Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Vineri 18 febr, a venit pe lume, cu 3 .650 kg, 52 cm si a primit primul ei 10 , Maria, surioara fluturasului scump, Andrei.
Pastram o amintire minunata, a intalnirii cu Maria, care ne va alina sufletele mult timp de acum inainte.
Luy, Erina, Aniast, va multumesc din suflet pentru inf pretioase legate de Euroclinic.
Totul a fost pe masura asteptarilor iar dr. Nuraltay un medic si un om cum rar intalnesti in viata!

Mamica de Andrei si Maria

Felicitari din inima draga Nana!!!

Bun venit Maria!!! Sa ai o viata implinita si fericita alaturi de parintii tai si fratiotul tau Andrei!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, sunt sigura ca veti lua decizia cea mai buna pentru Alex.

Conteaza mult: educatoarea, specificul scolii si mai ales personalitatea Alexandrei!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bun venit, scumpa Maria !

Sa fii sanatoasa, sa ai o viata minunata, sa fii inconjurata de iubire si sa-i fii mereu alaturi fratiorului tau, iar parintii sa se bucure de voi !

Felicitari, draga Nana, refacere rapida si laptic bun pentru micuta printesa !

Ma bucur ca totul a fost bine la Euroclinic
M-am gandit la tine vineri... Si sambata am inceput sa banuiesc ca marea intalnire s-a produs , dupa ce am citit postarea carpatinei

Inca o data, felicitari !!! Asteptam cu nerabdare sa ne-o prezinti pe surioara fluturasului

Va pupam tare !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Vineri 18 febr, a venit pe lume, cu 3 .650 kg, 52 cm si a primit primul ei 10 , Maria, surioara fluturasului scump, Andrei.
Pastram o amintire minunata, a intalnirii cu Maria, care ne va alina sufletele mult timp de acum inainte.
Luy, Erina, Aniast, va multumesc din suflet pentru inf pretioase legate de Euroclinic.
Totul a fost pe masura asteptarilor iar dr. Nuraltay un medic si un om cum rar intalnesti in viata!

Mamica de Andrei si Maria

Bun venit Maria!!!!!
Felicitari Nana refacere rapida si crestere usoara, sa va traiasca printesa si sa va umple sufletele de bucurie si impliniri impreuna cu Andrei

Marta cu bebe Rares (11.01.2011)
si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Multumesc de urari Roxali,Carpatina, Yaia,Sabina, Gabriela, Rox

Marta cu bebe Rares (11.01.2011)
si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Bun venit Maria!!!Felicitari Nana si sot de Nana!!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Marta!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bine ai venit Maria! Felicitari Nana!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit, fluturasa Maria! Sa-ti fie viata lina ca un zbor de fluture si sa-i ai mereu alaturi pe cei dragi, pe fratiorul tau mai mare si pe parintii tai minunati!
Felicitari, Nana! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Danuta multa sanatate tatalui tau! Nu ati dat-o pe Miru la gradinita?

Roxana sper sa luati decizia cea mai buna pt Alexandra, asculta-ti instinctul.

Luy super cu regimul Mariei, asa chiar poti controla cat de sanatos mananca. Esti o norocoasa in privinta sotului!

Sabina imi place mult cum gandesti in ceea ce priveste munca fizica, foarte bine, asa si trebuie.

Cecilia iti doresc bafta la vanzare. Noi am avut mare noroc, primul care a vazut casa a si cumparat-o asta la o saptamana dupa ce am dat-o in vanzare si cash. Vineri ne mutam si noi tot la 3 camere si la fel ne asteapta igienizare/mobilare si probabil ca vom schimba culorile. Pana terminam ne mutam la parintii mei o perioada.

Noi tot pe bancuta, cum ajungem l agradinita incepe si se miorlaie, acum cu mutarea la ai mei iar va face o pauza de gradi. Cand ajung la pranz o gasesc vesela si imi spune ca ia placut. Eu sunt in cautare de job, intr-un final mama s-a hotarat sa stea ea cu Adelina.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput