Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multa sanatate si insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor, mari si mici!

Sabina, multa, multa sanatate si felicitari pentru expozitie.Asteptam pozici.
Ema, felicitari si micului gradinar !
Anca, sanatate lui Vadut!
Cecilia, multumim mult, duminica ne chefuim!
Roxana, mult succes la inscriere!
Andrei este acasa, vineri am fost intr-o scurta vacanta la munte, iar de luni raceala care ne trecuse s-a reintors cu forte proaspete.
Sa vedem daca va merge saptamana viitoare, la prima vedere pare refacut, insa cum da cu nasucul de aer rece, il ia tusea, face
febra pana in 38, are ochii injectati.La capitolul papa stam rau de tot abia daca manaca doua-trei linguri de mancare, insa deocamdata il las in pace.In rest este vioi, uneori prea vioi pentru puterile mele.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M am intors. Daca a fost cu succes sau nu, o sa aflam vinerea viitoare. Sper ca da, pentru ca Alex a fost tare incantata. Ceea ce nu pot spune si despre mine. Nu prea sunt in dispozitie sa povestesc acum.

Va pupacesc, sanatate si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Azi e o zi frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Sabinescu, sa te intorci din drumurile tale numai cu vesti bune!

=====================

Mergi la inceput

Erina, tratamentul cu aloe viza numai pofta de mancare?

=====================

Mergi la inceput

Sanatate multa celor mici si celor mari...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, sanatate si voua, sper sa fie bine Andrei. Nici Alex a mea nu pare refacuta de tot, ciudate viroze.

Carpatina, . Zici ca e zi frumoasa? Baga si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, sanatate Andreiutului. dar tu, tu cum mai esti?

Rox, n-am prins unde ai fost azi, sunt mai nauca asa io:P

Carpatino, aici a fost o mohoreala d-aia monumentala;))

Eu am ramas singurica in weekendu asta si ma tin departe de orice munca, desi am destule de pregatit.
Insa m-am decis sa deleg si sa cer ajutor cat incape.

Erina, de aia au barbatii succes, ca deleaga de la saplatul rufelor pana la facutul mancarii, lor le e mai simplu, munca de la job/pasiune/arta ce-o fi si atata.....nu se cere mai mult de la ei.
Asa ca eu am invatat sa deleg tot ce imi e greu fizic. O viata am...si aia nu stiu cat o sa tina

va multumesc mult, abia urmeaza repetitii, sa vad cum ies printurile foto. O sg chestie e gata, niste semne de carte pe care o sa le impart la public (concertul e cu donatie, fiecare cat vrea) , cu ajutorul lui Bobo le voi avea in curand.

Succesul se numeste in ziua de azi networking , pe langa hard working:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am citit printre randuri, asa ca fara extemporal.....

Sanatate bolnaviorilor si felicitari Sabina.

Noi suntem ceva mai bine, eu am fost cel mai rau, nu ca acum as fi bine, dar la mine este cred si oboseala acumulata. Cristi are doar ceva mucisori, fara nici un fel de tuse sau febra, sper sa nu se schimbe.

Noi am scos apartamentul la vanzare, am 4 luni sa-l vand( si o marja de siguranta nescrisa), am facut precontract pentru unul cu 3 camere......asa ca o sa apar mai rarut pe aici....unul vine altul pleaca....banuiti cum este la mine.

Ma rog la DD sa mearga totul bine si sa reusesc sa-l vand repede, sa nu stau 4 luni, ca innebunesc.

Legat de intalnire, mi-ar face mare placere sa va vad, nu pot sa promit nimic acum, dar o sa incerc sa intru sa va comunic.

Roxana, nu am urmarit discutia cu periatul dintisorilor, dar confirm ca nici noi nu ne spalam corect, nu ma lasa sa-l periez eu, iar cand se spala el se vede diferenta......ati facut periajul pana la urma?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Valentina, sanatate Andreiutului. dar tu, tu cum mai esti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, multumim. De cand am inceput sa fac injectiile cu B12, ma simt mult mai bine. Mai am putin si le termin si pe-astea ca m-am saturat sa ma tot intep. Electroforeza a iesit buna, hemograma de miercuri buna si ea. Tot miercuri am facut a treia aspiratie de maduva de cand au inceput problemele, iar miercurea viitoare merg la o sueta cu d-na profesor. Ma rog sa fie totul bine. Mai am de rezolvat o bila neagra pentru mine, aici insa problema este delicata.Vreau sa schimb tratamentul pe care il fac acum, ca nu da rezultate deloc si tot ce castig prin injectii si tratament, pierd in anumite zile ale lunii.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput