Nord Americancele traiesc sanatos 9
Raspunsuri - Pagina 11
pumba spune:
circuit training?
ne facem incalzirea pe bicicleta , dupa care lucram alternativ ball,greutati ,bicicleta - bicicleta, greutati , banda elastica.am avut febre 3 zile
carmençita spune:
LA MULTI ANI, SIMI. Multi ani fericiti si sanatosi si norocosi.
Ziceti voi dar parca acum cand ma gandesc mi se pare mult un kil intr-o saptamana, dar a fost asa ca o refulare, n-am vrut sa am in cap nici o dieta, nici o grija. Nu m-am gandit la nimic decat cum sa iau mai mult soare cu mine sa imi ajunga apentru tot anul.
Si tu maru ce sa mai dai jos, vrei sa ajungi trestie? Tu de unde ai ghicit ca am si baut?
Carmencita
simi spune:
Fetelor va multumesc tare mult de urari!
Am mincat tort mousse au chocolat si am baut vin de Tokaj.
Asa ca mesajul meu e scurt, ca-mi tremura minutza pe taste!
Va pup si revin miine seara dupa kickbox, ca abia astept sa-mi innoiesc papucii!
Podeanu spune:
mai apar si eu in fuga.cintarul a scazut sub 69 si se si mentine. Desi am mincat clatite cu nutela duminica, dar numai 2.
ieri am ajuns si eu la sportexperts si am ochit asicsi...mi-a intrat pretul in ochi 199,219 plus taxe. ramin la ce am acum
maru spune:
Dana, clatite, yummiii
cred ca le fac si eu baietilor in weekend, nu cu nutela ci cu gem cu low content of sugar...
eu ma cantaresc de acu numai vinerea dimineata, asa am decis! mai, si tre sa ma duc sa imi iau costum de baie ca se apropie lectiile mele de inot!
delphin spune:
Dana nu te lasa intimidata de pret. Probeaza, vezi cum te simti in ei si apoi te duci pe ebay si ii gasesti la super pret. Garantez!
Spor la kg pierdute. Eu am decis sa nu ma mai cantaresc! GATA!
A trecut vacanta copiilor, asa ca am sa reiau si eu sportul.
Vanzarea chilotilor merge super...imi place si cred ca am facut o alegere super cand am ales sa fac asta.
Si eu cand fac clatite, le fac cu gem "slab", insa apare ca prin minune si borcanul de nutela pe masa. Eu nu pot sa mananc nutela, am ipresia ca se lipeste in gat.
philip spune:
delphin, am scris aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160264&whichpage=2&SearchTerms=paris
pt ca ai sa ai timp. merci
Diana2007 spune:
Back on track !
Si nu oricum, dar cu Asics noi, nu din aia cei mai cei (tipul de la Sports Experts mi-a spus ca aia de ziceai tu Delphin sunt pentru persoane care alerga minim 25 km pe zi) ci unii care sunt mai mult pentru suportul piciorului, ceva din seria GT, am luat modelul antepenultim, de-aia erau si un pic redusi, ai mei au fost 130, e mult intr-adevar, dar de obicei eu asa m-am obisnuit sa-mi cumpar, mai rar dar buni, nu-i port decat in sala si ma tin destul de mult. Comparativ cu ghetele de baschet pe care mi le cumparam pe vremuri, cei de alergat nu sunt chiar asa de scumpi.
Completez raportul:
- am terminat cu alaptatul, de duminica
- m-am reapucat de regim, de data asta tai si in portii ca nu mai am scuza, Exclusive bea o luna doar apa si eu bag in mine ca sparta
- de vreo luna alerg rezistenta
- m-am inscris si la curs de inot din aprilie, eu stiu sa inot doar "ca broasca", invatat la mare cand mergeam cu parintii, am rezistenta, dar ma oftic cand ii vad pe ceilalti cum inoata asa, profesionist, m-au bagat la intermmediate, abia astept (mi-am luat costum de baie pentru cum as vrea sa arat, ca un corset vine acum pe mine :)
- cand ajung, mai fac si muscle toning, sa mai lucrez la brate si piept (pe care il adun de printre genunchi dupa inca 18 luni de alaptat :((
- am scos bateria la cantar ca ma enerva ca nu scad deloc, nu o pun decat lunea dimineata ca sa imi notez rezultatul (lunea asta 77 kg)
- pe Montiganc nu-l abandonez dragul de el ca el zice bine, doar ca gospodinele astea au inventat atatea retete Montignac ca am ajuns sa gatesc intr-una si sa mananc evident, asa ca acum stau cu cantarul de bucatarie langa mine, nu mananc nimic pana nu-l cantaresc si notez (v-am zis ca am dat militaria jos din pod)
- cum ii zicea la site-ul ala cu numaratul caloriilor ?
Revin cu update-uri si sper eu, cu rezultate !