Pepenasi de iulie-august 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

BUJO..am inteles..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si mie imi plac cartofii copti cu coaja cu tot .
Scrisesem ieri un mesaj dar din nu stiu ce motiv a disparut .
In fine, ne-am intors dintr-o minivacanta de ski in Bulgaria, foaaarte relaxanta si bine-venita . Aida a ramas acasa cu nany, si nu a intrebat de noi decat o singura data. Am avut vreme super, soare mult dar zapada a fost ok.
Ce vroiam sa zic: acum ni se pare Bucurestiul un oras foarte frumos si civilizat, dupa ce am vazut Sofia. Toata Romania de altfel o vedem cu alti ochi

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

sfat pt cei mai pesimisti: sa mearga in vacante in tarile mai putin dezvoltate ca sa revina acasa mai cu drag

--------------------------------------------
Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

bobitamica e buna ideea sa-i cumperi ceva din argint mamicii.Stiu ca nu e obligatoriu sa-i cumperi ceva si mamicii dar daca tie iti face placere e un gest frumos.
bujo m-ai innebunit cu cartofii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa ma bag si eu in vorba, intre o supa si un papricas.

Bobita - da-mi voie sa te "contrez" putin....
Vad ca esti intr-un pui de depresie, dar trebuie sa te straduiesti sa vezi partea plina a paharului. Aveti amandoi joburi, o ai pe mama ta care te ajuta cu fata, sotul tau vine tarziu, era mult mai rau sa vina la 5 si sa se aseze cu roatele in sus la un meci de fotbal! sau putea sa lipseasca cu saptamanile de acasa.
Aveti o casuta draguta, nu stati intr-un bloc imputit plin de gandaci, sunteti impreuna.
Era mult mai rau sa nu aveti pe nimeni sa va ajute, sa fii nevoita sa pregatesti toate mesele zilei (presupun ca Irina mananca majoritar la gradi si la mama ta, sotul la serviciu, tu probabil la fel, poate nu mereu pachet luaat de acasa).
In extremis, cauta pe cineva sa te mai ajute, contra a 50 de lei, intr-o sambata, cu rufele sau curatenia, si voi faceti altceva, presupun ca si sotul e acasa in weekend...
Numai de voi depinde sa nu vreti sa va intrainati, sa va reinventati.
Eu am dus cumva in extremis exemplele, dar trebuie sa vezi ca viata e frumoasa! Chiar e!

Cu pieptul de pui - nu-s in stare sa dau retete a la montignac. Dupa mine, pieptuul e o mare porcarie, si noroc ca s-au inventat snitelele si pieptul cu sos de smantana, ca altfel nu serveam. Decat eventual gratar, cu un stro de sare si unt deasupra....

In schimb am o reteta foarte buna de supa, cu piept de pui - pe care o fac in exact acest moment, si care este usoara si delicioasa:
www.gustos.ro/retete-culinare/supa-a-la-boscutza.html" target="_blank">AICI RETETA DE SUPA

Mergi la inceput

helloooo
vad ca vb de mancaruri. apropo de asta, ieri am sarbatorit 3 ani de casnicie si ne-am luat cadou o oala cu presiune :))
prima data in viata pun mana pe asa ceva. parca ma si vad zburand peste geam cu capacul in mana trebuie sa o testez zilele astea...Daca nu mai zic nimic sa stiti ca sunt in cosmos

Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri. Am notat raspunsurile legate de carnuri, cartofii nu se impaca deloc cu dieta Montignac dar nu-i nicio paguba ca mie chiar nu-mi plac. Mi se pare foarte faina si permisiva, singurul lucru enervant e ca trebuie sa gatesc mai mult, ca se bazeaza mult pe mancare gatita, dar incerc sa caut retete care sa nu ia prea mult timp. E super sa descopar cate lucruri bune se pot face fara faina alba, paine etc.

