Nord Americancele traiesc sanatos 9
Raspunsuri - Pagina 14
iselin spune:
Eei, Dana, imi pare rau pentru cursul tau de yoga, dar ia legatura cu profesorul si vezi unde da cursuri. Sau cauta un centru de yoga pe langa tine.
Si tare m-ati facut curioasa: ce au dragelor pantofii aceia sport? Nu pot misca nimic acum, sunt in priza, dar cum am ocazia cum fug sa probez.
Simi, sotul tau i-a comandat pe ebay sau sunt din Sport Expert?
iselin spune:
D-astia are Simi???
http://www.33-off.com/products/Women%27s-Asics-Kayano-16.html
Cine raspunde are o ! Am zis!
pumba spune:
eu zic ca are asa
si eu am la fel ,luati anul trecut in martie.am fost cu sotul sa-si cumpere si el a incercat tot magazinul dar efectiv tot magazinul,eu de plictiseala am inceput sa probez si de rusine, m-am ales cu papuci noi.
pumba spune:
ieri am fost la yoga , maine la circuit astazi am umblat.
dana- imi pare rau de yoga.
voi incerca de saptamana viitoare sa merg de 3 ori pe saptamana la circuit training.
problema e daca rezist
Podeanu spune:
pe astia ii are simi
http://www.asicsamerica.com/products/product.aspx?PRODUCT_ID=240015620&TITLE_CATEGORY_ID=250001549&PARENT_CATEGORY_ID=250001547
Diana2007 spune:
Dana, daca te tenteaza, descarca-ti de pe torrentz din seria p90x, programul de yoga. Eu pe ala il fac din cand in cand acasa, in schimb nu apuc sa-l termin niciodata pentru ca dureaza o ora jumate.
L-am mai facut si pe cel de streching si am ramas uimita de cum mi-a crescut flexibilitatea.
Iselin, apropo de barbati, ca tot vorbeam de gusturi, mie de Tony de la P90x imi place
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Dana, daca te tenteaza, descarca-ti de pe torrentz din seria p90x, programul de yoga. Eu pe ala il fac din cand in cand acasa, in schimb nu apuc sa-l termin niciodata pentru ca dureaza o ora jumate. L-am mai facut si pe cel de streching si am ramas uimita de cum mi-a crescut flexibilitatea. Iselin, apropo de barbati, ca tot vorbeam de gusturi, mie de Tony de la P90x imi place |
Diana, cam in varsta, dar merge
Judecam fiecare caz separat, acolo in resto ala era, aici in exercitii asta este, s.a.m.d Principalul e sa ramanem happy!
Ca si mie... Michael Smith, dar nu face pe instructorul la sala...
Diana2007 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iselin
Diana, cam in varsta, dar merge Judecam fiecare caz separat, acolo in resto ala era, aici in exercitii asta este, s.a.m.d Principalul e sa ramanem happy! Ca si mie... Michael Smith, dar nu face pe instructorul la sala... |
Am inteles, trebuie sa mai cresc si eu, pana acum nu m-am uitat la barbati decat pe terenurile de sport (sotul mi l-am gasit pe cel de baschet), din punctul meu de vedere este singurul loc unde sa gasesti ceva interesant de vazut si de vorbit.
carmençita spune:
Fetili' am intrat sa corectez suma, la maratonul de urcat scari, totalul este de 12000 de trepte, scuzati neuronul obosit. La mine la turn sunt o mie o suta si ceva.
Spor la slabit, o zi buna.
Carmencita