Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

Vivela, m-ar interesa si pe mine filmul
Sanatate multa lui Damian! Cum mai sunteti? David ce face?

Hmmm, vad ca iar a venit frigul...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

o sa urc filmul pe transfer, dar putin mai tarziu ca e pe alt calculator.

Carla, sorry, n-am vazut ieri ce ziceai de mess. daca e vreo problema urgenta, ma poti suna cand nu-s pe mess, nu-i deranj .

noi continuam cu febra, vad ca are o traiectorie ciudata. scade si fara antitermice, apoi creste iar...habar n-am ce e. pe mine ma dor sanii de la atata stimulare, iar unul (ala mai putin productiv) ma doare de ma seaca, nu mi s-a intamplat niciodata.

serbati sf valentin?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Offf, imi pare rau ca tot mai continua febra... habar nu am ce poate fi, alte simptome mai are? O fi vreo viroza, ceva..

Sf Valentin noi nu prea-l serbam, decat asa simbolic.. Nici nu suntetm prea obisnuiti cu aceasta sarbatoare, cu toate ca este de ani buni implementata si pe la noi...

Andreea in schimb serbeaza periodic sf valentin. Este un episod din Mickey Mouse "O surpriza pt Minnie", care este despre cadouri de Sf Valentin, si periodic ia cate o punguta in care aduna ea cateva jucarii si vine la mine, la noi, ne da cadoul: "La multi ani de sf valentin!" (cum zice si Mickey). Asa ca astazi i-am urat eu

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
daca nu deschideam tv-ul nici ca realizam ca azi e sf valentin,dar probabil ca e pentru cine are cu cine sarbatori,in cazul meu..stam pe tusa...oricum nu ne omoram,nu ne-a prins trendul asta...o singura data mi s-a parut dragut,am fost la teatru si am inchiriat costume si am mers asa intr-un pub mai retro..eu eram mama julietei..iar barbate-miu un cavaler cu panatloni dintr-aia pana la genunchi si palarie cu pene..haios tare.

vivela,sanatate multa lui damian.
nu se mai termina virozele astea.

zi buna..sunt in febra licentei,o am joi..intru si doar citesc..bine, nici nu prea am ce spune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela pupam micul umblaret sa se faca bine

Musso spor la invatat.

Noi ne-am intors aseara de la Predeal. A fost tare frumos. Am reusit chiar sa mergem si cu atv-ul pana aproape de susai. L-am lasat pe Eric cu niste prieteni cat am urcat iar Daria a mers cu noi. A fost tare incantata. Mie imi mai era frica ca era zapada insa ea ii zicea lui taica-su sa bage viteza .

Iar astazi de Sf Valentin, pe care noi de anul asta il vom serba doar si numai prin faptul ca Eric e si Valentin, am facut ceva mai special de papa. Ffff gustos. taitei de orez cu pangasius. E prima oara cand gatesc pangasius si imi pare bun, mai ales gatit asa.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, sa va traiasca Valentinul si sa va umple de iubire .
sa va fie de bine plimbarea, si mie mi-e dor de munte, mai asteptam un pic sa dea firul ierbii.

Georgi, bafta cu licenta, iti tin pumnii!

noi cred ca am scapat de febra, asa cum a venit asa s-a dus . damian a dormit de aseara de la 8 pana azi la ora 13 , deci 17 ore, cu pauze f scurte de alaptat, in care nici macar ochii nu i-a deschis. dar s-a trezit fresh si cu chef de joaca.

nu i-am mai dat antitermice nici cand ardea, am stat cam cu frica in san si cu ochii pe el sa nu faca convulsii. mi-a fost mila sa-l trezesc si sa-i bag in fund supozitor. nu stiu daca faptul ca le-am evitat a dus la scurtarea perioadei febrile, dar momentan ma bucur ca a trecut.

o sa urc filmul maine, acum imi merge tare prost netul, imi zice ca dureaza vreo 6 ore ... in mod normal dureaza vreo 30 de minute.

Mychy, ce faci? ai lipsit la apel azi. sper ca ne-motivat.

Kariris cum o fi?

incerc sa bag copilul mare la somn si poate reusesc sa trag si eu pe dreapta inainte de miezul noptii. n-am sanse, ca acum se alearga cu taica-su, se joaca de-a leii .
noapte buna.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara si pupici de printre munti.
Multumim frumois pt urari si gandurile voastre bune. N-am apucat inca sa citesc prea mult si e prima data cand am acces la net de cand suntem in Lucerna.
Scurt pe doi: am vazut la munti si la tunele de m-am saturat. Vorba sotului la elvetieni facutul tunelelor e sport national, eu am zis ca de cate ori se plictisesc o pun de-un tunel.
Orasul e mic, dragut ...un fel de Brasov la scara redusa dar la standard mai inalt. Am vrut sa caut un parc azi cu fetele si dupa 300m de impins caruciorul in panta f inclinata am renuntat ca si de-l gaseam acasa nu mai reuseam nici tarash sa vin.
Oamenii dupa prima saptamana par amabili dar nu intra asa de usor in vorba cu tine ca irlandezii, ceva de genul politicosi dar reci. Am intalnit si persoane f volubile, dar mai putin..deocamdata.
Ca deobicei am venit cu excces de bagaje, de data asta pot sa zic ca nesimtit de multe kile in plus dar dragii de irlandezi (Aer Lingus-ul) n-au comenetat nimic. Ah ba da din geanta de 35 de kile (limita era 20) m-au pus sa scot 3 kile ca 32 de kg e maximul cat au in contract sa ridice hamalii. am mai avut 2 valize una cu cateva grame sub limita maxima si una cu 6kg in plus. Alea de mana nici nu mai zic... Nu stiu cum am reusit...vorba sotului daca imi pun mintea inghesui si un bou intr-o valiza...v-am mai zis asta?!?!

N-am mancat inca cioco dar am fost de doua ori la cumparaturi in frantza si Soph ne intreaba "maine mergem la cumparaturi in Fr?", deja spera sa intra in rutina shoppingul la Careffour, dar din pacate am avut masina doar pt o saptamana si am umbalat la greu.

Ieri am returnat masina la aerop. din Zurich si am mers un pic la plimbare, e superb orasul (partea veche normal) dar cred ca am nimerit in cartierul homsexualilor si am fost pt prima data cand am vazut asa de ulti intr-un timp asa de scurt sau intre-un spatiu asa de mic.

v-am tzucat si incerc sa mai citesc ce ati mai scris. Ma duc sa caut info despre Kariris, m-am gandit tare mult la ea marti.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Timi esti fantastica, chiar mai devreme m-am gandit la tine. ma bucur ca ati reusit cu bagajele. La nemti, de exemplu nu cred ca v-ar fi lasat. Tin minte ca am luat o data un tractor de jucarie mai mare, dar nu foarte si mi l-au masurat si cu bagajul de mana sa nu depaseasca limita de lungime, ca de greutate era f usor.

Vivela bine ca a trecut.
Cat de curand o sa auzi si un mama

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Iar sunt doar mami de Matei... sarcina oprita din evolutie, sac gestational aplatizat si gol...am aflat ieri, aveam contractii de sambata seara iar duminica seara am inceput sa pierd lichid. azi merg la chiuretaj.

Revin dupa ce ma culeg...

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Simo !

Mergi la inceput