MARINA, felicitari pentru aniversare! Sa folosesti sanatoasa oala sub presiune! Si maica-mea tot imi zice ca e o comoara la casa omului si sa-mi iau. Eu acum vanez un gratar ca lumea cu capac, oala ramane pe alta data.

In alta ordine de idei, Luca, cel care nu se uita la niciun desen animat, doar la publicitate si in ultimul timp avea o fixatie cu Antena 1 (nu ma intrebati de ce, ca n-am inteles, dar daca nu era tv pe Antena 1, indiferent de emisiune, facea circ), s-ar uita acum toata ziua la desenele Cars. Am mai incercat noi sa i le punem si mai demult, ca el de mai bine de un an e obsedat de tot ce are motor, dar nu a mers. Ei acum a prins gustul, mai ales ca sunt dublate si in romana, si toata ziua cere Cars, ceea ce mie imi convine mai mult decat sa se uite la nu stiu ce prostii pe Antena 1 sau la publicitate. Ii mai place Nemo, dar la ala nu are atata rabdare ca la Cars. Poate peste putin timp va avea rabdare si sa-i citesc povesti, ca acum nici nu intra in discutie, se plictiseste dupa primele 3 fraze.

Ma duc sa fac chiftelute la cuptor cu spanac

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, la multi ani si sa folositi cu succes oala . Nici eu nu am folosit asa ceva niciodata.
Aidei ii place mult pieptul de pui preparat oricum, azi de ez l-am facut cubulete cu legume diverse: morcovi, ceapa, telina, ciuperci, ardei, masline. Aida a dat la o parte ciupercile (care erau delicioase) si a mancat carnea de pui si maslinele
Acum suntem in stadiu de mega vorbareata, se converseaza inclusiv cu caseritele de la hipermarchet

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

hei!
e prima zi de gradinita a Sofiei si dimineata sotul a dus-o cu tot bagajelul iar eu am fugit la medic sa ii fac avizul... Apoi am dat o fuga la gradinita sa il duc la dosarul de acte. Cand am intrat si conversam cu ingrijitoarea pe hol despre cum se adapteaza Sofia, taman atunci nu stiu din ce motiv a trebuit sa treaca pe acolo toata grupa de copii mici , frumos in coloana. ingrijitoarea mi-a facut semn sa fug pe niste scari in jos... eu bag viteza disperata dar degeaba. m-a vazut :)) Si dai cu plansete de jale si dor... I-am zis ca mi s-a facut tare dor de ea si am trecut sa o vad ce mai face , ca m-am gandit ca poate are buzele uscate si am venit sa o dau cu balsam si cu crema...bla bla bla... Ne-am pupat, ne-am cremuit si dupa 5 minute mi-a zis: PA

Acum astept cu emotii impresiile de diseara.

Marina25+ & ANA SOFIA (05.08.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marina ce tare e fiica-ta. Te-a expediat ca avea treaba.
Filip o sa mearga din toamna. Acum suntem la training cu caca. Nu vrea sa faca la oala decat rar. Si ii spun ca de aia nu merge la gradinita. Iar cand face ocazional la oala ma bate la cap sa-l duc la gradi.

Aseara mi-a facut un scandal monstru. Am fost la o aniversare si era foarte multa lume care evident ca l-a bagat prea mult in seama. Si a inceput sa se dea in spectacol. La inceput s-a jucat cu magnetii de pe frigider dar a inceput sa scrijeleasca parchetul. I le-am luat, s-a infipt in platoul cu prajituri, a mai si aruncat pe jos. L-am luat de o aripa si am zis ca mergem acasa, s-a pus pe istericale. Se uita toata lumea la noi, m-am simtit ca un rahat. Si s-au mai bagat si vreo 2 matusi ca sa lasam copilul, ca exageram noi Evident ca el a simtit ca toti tin cu el, numai mami si tati sunt niste tirani. Acasa evident ca s-a calmat, drept urmare azi e pedepsit. Nu pupa desert si bebe tv.

bujo mami de Filip si 10+

Mergi la inceput