Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Erina, de aia au barbatii succes, ca deleaga de la saplatul rufelor pana la facutul mancarii, lor le e mai simplu, munca de la job/pasiune/arta ce-o fi si atata.....nu se cere mai mult de la ei. Asa ca eu am invatat sa deleg tot ce imi e greu fizic. O viata am...si aia nu stiu cat o sa tina va multumesc mult, abia urmeaza repetitii, sa vad cum ies printurile foto. O sg chestie e gata, niste semne de carte pe care o sa le impart la public (concertul e cu donatie, fiecare cat vrea) , cu ajutorul lui Bobo le voi avea in curand. Succesul se numeste in ziua de azi networking , pe langa hard working:)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, sa stii ca ma prinsesem si eu de chestia asta. Oricum rau de noi ca nu mai vedem mai mult de maine de dupa toate vasele si rufele...in schimb ei se implica, le place sa faca parte din echipe, cluburi, sa faca mai mult...
O sa imi schimb si eu abordarea desi va fi un super efort pentru ca va trebui sa accept persoane noi pe linga mine (ma refer la doamna care ajuta la menaj, eventual bona, etc...)
Sa te odihnesti! Super ideea cu semnele de carte, e pe gustul meu. Mi-a placut faza cu networking...
Cecilia, bafta cu vinzarea!!! Sper sa poti veni in centrul vechi.
Roxana, poate e un adin povestile alea cu inceput dezastruos dar happy end. E vorba de scoala primara pentru Alexandra?
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Carpatina, sper sa vad rezultate pe mai multe planuri. Oricum tratamentul e pe termen lung. Pina acum a ameliorat constipatia, maninca mai bine, bea apa mai multa...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
alinkav spune:
Va multumim mult!
Sabina, sanatate!
Sa iasa toate proiectele propuse!
Vale, tin-o tot asa!Sa fie totul bine!
Rox, am uitat sa-ti spun ca are o gramada de poze site-ul, inclusiv si cu Alex destule!
Sa iei cea mai buna decizie!
Erina,
!
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!
Hai ca mai avem putin si vine si vara!
Cecilia, bafta!
Gabriela77 spune:
Cecilia, bafta cu apartamentul!
Anca, eu pot sa iti spun ca regret doar ca nu am facut mai repede interventia Sarei. Respira bine, de fapt nu se mai aude nimic, de cand a inceput gradinita, atunci a fost si interventia a facut ceva viroze, dar niciuna nu a necesitat antibiotic, ba e din ce in ce mai bine, ultimele dati doar mucisori razleti. Ziua cu operatia a fost grea, nu mint, dar deja seara, papa alimente semisolide si se juca. Ei au o capacitate de recuperare f usoara. O sa fie bine, ai sa vezi!
Tinem pumnii!
Vale, bine ca ne=ai mai dat vesti despre voi
Sanatate lui Andrei si tie!
Erina, e intr-adevar de cantarit decizia cu gradinita, daca vor fi si multe drumuri, e clar ca vor fi si bani irositi la privat. Poate ar fi o varianta si FTK-ul de care spuneau fetele, ca o forma de socializare si acumulare de noi informatii
Am ras copios la Romanii au talentSi a venit Sofia acasa, suntem fericiti!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Roxali, sanatate cavalerului! Ati gasit cauza? Antibioticul nu are niciun efect asupra virusurilor, antibioticul era pentru infectia in ureche care a fost initial presupusa cauza a febrei. Dar se pare ca febra a fost cauzata de un virus la stomac. A fost o coincidenta otita si virusul. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Ei asta-i clar diagnostic diferential
. Pacat ca nu ati ajuns pe mana lui Dr. House.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
luy spune:
'Neatza, va las o cacao cu lapte calda, azi puteti lenevi putin in pat, de v-or lasa copiii
.
Irina s-a trezit la 7 si in timp ce papa a facut un megakk care mi-a stricat planul de 'inapoi la somn'. Acum chiraie langa mine pe canapea, cand o sa adoarma ea se va trezi Maria ![]()
carpatina, de ce te joci cu noi ? Vii si ne-arunci cate o 'pastila' si apoi fugi ? Zi-ne si noua ce ti-a facut ziua frumoasa, vream sa aflam si vesti bune 
Rox, bafta cu scoala, sa iasa asa cum va doriti. De ce nu ati avea un raspuns pozitiv, chiar asa se inghesuie lumea acolo si nu au suficiente locuri ? Sanatate piticilor ! 
cecilia, mult succes cu vanzarea ! Inteleg ca ati gasit ap. de 3 camere, ramane doar sa gasiti si cumparator pt al vostru... Tot in aceeasi zona o sa stati ? Sanatate multa si voua ! Si eu sper sa ajungi la intalnire 
Sabina, sunt de acord cu tine cu networking si hard-working
. Si partial si cu cealalta afirmatie - eu sunt o norocoasa care are un sot care stie si caruia ii place sa gateasca, de cand cu regimul pt Maria chestia asta ma ajuta enorm.
