Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 14
bujo spune:
Dara bebe e bine mersi, mami mai are probleme cu migrenele care ma pun la pat. Nici tensiunea nu ma ajuta, 85/5 dupa o cafea si ceva cioco.
Filip e bine, se joaca e super inteligent si pasionat de tot ce e nou. Ma intreaba fiecare litera, cifrele deja le stie pe toate. Ma pune sa-i spun poezii si cantecele, retine cateva.
Cu casa nimic nou sub soare. Tot cu mama stam, nu cred sa se schimbe ceva prea curand. Dar speranta moare ultima![]()
bujo mami de Filip si
13+
MissJJ spune:
Ooka felicitari!
Aici nu te masoara nimeni pana la 12 sapt nici eco, intern nu iti face pe timpul sarcinii deloc daca nu e absolut necesar. Tinem pumnii sa fie ok.
La dentist noi am fost numai pt check up cu Ari, pe Ami nu o primeste decat dupa ce face 3 ani, dar nu are nici o carie, inca.
Dara uff nasol cu varicela, cu faza cu infectia sa stii ca tu ai virusul cu vreo doua trei sapt inainte de ati aparea bubitele deci se poate sa faca si ea desi sta la bunici acuma, eu as prefera sa faca acuma decat mai tarziu.
Gally multa sanatate!
Marina moama da ce bine a papat ale mele is mega mofturoase,la Ari am noroc ca mai tre sa pape la scoala school dinner si acolo nu scapa daca nu mananca, macar atata.
Bobita felicitari! Sa creasca mare si frumoasa.
Biri eus pe acilea da nu am timp sa respir tare mult tre sa prind din urma cu proiectele si etc. Emotii mari pt interviuri daca oi avea si ceva oferte. O colega are deja 4 nu-uri desi a fost la trei interviuri,mai are numai unul. Deci mi-e cam frica. Da na all I can do is hope.![]()
Sigur mai vroiam sa zic ceva, da cum nu ma mai duce cerebelu, numa assignments am in cap si numar distinctions si merits ca tre sa adun cat mai multe din prima categorie sa am sanse mai bune. Greu bre big research project acu group discussions si etc. Abia astept luna iunie. Fetele sunt bine mari cresc fac tot felul de minunatii se bat se cearta mofturoase le place sa ne plimbam cu masina, deja fac planuri de ziua lor
isi tot schimba ideile de la o zi la alta, belea.
Na pupam gasca, wknd placut.
Marina_1609 spune:
mda mai, asa o fi. poate nu i se face rau dar va dati seama daca ea de obicei papa ca o vrabiuta...si cand o vad ticsind atata am senzatia ca o sa-i crape ceva :)))
--------------------------------------------
Marina
27+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
monalac spune:
la multi ani,ella!
ce mai faceti?
noi suntem ok,azi am facut negresa si placinta cu mere.
cu sofatul incep sa prind curaj,ma duc singura cu masina la scoala[m as duce zilnic,dar o stric,ca s cratere pe drum].cand sunt cu sotul il las pe el sa conduca,pt ca ma stresa rau de tot si am suportat o data,de doua,de zece,pana am spus ''stop!''.
luni avem serbarea la dansuri cu cris.
ella81it spune:
Buna seara mamici de pepenasi!
Monalac merci ptr.urari
.Suntem bine multumim de intrebare.Alex e bine,un vorbaret si un istet,![]()
Vreau sa felicit toate gravidutzele
sper sa ne decidem si noi ptr.al doilea bb.
Va pupam si va dorim numai bine!
Daca o sa raman insarcinata poate o sa intru mai des pe aici,ca altfel nu am timp deloc
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
bujo spune:
Mona asa si eu, cand sunt singura conduc de n-am treaba, dar cand sunt cu sotul mai mult el conduce. Am mai condus si eu cand bause el ceva, dar deja nu mai comenteaza asa.
bujo mami de Filip si
14+
vias spune:
pentru voi, mame dragi!!!
va rog sa ascultati, e chiar frumos!!!
La Multi Ani dragi mamici!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Marina_1609 spune:
la multi ani mamicilor! sa fiti sanatoase si mereu frumoase!

Marina
28+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog