Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 13
gallyb spune:
OOKA felicitari!!!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!
MARINA vii la mine cu Sofia sa invete si Xenia sa pape? auzi la ea... acu ceva timp plangeai ca nu mananca si acu...Lasa copilul sa pape, ca nu e grasa sa tina dieta. ![]()
Apropo, Xenia are aproape 12 kg si 92 de cm.
Mie mi-a trecut raceala, inca persista tusea, dar scapam noi si de asta.![]()
Xenia si 17 S +
Biribu spune:
Aloooo Marina vezi ca uit ca esti bortzo si ma enervez oleak asa, auzi la ea... maninca cupilul de stinge 

pai pe la omul sarac te duci tu sa te lauzi? ai mei cred ca intr-o saptamina maninca atit 
Ooka felicitari mii si sarcina usoara 

! nu pricep, sperietura e din cauza de lichid?? pai e normal mama draga, oricine are ceva lichid pe acolo, ca altfel s-ar cam lipi matele
Acum serios vorbind, e absolut normal sa ai ceva lichid, se si cheama fiziologic, ca tre sa fie pe acolo. eu n-as lasa pe nimeni pina la vreo 6-7 saptamini sa ma caute la col, chiar nu e cazul. bhcg-ul s-a dublat, e totul ok, iar pe masuratorile alea eu nu as da doi bani, e chestie de cum pune fiecare cursorul pe ecranul ala, un milimetru mai la dreapta sau mai la stinga...
pup
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Tecky spune:
ooka sa fie intr-un ceas bun! Va fi bine totul!
gallyb Ralu are 13,800 kg si vreo 98,99 cm.De masurat e mai greu ca nu are stare...![]()
Didi81 spune:
Ooka, felicitari!
Eu cred ca e totul ok, masuratorile alea pot avea multe erori.
Marina, he he, auzi tu ce suparare ai acum
. Lasa ca ii pregatesti tu alt pachetel, n-are nimic. Si Aida uneori mananca de zici ca nu a mai mancat cu saptamanile, iar alte dati nu ii e foame...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
maiiiii, a nu se intelege ca ma plang ca mananca dar mi s-a parut super mult pt o masa de seara si ma temeam ca i se face rau! Si ca sa mi se taie cheful de tot ca sa ii mai fac alta gustare a picat si curentul asa ca i-am pus la pachet ce a ramas pe fundul castronului si niste biscuiti in completare:))
Galy, sa o invete Sofia pe Xenia? cred ca glumesti. Sofia are 11 kg abia si vro 87-88cm (asta cu aproximatie ca are o problema cu statul la tocul usii) Am asa o presimtire ca sora'sa o va intrece...
--------------------------------------------
Marina
27+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
ooka spune:
buna dimineata,
multumesc fetelor pentru urari, sunteti foarte dragute si calde cu omu' aflat in spaime ![]()
marina sa stii ca nu li se face rau, sofia intotdeauna mananca seara chiar daca a mancat cu putin inainte sa plece bona (pe la 5) si mananca cu toti cei care iau masa, fie impreuna fie pe rind. La sfarsit bea si lapte, sa puna capac.
am si eu o intrebare, are vreun pepenas vreo plombita facuta acum? adica pana in 3 ani, ca noi, adica sofia trebuie sa mearga la o plombare si as vrea sa o duc nu sa stau asa, desi mi s'a recomandat sa o las asa, sa o perii bine si sa ii pun acolo putina pasta.
mami de Sofi
bujo spune:
Ooka nu stiu de pepenasi, dar eu cand era kinder am avut o gramada de plombite inainte sa mi se schimbe dintii. Si stiu ca medicul imi spunea atunci ca trebuie plombate ca strica si alti dintisori, iar daca incep sa creasca si cei definitivi o sa aiba si aia de suferit. E drept ca mai e pana isi schimba dintii dar.., Eu cred ca l-as duce la plombat daca ar avea cariute.
bujo mami de Filip si
13+
bobitamica spune:
Fetelor,va multumesc pentru urari!
astazi ma duc sa le vad pe amandoua. Am incercat sa ajung ieri,dar a stat mult la terapie intensiva si am zis ca lasam pentru astazi.
OOKA...Felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun. Eu cred ca e ok,dar poti sa mai fac o ecografie sa stai linistita..
Legat de mancare si Irina e pe toane..are momente in care mananca foarte bine si zile in care abia mananca. Si ei sunt ca si noi pana la urma. Eu o las in pace. Ea are 12 kg si 94 de cm. Irinei ii place sa se masoare. I-am cumparat un metru frumos colorat pe care l-am pus pe perete la ea in camera si sta la masurat
.
Gallyb...multa sanatate!!
Si eu cred ca as duce-o la denstis,dar nu stiu daca ar sta. Eu abia reusesc sa vad dintisorii. Ea tot acuza ca o doare pe la dinti,dar cred ca ii mai iese o maseluta ceva,ca sunt locuri umflate ,sau asa mi se pare mie.![]()
M-am saturat de zapada si de frig!!!!
Vreau sa vina primavara!
dara_d spune:
Buna dimineata
FELICITARI OOKA PENTRU SARCINA , SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE SI SA AI UN BEBE SANATOS!
Eu ce sa va spun ca ma simt rau de la varicela asta, arat ca naiba cu bubitele astea, astept sa treaca timpul si sa imi treaca.
Imi e dor de deni pe care nu o voi vedea weekendul asta pentru ca nu sa o luam acasa, nu vreau sa ia si ea , deci va ramane la parintii mei.Nu am stat niciodata atata fara ea, este foarte greu. Nu am chef de nimic, parac nu am ce sa fac fara ea acasa.
Am o stare proasta si fizica si psihica.