Si mie mi se pare super ideea cu semnele de carte 
alinush, ce-i cu tine la ore asa tarzii ? Sper ca sunteti bine ... 
Anca, tinem pumnii pentru Vladut, offf, e tare greu sa stii ca puiul tau trebuie sa treaca prin asa ceva
. Concentreaza-te asupra gandului ca se va recupera rapid, cum zice Gabriela si dupa aceea veti scapa de probleme. Mult curaj, mamico ! 
Erina, ce frumos ca va ganditi la vacanta... Noi nu stiu de vom pleca undeva anul acesta, in primul rand pt ca nu stiu cum ne-am descurca cu regimul Mariei 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
Si mie mi-a dat Sofi trezirea de la 7, ea a adormit intre timp, dupa un minikk
, dar s-a trezit Sara si ne uitam la Tom si Jerry.
Luiza, chiar voiam sa te intreb cum sunteti cu regimul Mariei?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
alinkav spune:
Neata!
Eu-s la munca, asa ca somnul ioc, poate maine dimineata!![]()
Alex mereu da trezirea pe la 6.30, in schimb Olivia doarme mai mult, rar se intampla sa se treazeasca devreme.
luy spune:
A adormit si Irina langa mine, vad ca Maria inca doarme 
Despre regimul Mariei... In fiecare vineri primim de la gradinita pe mail meniul pt saptamana viitoare si astfel vedem in ce zile poate manca ceva de acolo. Ma refer aici la masa de pranz, ea este cea care ridica cele mai mari probleme.
La micul dejun mananca la fel ca ceilalti copii, bineinteles cu painea pe care i-o ducem noi, iar in zilele in care in meniu este tost cu unt si sunca de pui, ea primeste numai tost cu unt ( si mezelurile contin gluten, deci nu are voie ).
Pt pranz... in general ducem noi supa/ciorba, deoarece supele contin paste fainoase/gris/faina si atunci trebuie sa i le facem cu paste speciale, iar la ciorba se mai pune bulion si poate sa contina gluten, asa ca-i facem noi acasa cu rosii sau suc de rosii facut in casa. La felul 2 depinde ce este in meniu... atunci cand nu este ceva care sa implice faina/paste/bulion o lasam sa manance mancarea de acolo, altfel incercam sa-i gatim noi acelasi fel acasa si sa i-l ducem acolo.
Desertul i-l ducem noi, am gasit niste briose fara gluten pe care i le dam de obicei. Aici stam cam prost, ca nu prea avem diversitate, sunt 2 tipuri de briose, una cu gem de caise si una cu cacao si sos de ciocolata.
Dupa somn, mai au o gustare in care li se da cate un biscuit si un fruct - si pt asta i-am dus biscuiti speciali.
Cam asta cu gradi, acasa e mai simplu si putem controla mai bine felul in care facem mancarea, sa nu se atinga de ceva care ar putea contine gluten.
Mai am inca nelamuriri pe care vreau sa le discut cu dr gastroenterolog la evaluarea care se face dupa 6 luni de regim, am anumite alimente pe care i le-am scos de tot din meniu ( iaurturile Danonino, de exemplu ), pt ca nu stiu sigur daca au sau nu gluten.
Oricum, pe 23 noiembrie avea 12,7 kg, iar la inceputul lunii februarie avea 14 kg. Zic eu ca asta e un semn bun, acum asteptam sa vedem cum vor iesi analizele pt anticorpi dupa cele 6 luni ( pe la jumatatea lui aprilie ). Mi-e teama de glutenul ascuns in multe alimente...
Norocul cel mare, ca sa zic asa, este ca Maria nu este curioasa sa incerce lucruri noi, ea se rezuma sa manance ce este obisnuita. De ex. i-am facut clatite cu faina fara gluten, dar nu a vrut sa le guste 
In fine... atunci cand suntem acasa regimul e relativ simplu de urmat - problemele apar cand nu putem controla felul in care este pregatita mancarea, cum ar fi intr-o vacanta. Pt ca mancare care aparent nu ar trebui sa contina gluten poate fi 'contaminata' din felul in care a fost preparata.
Dar cu siguranta in timp vom descoperi o sulutie si pt aceste cazuri.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Sabina spune:
ASa a e LUy, e mai dificil, dar vezi si partea buna a lucururilor, Maria va manca toata viata mult mai sanatos decat majoritatea populatiei 
Si eu am mare noroc de sot care ma sustine si ma lasa pe mine sa "stralucesc" in societate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo