Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele, va pup si va doresc un vikend placut!

http://vimeo.com/19777275.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela ce frumos pune un video sa il vedem si noi pe Damian plimbaretul

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, felicitari pentru mergaretz!!! David cand a inceput sa mearga singur in picioare? A trecut si prin faza de catelus?

Lunaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

V-am zis ca sunt cam zombilica? In ultimele zile ne-am culcat numai la 2-3 noaptea si ne-am trezit la 7, am stat sa vedem ultimul sezon din Lost, tot ziceam ca inca un episod si inca putin si tot asa si se facea dimineata pana ne culcam.
Acum vrem sa trecem la Dr. Who, dar nu mai stiu la ce serie am ramas, la 4 sau la 5. Voi la ce va mai uitati?

Chiar, mai sunt copii cu pampers noaptea? Saby a scapat de vreun an, l-am scos brusc si definitiv, dar am auzit de curand de baieti mai mari, de 4-5 ani, care inca au pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vivela, felicitari pt Damian, incurand gata, o ia la fuga...

Carla, cu pampersul, eu i l-am scos Andreei pe la 3 ani si vreo 4-5 luni, dar de pe la 3 ani cam gaseam pampersul gol dimineata (sa zicem cam de 8-9 ori din 10), dar nu ma induram sa i-l scot, pana intr-o zi in care am zis, gata incerc, si a mers, la inceput a avut vreo 2-3 accidente si de atunci gata! A fost mai simplu decat mi-am imaginat.
Se mai trezeste uneori noaptea la pipi, dupa care adoarme repede.

La cea mica, inca mai avem pampers... Am inceput sa i-l scot pe cel de zi, si doar in casa momentan, astept primavara ca sa scapam de el si afara (adica daca mai scapa pe ea, sa o pot schimba usor, acum fiind inca sezon rece, e mai riscant, mi-e frica)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

salutare, salutare

am terminat programul administrativ si pana se trezesc copiii m-am delectat, impreuna cu sotul, cu poze din tinerete ... frumoase amintiri

la noi a fost o vreme foarte ciudata astazi, a batut vantul, a plouat, a nins, iar a plouat si acum e soare

pampers de noapte nu mai avem de vreun an
filme : eu m-am uitat zilele trecute la cateva dintre nominalizarile la oscar si ca seriale la anatomia lui gray, am vazut neveste disperate si spartacus

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri.

Noi am facut ieri o tura la mare, erau 15 grade in Mamaia, foarte placut a fost. Azi asteptam finutii in vizita, de maine reincepem alergaturile. Am trecut la Dr. Who seria 5 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu nu reusesc sa ma tin de o serie de ceva anume. adica vad un episod dintr-unul, un altul din altceva...in general nu agreez serialele. si in ultima vreme rar mai apuc sa vad un film. pot insa sa va scriu scenariile de la multe desene animate .

mai reusesc sa trag cu coada ochiului la vreun documentar, la tv sau calculator, dar si pe ala, daca il nimeresc, nu stau sa mi-l programez.

plange damian, are febra de vineri seara .

pupici, we placut in continuare.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, noi ne uitam la seriale seara, cand culcam fetele, una suge la mine, alta il calareste pe taica-su'.
Imi pare rau pentru Damian, de la ce pare sa fie febra?
(daca ai timp de mess azi, m-ar ajuta niste sfaturi, pleaseee)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Vivela,sanatate lui Damian

vreau si eu filmul,dar nu stiu cum,eu nu-s in stare sa descarc un film,sunt paralela cu net-ul.

Mergi la inceput