Nord Americancele traiesc sanatos 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Semi-marathon sunt 21 km. Pregateste-te pt. 2 ore de efort sustinut. De aici trebuie sa incepi. cand va fii vreme mai frumoasa si poti sa lasi copilul cu cineva, ia o sticla cu apa si ceva fructe seci si pleaca sa alergi, alergi cat poti , mai mergi rapid, iar alergi, dar nu te opresti din efort timp de 2 ore. Cand incepi sa fii ok cu asta, atunci poti sa zici ca esti gata pt. semi. Nu conteza timpul pe care il vei scoae, 2 ore, 2 ore si, e irelevant! conteza sa reusesti sa-l faci!
Bravo! ai toata sustinerea mea! si apoi te invit aici la semi-marathon in luna octombrie daca vrei. Organizator, legiunea straina
alergam impreuna

PUMBA bravo pt. cele 6 mile!!! Trebuie si eu sa o reiau...cu alergatu!!!
Sunt multumita de mine azi...am lucrat bine :) la vandut chiloti!

Masa de prezentare chez une hôtesse:(calitatea pozei...zero)
http://www.facebook.com/album.php?aid=2076179&id=1257517204&l=b234a92b34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

delphin, stiu cat sunt de multe. uf, uf. si da, daca reusesc sa-l termin pe asta, ma bag si la tine in octombrie. aaaaa, acum am inteles, legiunea straina...

podeanu, e numai jumate, nu unu' intreg ca (inca) n-as putea, m-am bagat de placere ca sa am si eu un gol in viata . da, ne-am mutat in portugalia pt 2 ani.

e o tipa care ne motiveaza, emaileste etc, eu nu ma pot antrena in grup ca-l am pe junior, dar ele alearga afara impreuna. in 2 sapt va trebuie sa alergam si sambata si-atunci voi alerga si eu cu ele.

delphin, am facut 7 mile in 70 minute, sotul a cazut pe spate, adevarul e ca nici eu nu credam ca pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Philip bravo la alergat si Delphina bravo la vandut chilotei. Merge treaba, vad, de slabit hai lasa ca tu esti super bine.
Noi am primit invitatie la un maraton de urcat scarile celor mai inalte turnuri din centru, ceva de genul a catorva sute de mii de trepte. Insa nu le urci pe toate odata, cum e la mine ceva de genul miilor, apoi alt turn, si asa mai departe pana le dai gata pe toate, asta cine rezista pana la sfarsit.
E o taxa de inscriere si n-am retinut daca castigatorul castiga sau ce castiga, insa eu m-am gandit ca urc scarile mele pe gratis si nu cred ca as rezista la prea multe scari, pana la urma mi se par super multe.
Vrea cineva?
Carmencita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Iaca n-am mai intrat eu de ceva vreme pe aici, si ma bucur ca vad toata lumea activa, ca doar a venit primavara, nu? Raportez si eu o pierdere de vreo 12 lbs in 2 luni, si mai am inca vreo 4 luni de munca sustinuta cu instructorul meu, asa ca daca mai pierd cel putin 20 lbs, n-ar fi rau deloc , caci ne pregatim de concediu, si nu am nici un imbold sa merg sa cumpar bathing suit altfel

Philip, citeam ce ziceai de marathon, caci instructorul meu vrea sa ne convinga pe al meu si pe mine sa ne antrenam cu el. Tu stai f. bine cu timpul si distanta, pt. ca eu fac 5 mile pe banda, dar le parcurg in vreo 50 minute si scot limba de un cot , deci ar mai fi room de improvement. Dar tu cred ca ai sanse reale daca vrei sa o faci. Iti tinem pumnii, eu sincer ii apreciez pe oamenii activi In Portugalia v-ati mutat? Cum e faimoasa plaja din Algarve?

