Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

[purple]LA MULTI ANI PRISI!

Ancasilv tinem pumni si ai sa vezi ca va respira mai bine si se va imbolnavi mai putin

Cecilia L sa stapaniti sanatosi apartamentul

Pitica e tot pe tratament omeopat ptr tuse, chiar din ora in ora siropel vad ca seara cand doarme mai are accese de tuse , dar daca reusim sa le tinem cat de cat in frau fara antib e ok
aici e nasol , cand sant 15 grade , cand minus cald-umed-frig

numai bine tuturor bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Prisi!

Sa fii sanatoasa, iubita, implinita! Sa ai o viata de poveste!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Marta, sa fii sanatoasa si fericita!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Prisi! Sa traiesti sanatoasa si fericita multi ani alaturi de puiutii tai minunati si de sotul din dotare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Bafta cu vandutul, Cecilia!

Danuta, sanatate tatului! Sper sa-l recuperati rapid inapoi si tratat! Si sper sa iasa si concediul bine anul asta!

Luy, aici toate restauratele si cantinele au specificate in lista de meniuri mancarurile ok pentru cei cu intolerante la lactoza, gluten, mancarurile pentru vegetarieni (sunt litere, G este pentru gluten free parca). Cred ca si in Germania e la fel. Oricum, eu cand nu vreau ceva, spun chelnerului ca am alergie si sigur sa nu fie chestia aia in mancare ca ma umflu si ajung la urgenta si atunci au grija sa nu fie...

Si nu in ultimul rand, sanatate multa tuturor bolnavilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Marta! Sa fii mereu fericita!

Luiza, mi se pare ca v-ati intrat excelent in ritm. E minunat ca si Maria e cooperanta. Vorba Sabinei, cu siguranta, date fiind conditiile,uite Maria se hraneste mai sanatos! MI se pare super ca cei de la gradinita sunt asa deschisi. Iar progresele Mariei la greutate mi se par remarcabile. Tare ma bucur ca ati depistat cauza si uite ce frumos ii gasiti rezolvarea. Cred ca e nevoie de timp, rabdare, experienta si nu vor mai fi probleme nici in concediu. Uite, ma gandesc ca in cazul vostru ar fi o solutie apart-hotelurile, aveti bucataria utilata si faceti aprovizionarea de la un hipermarket si gata si mancarica Mariei. E drept ca e un efort in plus, dar merita linistea voastra ca mananca ce e ok. Noi am fost si in varianta asta si a fost superok, mai ales cu copii mici si frica mea de enterocolite

Ali,sanatate iubitei tale

Danuta, chiar ma intrebam de mai afceti voi!Sanatate multa tatalui si pupici frumoasei

Ema, bine ca e mai bine Sebastian!

Si Sofi mucioasa, dar nu ma mir, a adus-o C cu vreo 6 bluze pe masina, el nu a verificat, doar a transportat-o. A adormit si a transpirat, evident!Asta e, aspiram la greu, azi de dimineata a si tusit, dar era de la secretii. sa vedem!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Bafta cu vandutul, Cecilia!

Danuta, sanatate tatului! Sper sa-l recuperati rapid inapoi si tratat! Si sper sa iasa si concediul bine anul asta!

Luy, aici toate restauratele si cantinele au specificate in lista de meniuri mancarurile ok pentru cei cu intolerante la lactoza, gluten, mancarurile pentru vegetarieni (sunt litere, G este pentru gluten free parca). Cred ca si in Germania e la fel. Oricum, eu cand nu vreau ceva, spun chelnerului ca am alergie si sigur sa nu fie chestia aia in mancare ca ma umflu si ajung la urgenta si atunci au grija sa nu fie...

Si nu in ultimul rand, sanatate multa tuturor bolnavilor!

Super!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Gabriela, 6 bluze?!???? Uau! Cred ca arata ca un luptator sumo! Sanatate multa!

Adimercedes, te-am pomenit sambata. Am fost la un magazin si am cautat iar tigaie de prajit care sa nu aiba teflon. Evident ca nu am gasit, chiar daca sunt din otel, tot au acel non-stick coating pe interior.

Annisia si la tine m-am gandit, dar in alt context. Ma gandeam daca mai vine masina faina pe strada ta si sper sa vina si ea si soarele!

Celia, cam de mult nu ai mai scris...Sper ca toate bune la voi!

Lista e asa de lunga, dar timp sa strig catalogul nu prea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica, eu tot in frenezia scolii deci nu contati pe multa coerenta.

Vreau mai intai sa o tare pe cuscra mea, cu intarziere si scuzele de rigoare:
Marta , sanatate, bucurii, fericire si impliniri!

Ali, multa sanatate fetei!

Luy, Irina e mai bine acum? Tare greu trebuie sa fie cu regimul Mariei.

Alina, multumesc.

Cecilia, din pacate nu am ajuns la periaj.

Sabina si Erina, de scoala tot povesteam aici, clasele I-VIII. Alegerea este intre Scoala Europeana care ne-au declarat deja admisi si scoala 11 de stat. Dezbaterea e mare, nu vreau sa va plictisesc. Doar ca idee, am facut criza de colecist de stress. Va trebui sa ma decid rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Vineri 18 febr, a venit pe lume, cu 3 .650 kg, 52 cm si a primit primul ei 10 , Maria, surioara fluturasului scump, Andrei.
Pastram o amintire minunata, a intalnirii cu Maria, care ne va alina sufletele mult timp de acum inainte.
Luy, Erina, Aniast, va multumesc din suflet pentru inf pretioase legate de Euroclinic.
Totul a fost pe masura asteptarilor iar dr. Nuraltay un medic si un om cum rar intalnesti in viata!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput