Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of Simo, imi pare tare rau! multi pupici si o .

deci, neatza....m-a bulversat vestea lui Simo ...Vivela, am lipsit motivat, in vikend ca nu mai vreau sa stau cu capu-n calculator si ieri ca am avut treaba la scarbici.ma bucur ca-i bine Damian. baiat rezistent, nu asa.
Timi, bine ati ajuns.......tare treaba cu homosexualii . vreau poze. pot doar sa-mi imaginez cat de cool e acolo.si nu ma refer la frig
Dana, sa va fie de bine plimbarica!!!!!si la multi ani pt micul Valentin!
Kariris, e bine. azi o externeaza. cica n-o mai doare asa tare coloana dar mai are senzatii de "amorteala" in picior. ieri zicea ca mai are un disc busit, culmea ca i-a operat hernia noua nu cea veche. asa ca aveti grija de voi, nu fiti zmei ca ajungeti ca ea .sigur o sa-mi zica ceva de dulce dupa postarea asta

Nico, unde esti?
Oaana????

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Simo imi pare tare rau!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Simo, . imi pare atat de rau. chiar ma gandeam aseara, ca am scris mesajul si am uitat sa te intreb daca ai fost la medic si venisem dimineata cu ideea asta in cap. si cand colo....
suntem alaturi de tine, mai multe nu stiu ce as putea sa zic .

are cineva idee cum deosebesc roseola de rubeola? damian e ok acum, nu mai are febra, insa i-au aparut niste pete mici si multe pe corp. din cate m-am documentat eu pe net, suspectez una din cele doua.

doctorita lui de familie e insarcinata, n-as vrea s-o expun in caz ca ar fi rubeola. sau cine stie, poate mai e vreo femeie insarcinata pe acolo si ii fac belele.
oricare ar fi din cele doua, oricum nu avem tratament, dar macar sa stiu ce a fost. si nici sa-l intep pt analize doar asa, de dragul de a sti eu ce e nu-mi vine.
(stiu ca suna aiurea, dar as prefera sa fie rubeola, sa scapam de ROR ).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
simona,imi pare tare rau.
vivela,am o prietena si baietelul ei a facut dar zice ca roseola..sunt ca niste bubite nu pete,au durat fix trei zile si au disparut fara urma...insa febra a fost relativ mica,38 cu 4 cel mai mult..asia din cta la spital i-au bagat hidrocortizon ca e alergie si baiatul avea ganglionii mariti..idioti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Simo, imi pare foarte rau, hai ca te refaci repede si incercati iar.

Mychy, multumim pentru vestile despre Kariris.

Timi, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Si eu m-am saturat de tuneluri si homosexuali in Sicilia. Si zi asa, n-ai incercat ciocolata pana acum? Ntz, ntz, ntz, tii la silueta . Mie-mi place mult Frey, sunt niste sfere de ciocolata cu lapte, pline pe dinauntru, fiecare in staniol si puse intr-o cutie de plastic transparent de 450g.

Vivela, sa stii ca prin dilema asta am trecut si eu cu Larisa, eruptia a fost 24 ore dupa 2 zile de febra, arata ca niste intepaturi fine de ac, sau ca si cum as fi imbracat-o pe pielea cu nisip si i-au ramas urmele. Nu stiu ce a fost, sa-si faca analize cand o fi insarcinata.

Georgi, bafta joi, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Simo off, ca tare greu iti e, nu atat fizic cat psihic. Am trecut si eu prin asta inaintea lui Eric, nu a fost atunci sa fie, dar uite ca acum am bebe si e totul bine. Gandeste-te acum doar la cum sa te refaci cat mai repede, macar fizic (ca psihic e mai greu ) si sa puteti incerca din nou.

Vivela a intrat iun contact cu cineva care a avut? cum o fi luat? sa treaca fara semne, bine ca nu stie sa se scarpine.

am plecat ca am de alergat astazi

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nu cred ca il deranjeaza deloc eruptia, nu-l mananca, e doar inestetic si atat. si cica nu lasa urme deloc.

de unde al luat...hmmm, greu de zis. perioada contagioasa - la ambele boli, cica e cam 2 sapt inainte de eruptie. deci putea fi de oriunde, de la gradinita, din parc...ca na, copiii il pupa pe al meu de parca au magnet. il pupa pe maini, pe fata, inclusiv cei cu muci la nas (stiu ca n-are legatura cu rubeola, dar m-a socat zilele trecute cum un pici de vreun an jumate si-a lasat o tona de muci pe mana lui damian, asta pana sa apuc eu sa fug de langa el. pe ma-sa as fi facut-o un pic avion...).

o sa sun doctorita sa vad ce-mi zice sa fac, daca sa ma duc pana la ea sau nu. e si foarte frig afara, chiar nu-mi vine sa ies.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Simo imi pare tare rau ca treci prin durerea asta, sper sa ai puterea sa te aduni cat mai repede

Mychy inca n-am facut poze, am alergat ca nebunii in toate directiile...nu intotdeauna cu folos dar de poze tot n-am avut timp.

Carla de la frey mi-a adus sotul 2 "caramizi" de cioco cand a fost aici la interviu si au fost delicioase. Hmm am o banuiala ca tot cea belgiana va fi in topul preferintelor mele dar trebuie sa le degust mai intai pe toate ca sa-mi fac o parere.

Pana acum ma calca pe nervi ca n-au parcuri aproape de unde stam ca sa ies cu fetele si ca nu au unt de arahide fara zahar si cu 96% arahide.

Probabil in viitorul apropiat vca trebui sa ne cumparam masina si deci vom avea nevoie de scaune de masina. La ce ma sfatuiti sa fiu atenta? Ce e impo si ce e moft cand vine vorba de scaune de masina?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Legat de tema saptamanii: eu nu le opresc pe fete sa vorbeasca cu necunoscutii pe strada dar sper sa le inoculez adanc ideea ca-i periculos sa mergi cu un strain sau sa iei ceva de la el/ea. E treaba grea dar ma straduiesc cat pot.
Ale mele nu fug atat dupa cei cale le dau dulciuri cat dupa cei care au caini parca-s in transa cand vad pe cineva cu caine si aici am observat ca pe unii ii deranjeaza sa te iei de caine lor (ale mele se extaziaza si stiga "doggy" blabla)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Simo imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o durere asa de mare. Stiu cum e si nimic nu aduce consolare. Uita-te cat mai mult in ochii lui ø-matei te va ajuta imens.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput