Nord Americancele traiesc sanatos 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu fac eclere
sa fiti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Suntem si ne mai facem!

alors slabanoagelor, cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

aici! prezent!

acu ca am invatat cum sa slabesc, cine ma invata cum sa ma opresc din slabit, si sa ma mentin, nu sa ma ingras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- eclere zici

maru- e cel mai greu
eu m-am obisnuit folosesc castronele mici(pt dip,sunt 1cup) - si asa stiu cu aproximatie, cate calorii consum. de ex- in fiecare dimineata,dupa cafea, mananc un castronel cu afine congelate si iaurt.

spor la slabit si mult soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

I am baaack! Am revenit din vacanta in sud unde am stat cu burta la soare, n-am facut nimic toata ziulica decat soare, mancat si dormit.
Ajung acasa la cantarul meu si ce credeti? Surpriza, n-am pus decat un kil acolo, ma asteptam la mai mult ca am papat tare bine, chiar si desert la fiecare masa, am mancat in fiecare seara cam dupa ora 7. Ma declar multumita, sunt bronzalita fain, acuma ne revenim.
Am stat si m-am gandit, am mancat mult peste, de tot felul, calamari, srimpi, carne in general imi luam de la gratar, insa am mancat si din celelalte. Cum sunt pofticioasa nu puteam sa trec fara sa iau din fiecare cate ceva si apoi nu puteam sa le las in farfurie.
Acuma as mai vrea si eu sa dau jos vreo 2 kg insa nu ma stresez prea tare.
Carmencita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Sa vad cine ghiceste ce-am primit de la sotul de ziua mea? Asa ca o sportiva ce sunt? Aaaa? Nimeni nu se-ncumeta, apoi sa va spun: O pereche de ASICS roz!

O saptamana buna va urez!

Mergi la inceput

carmencita, welcome back!
asa vacanta vreau si eu, sa mananci si sa bei si sa pui numai un kil! NOROCOASO!

simi, mai, dar tu te transformi intr-o mica fanatica de fitnes! Daca pana si sotul a reactionat cu niste Acsi, hm...treaba serioasa acolo la voi!
eu tot la 133 sunt, probabil ca saptamanile ce vin am sa cobor rau de tot, ca am un sf de luna f greu...

Mergi la inceput

cum eu am azi creier blond, si feisbucul imi da dureri de neuroni, nu pot decat umil, sa mai deschid o fereastra si sa scriu:
LA MULTI ANI! Simi, sa ne traiesti! sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa, fericita!
Visele sa ti se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani simi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

carmecita- sa-ti fie de bine vacanta!
simi- sa porti sanatoasa si tot mai slaba, incaltarile noi!
la multi ani!

eu am fost saptamana trecuta la circuit training - valeu ce durere, dar mi-a placutttttt!

Mergi la inceput