Maru, esti gata de swimming class, ai luat costumul? Eu merg cu ambii dupa mine din aprilie, dar in clase separate. Speram sa nu iasa un fiasco total

DanaP, si eu la fel ca tine, dau party cand vad ceva incepand cu 6, asta asa ca imbold, caci nu mai e mult pana acolo

Diana, bine ai revenit, se spune ca vei pierde f. usor 2-3 kg dupa ce intrerupi alaptatul, caci e doar fat stochat pt. productia laptelui. Site-ul de conversie il gasesti pe prima pagina a subiectului.

Pumba, si mie mi s-a recomandat circuit training, sa vad cand mai ajung sa-l fac si pe ala, caci time wise sint really challenged

Am fugit la un film, caci maine e prima zi de munca dupa March Break....ouch

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Cristina, noi suntem pe insula Terceira, in Azore. e trae frumos aici. uite, daca esti curioasa de poze:
www.apha.shutterfly.com
pai si tu tot 1 mila la 10 min scoti, asemenea mie, tipa care are grija de noi scoate o mila in 9.25 deci sunt oameni si mai rapizi.
azi alerg numai 4 mile, lejer...dar sambata bag 9!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Va (imi) mai dau un burst, cantatire azi: 75.7 kg inseamna -2 kg intr-o saptamana, sigur e ce zice Khristin, rezervele din timpul alaptarii.
Mai rau e ca am inceput sa beau mai multa apa (daca nu mananc, sa beau :) si au inceput sa ma doara sanii si sa-mi curga . Asa ca pana nu se termina ce e acolo, beau doar daca mi-e sete.

Am regasit site-ul, e sparkpeople.com

Azi ma duc si eu sa alerg, doar ca nu mai numar turele, merg doar dupa timp (40 min) si ritmul dupa playlist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Philip, foarte frumoase peisajele ! si protagonistii !
Pe marginea strazii este pista din aia sintetica pe care alergi ? Asa avem noi la sala, si pentru mine conteaza foarte mult, nu ma dor genunchii si articulatiile asa cum se intampla atunci cand alerg pe asfalt sau pe banda. Bafta la pregatirea pentru maraton !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Philip si eu te-am admirat si pe tine si pe copilasi.F frumos (si linistit) acolo unde sunteti acum.Succes la pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut fetelor!
N-am scris de mult, de rusinica

Sunt in aceeasi forma cum va povesteam, doar ca merg la gym de 2 ori pe saptamana, este o schimbare, dar nu ca Simi.
Bravo Simi pentru forta ta!

Super acolo in Azore! Imi curg ochiii la peisajele voastre, multumim de partajare cu noi! Eu chiar eram interesata anii trecuti de zona aceea unde locuiesti tu, am studiat-o.
Si la noi aici iar a nins!!!! Ce contrast!

Maru, eu acolo, pe prima pagina, la kg, raportasem 63kg, dar m-am cantarit saptamana trecuta si sunt 61kg. Cand o sa vad ca trec in limita de jos de 5z kg o sa fiu mai multumita.
Pe mine nu atarna pielea, dar ar putea dorsalul sa fie mai ferm, eram obisnuita acum vreo 2 ani sa simt fiecare muschi miscandu-se cand faceam cea mai mica schimbare de pozitie, acum nu e cazul.
Deci mai e de munca pana la reconturarea muschilor.

DanaP, mai spune despre pantofii aceia fermecati, poate arunc tot ce am si reinvestesc. Zice ceva despre postura si sanatatea coloanei vertebrale? Caci atunci eu plec sa-i iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Iselin pai Simi ii are deja.Cum te simti in ei?

Eu cred ca ii comand saptamina asta, deja visez la ei dar nu am apucat sa-mi trimit soata la probat.

Si sunt tare trista , mi-au desfiintat cursul de yoga De sesiunea urmatoare au bagat tot felul de cursuri, ai inmultit zumba, cursuri de abdo, dar nu mai e nici o yoga dupamasa. As reclama dar nu cred ca le pasa lor de opinia mea.

Mergi la inceput