Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
Marina_1609 spune:
hopa sus pe prima pagina
A trecut cu bine prima zi de gradinita. Cand am intrebat o ce impresie are mi-a raspuns: o fo' bini!
Noi ,in schimb, se pare ca trebuie sa ne adaptam cu sistemul... Au alte reguli si suntem cam ametiti...Bine ca Sofia nu pare sa aiba probleme de adaptare...
Dar voi ce tot faceti? Mai ziceti ceva
Apropo, de irda ce stiti? Stie careva din voi siteul unde prezenta ea baby-wrap-ul?
Turturica, cristina, mai veniti pe la noi. Cum sunteti?
--------------------------------------------
Marina
25+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
vias spune:
Marina ai PM cu adresa de wrap-uri a Irdei 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Marina_1609 spune:
camy, mai3,
eu am inceput sa imi fac listuta cu lucrusoare necesare si vreau sa adaug si wrap-ul![]()
Marina
25+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
bobitamica spune:
Buna dimineata,
ANKA....MERCI MULT DE TOT!!!!

. Mi-a fost de mare ajutor ce mi-ai scris. De foarte multe ori imi spun si eu toate lucrurile asta,dar suna altfel "din gura altcuiva".Iti multumesc din suflet ca m-ai scuturat un pic.
TECKY...da,ii voi cumparat ceva. Mi-e tare drag de e. Sunt foarte apropiati de sufletul meu.Si i-am dus duminica o mare parte din ce aveam de la Irina plus hainutele noi. A fost tare incantata. M-am bucurat si eu foarte mult
.
MARINA...LA multi ani!! sa fiti sanatosi si sa folositi oala cu presinue multiani de acum inainte impreuna!
Ce tare a fost Sofi!!
La noi va fi extrem de greu! ieri am fost cu Irina la un loc de joaca pentru copii si nu a vrut sa intre din cauza ca trebuia sa intre cu o domnisoara si nu cu mine.
. Mie- groaza cum va fi la gradi,dar trebuie sa incercam macar....
DIDI...sa va fie de bine!!! si mie mi se pare odioasa Bulgaria. Am fost doar i trecere mi mi s-a parut oribil. Am fost asta toamna la Veliko Tarnovo si nu ni s-a parut nimic interesant. Ba din contra,mi se parea ca peste tot miroase a ceapa calita in ulei mult. Era parca totul imbacsit. Am zis ca nu mai mergem niciodata in Bulgaria. MAi bine spre vest![]()
BUJO...si Irina are momente cand se da in spectacol daca merem in vizita,dar o lasam in pace si ii trece repede.
ma duc un pic la treaba..revin
Irda spune:
Buna dimineata si de la noi!
Eu sunt intr-un maaaare butoi, la "marinat" intr-un cocktail cu de toate, dar in principal cu o problema de comunicare grava cu cel de langa mine.
Dupa 11 ani impreuna am ajuns sa ne certam in legatura cam cu...orice
, fiecare isi baga picioare in mod original si cel mai trist e ca au inceput copiii sa intrebe: "Tati vine pe la noi in seara asta sa ne jucam sau nu?".....asta in conditiile in care nu suntem despartiti sau mai stiu eu ce.
De-asta am preferat sa nu mai scriu pe-aici, pentru ca in momentele astea nu sunt o companie prea placuta.
Marina....felicitari pentru printesa din burtica!
Vad ca cu wrap-urile te-a lamurit CAmi
Ce bine ca-i place Sofiei la gradi! Si Antonia e incantata de mersul la copii la cresa asa ca vrea si sambata si duminica!
Eu inca o mai tin pe Tonia in wrap cand avem de mers pe undeva rapid, fara sa stam sa intrebam toate pisicile si cateii de vorba.....pentru ca in ritmul impus de ea pe jos....ajungem....poimarti!![]()
La noi a facut diferenta existenta baby wrap-ului......cel putin in primul an cand si DAri era mica nu numai Antonia si amandoua aveau nevoie de mami in acelasi timp!
Felicitari noilor gravidute!

Anaxena a nascut, oare? Ea avea baietel in burtica, nu?![]()
Am un pui care trebuie sa devina supa si.....inca ceva, dar deocamdata n-am inspiratie ce... si muuulta treaba in rest!
Pupicim bostanaria!

Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Nasterea Antoniei
vias spune:
Irda imi pare tare rau pt relatia cu sotul tu..cred ca iti este tare greu..dar cine stie..poate mai exista vreo sansa ceva...
Am vazut ca spuneti de Bulgari ca e odioasa..cred ca depinde foarte mult si unde ati fost in Bulgaria...
E ca si cand ai spune de Romania ca e odioasa..dar sa fim seriosi...si Romania si Bulgaria si Italia..si peste tot sunt locuri frumose..si locuri odiose..depinde ce apuci sa vezi.![]()
Eu pot numai sa-mi spun punctul de vedere doar prin prisma experientei..la fel ca si voi...numai ca eu am avut o experienta frumoasa...motiv pt care si anul asta am rezervat vacanta de vara in celasi loc ...chiar la acelasi hotel ca si anul trecut..
E adevarat ca eu din Bulgaria nu am vzut decat statiunea Nisipurile de Aur..nu prea am vazut drumul pt ca eram ocupata cu Flavius...dar statiunea arata de 1000 de ori mai curata si mai faina decat Mamaia nostra 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
stie cineva ceva de Mada din UK?????
a avut un interviu...
Didi81 spune:
Camy, eu nu am spus ca totul e odios la Bulgaria, doar ce am vazut pe drum pana acolo mi s-a parut ca arata mai rau decat la noi. Statiunea de ski insa era foarte ok. Partiile clar mult mai bine intretinute decat ale noastre. Deci din punctul asta de vedere asi revenii. Mi se pare ca ei stau mai bine decat noi la capitolul turism, sau cel putin acolo unde au investit strainii. Dar in rest sunt cam varza, nu au infrastructura... nu ca noi am avea ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
vias spune:
Didi asa este..dar am auzit ca macar astia fac ceva..noi