Va multmesc celor care ati trimis incurajari.
MARINA ma bucur ca s-a adaptat bine la gradi Sofia si ca papa bine.
Apropo de asta deni are cam 15,5 kg si 98-99 cm nu am resuit sa o masor exact saptaman trecuta, mananca bine nu face nazuri decat un pic la fructe.
Bujo cum te simti ? cum este bebe ? dar fipip ce mai face ? Voi stati tot la parintii tai sau deja stati singuri in casa voastra?
Apropo de atmosfera de la birou si la noi au mai fost probleme ca unul asculta radio un anumit post dar am resuit sa facem in asa fel incat sa avem un echilibru, in general ne intelegem. Am doar o colega mai in varsta care e si destul de habotnica privind religia si ne mai spune cateva referitor la de ce nu tinem post, ca citem tot felul de prostii si ne pierdem timpul, dar toata lumea i-a spus ca fiecare e cu treaba si convingerile lui si sa nu mai insiste si s-a potolit.
Ca peste tot sunt zile mai grele si zile frumoase.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si numai bine!
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobitamica Fetelor,va multumesc pentru urari! astazi ma duc sa le vad pe amandoua. Am incercat sa ajung ieri,dar a stat mult la terapie intensiva si am zis ca lasam pentru astazi. OOKA...Felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun. Eu cred ca e ok,dar poti sa mai fac o ecografie sa stai linistita.. Legat de mancare si Irina e pe toane..are momente in care mananca foarte bine si zile in care abia mananca. Si ei sunt ca si noi pana la urma. Eu o las in pace. Ea are 12 kg si 94 de cm. Irinei ii place sa se masoare. I-am cumparat un metru frumos colorat pe care l-am pus pe perete la ea in camera si sta la masurat Gallyb...multa sanatate!! Si eu cred ca as duce-o la denstis,dar nu stiu daca ar sta. Eu abia reusesc sa vad dintisorii. Ea tot acuza ca o doare pe la dinti,dar cred ca ii mai iese o maseluta ceva,ca sunt locuri umflate ,sau asa mi se pare mie. M-am saturat de zapada si de frig!!!! ![]() Vreau sa vina primavara!Bobitamica-mami de fetita cuminte:) |
SA ITI TRAIASCA FINUTA, SA CRESCA MARE SI SANATOASA! SA SE REFACA REPEDE MAMICA!
Pupici de la noi