apoi vine si celalalt ...si trezirea e fortata ca nu mai e loc
Poze pitici
Ank83 spune:
Oki deci am luato .. razna cu scrisul ..sa nu ziceti ca nu sunt femeie serioasa si nu recuperez absentele ![]()
Poze pitici
Vasari spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Lavi nu ma speria ![]() Avea Raul cam 4 luni jumate cand s-a produs incidentul Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
:))
AnkLavi, eu am citit ca dupa 3 luni de la nastere cresc sansele unei sarcini.
Victo spune:
ank..pai dim. vine si stefan, of course..asa ca m-am smecherit si pe la trezirea de 6, ma duc in patul mare si eu..ca la nebuni, dupa cum ziceam.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
neata
nuuuuuu Doamne fereste!!!!
va 

noi suntem in plina organizare pt botez!!! buni (mami) e plecata din tara pt 1 luna, buna (soacra) vine peste 1 sapt deci sunt doar eu cu prichindeii!!! noroc ca iasmi e la gradi pana la 17!!
si ca asta micu' e un cuminte si un scump!!

mamica implinita de fetita si baietel
ancadragoman spune:
Uite aici![]()
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=16618&n=Carusel-patut
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
abramburika spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Vasari
:)) AnkLavi, eu am citit ca dupa 3 luni de la nastere cresc sansele unei sarcini. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
cresc, cresc ... eu sunt exemplul cel mai la indemana
Sper ca nu e cazul tau, bb, pt. ca nu iti doreai, nu?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008