Nord Americancele traiesc sanatos 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Eei, Dana, imi pare rau pentru cursul tau de yoga, dar ia legatura cu profesorul si vezi unde da cursuri. Sau cauta un centru de yoga pe langa tine.

Si tare m-ati facut curioasa: ce au dragelor pantofii aceia sport? Nu pot misca nimic acum, sunt in priza, dar cum am ocazia cum fug sa probez.
Simi, sotul tau i-a comandat pe ebay sau sunt din Sport Expert?

Mergi la inceput

D-astia are Simi???

http://www.33-off.com/products/Women%27s-Asics-Kayano-16.html

Cine raspunde are o ! Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu zic ca are asa

si eu am la fel ,luati anul trecut in martie.am fost cu sotul sa-si cumpere si el a incercat tot magazinul dar efectiv tot magazinul,eu de plictiseala am inceput sa probez si de rusine, m-am ales cu papuci noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ieri am fost la yoga , maine la circuit astazi am umblat.
dana- imi pare rau de yoga.
voi incerca de saptamana viitoare sa merg de 3 ori pe saptamana la circuit training.
problema e daca rezist

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Dana, daca te tenteaza, descarca-ti de pe torrentz din seria p90x, programul de yoga. Eu pe ala il fac din cand in cand acasa, in schimb nu apuc sa-l termin niciodata pentru ca dureaza o ora jumate.

L-am mai facut si pe cel de streching si am ramas uimita de cum mi-a crescut flexibilitatea.

Iselin, apropo de barbati, ca tot vorbeam de gusturi, mie de Tony de la P90x imi place

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Dana, daca te tenteaza, descarca-ti de pe torrentz din seria p90x, programul de yoga. Eu pe ala il fac din cand in cand acasa, in schimb nu apuc sa-l termin niciodata pentru ca dureaza o ora jumate.

L-am mai facut si pe cel de streching si am ramas uimita de cum mi-a crescut flexibilitatea.

Iselin, apropo de barbati, ca tot vorbeam de gusturi, mie de Tony de la P90x imi place

Diana, cam in varsta, dar merge
Judecam fiecare caz separat, acolo in resto ala era, aici in exercitii asta este, s.a.m.d Principalul e sa ramanem happy!
Ca si mie... Michael Smith, dar nu face pe instructorul la sala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Diana, cam in varsta, dar merge
Judecam fiecare caz separat, acolo in resto ala era, aici in exercitii asta este, s.a.m.d Principalul e sa ramanem happy!
Ca si mie... Michael Smith, dar nu face pe instructorul la sala...

Am inteles, trebuie sa mai cresc si eu, pana acum nu m-am uitat la barbati decat pe terenurile de sport (sotul mi l-am gasit pe cel de baschet), din punctul meu de vedere este singurul loc unde sa gasesti ceva interesant de vazut si de vorbit.

Mergi la inceput

Grand-mère pleaca la dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Fetili' am intrat sa corectez suma, la maratonul de urcat scari, totalul este de 12000 de trepte, scuzati neuronul obosit. La mine la turn sunt o mie o suta si ceva.
Spor la slabit, o zi buna.
Carmencita

Mergi la inceput