Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 12
Marina_1609 spune:
aici
--------------------------------------------
Marina
27+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Biribu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 aici -------------------------------------------- Marina 27+ & ANA SOFIA (05.08.08)-------------------------------------------- Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog ![]() |
pai doar atita????

haideti bre la ceva birfe, socoteli...
Mami de doi
mici"If you believe everything that you read, better not read"
ooka spune:
salu
si eu prin zona
si cu o veste..
avem niste teste pozitive, de vreo doua saptamani
si am fost la dr si am plecat bocind
ca mi'a spus ca e la limita de sarcina extrauterina si ca am lichid in sacul douglas (de fapt s'a exprimat intraperitoneal) si ca e o infectie, sau probleme de la ficat
, urocultura sau culturi de col dar sa le luam pe rind, imi venea s-o string de git pe distinsa doamna. Ca sacul e cu o saptamana in urma si sa fac bhcg. Am facut, mi-a iesit 3030 prima oara si la aproape 48 de ore (a fost un pic mai putin) 6250. Cine stie, o opinie, ceva?
m'am mai linistit dar sper sa fie ok si cu lichidul ala, desi pe net scrie ca poate fi si de la sarcina, sau de la ovulatie sau stiu io, nu neaparat ceva grav. Analize am facut imediat dupa conceptie
ca erau cele obligatorii de la servici si au iesit foarte bine, mai putin o usoara anemie in rest la ficati, tiroide, leucocite, vsh, etc toate ok.
o primavara frumoasa si Doamne ajuta la toata lumea
mami de Sofi
monalac spune:
ooka,in primul rand,felicitari!
in al doilea rand,eu cred ca sarcina e ok.mie la sarcina cu codrin mi s a intamplat ceva asemanator,ca nu se vedea embrionul la eco si dr mi a spus ca sarcina ori s a oprit din evolutie ori e extrauterina.
mi am facut betahcg,insa dupa 2 zile nu s a dublat perfect,asa cum stiam eu ca tb sa fie.
insa pana la urma a fost bine.eu zic sa mai astepti putin si sa te programezi la unul dintre ecografistii cu experienta [la iosup cred ca e cel mai usor de ajuns].
cat despre varsta sarcinii,e posibil sa fii ovulat mai tarziu.
bujo spune:
Oooooooooo doamna Ooka sa fie intr-un ceas bun. Mie mi se par super ok valorile de la BetaHCG. Te sfatuiesc sa mai faci o eco in alta parte, de preferat undeva mai performant. Cu o sapt in urma poate fi si de la ovulatie tarzie. Cate sapt ai? Multa sanatate si sa fie totul bine.
bujo mami de Filip si
13+
ooka spune:
multumesc de urari
Bujo, teoretic dupa um am 5 sapt si 5 zile, dupa sacu' de la ecograf am 4 sapt si 5 zile. O sa repet cu siguranta eco, da' m'am dus la clinica privata unde avem card de la job in ideea sa nu platesc dar se pare ca trebuie sa merg pe varianta clasica de dat bani.
Dupa eco, ma incadrez la brumareii de nov-dec..O sa ma duc la Tutunaru probabil saptamana viitoare, ca prin giulesti nu mai calc dupa ce am patit la nasterea sofiei.
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
ooka, felicitari inca o data! sa dea Dumnezeu sa fie bine cu sarcina! cum te mai simti tu? tot cu cartofu' stricat in gura?
eu ce sa zic mai biri, ma enervez ca tocmai i-am pregatit Sofiei gustarea pt maine la gradinita si a venit si a mancat-o
asta in conditiile in care a mancat cand a ajuns acasa un castron cu ciorbita si niste paste cu carne... I-a mai trebuit omului si niste gris cu lapte cu mar copt care era gandit pt maine...
zici ca nu ar manca dar manaca si acolo bine. Si ii place la gradinita, chiar nu avem nici o problema de adaptare![]()
Marina
27+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog