Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***
Raspunsuri - Pagina 20
pisigri spune:
Bianca, sa-l cauti si de urechi. Acu io, ca Stan Patitu... La noi asa a fost, febra, fara nici un alt simptom. Multa sanatate! Sa imi spui cumva ce ati rezolvat...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Hello !!
Cu Gaza am vorbit eu azi, sunt bine, mersi, au fost la munte
!
Cu Anaan am vorbit ieri si sper ca sunt bine si ei 

Gigelica, Denisamada, Ela si toate excursionistele vesele, vreau si eu Gretzia, dar sa vad cu le asez pe toate si mai ales cum rezolvam cu finantele ca ma bag si eu in butoi acusica ! Asa ca mai aveti putinica rabdare ca nu ramanem noi nebronzate si Gretzia o vedem anu' asta sau celalalt cu siguranta
; pai asa ma stiti voi pe mine ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Bianca, sa-l cauti si de urechi. Acu io, ca Stan Patitu... La noi asa a fost, febra, fara nici un alt simptom. Multa sanatate! Sa imi spui cumva ce ati rezolvat... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
NU-l mai caut de nimic ca n-am bani. Serios! Am depistat gatul rosu, urechile nu il dor de putza nu se tine (desi nu e obligatioriu).
Astazi a fost ok. Sa vedem la noapte.
O sa il caut pe la jumatea lunii
dyana27 spune:

pup fetele
imi e tare dor de voi, dar abia apuc sa mai prind cate o pagina-doua asa mai mult in fuga; am luat surioara la mine sa stea toata ziua ca sa ma ocup si de gandacelul ala mic ca ea e cam turmentata si maraita cat cuprinde; asa ca abia respir ziua, noroc ca ala mic e cumiiiiiiinteeeeeee rau de tot; adica ii dau papica si doarme ca purcelul toata ziua; abia reusesc sa-l tin treaz cate jumatate de ora ca imediat pica lat
; mor de dragul lui, as sta toata ziua cu el in brate
..
spre disperarea surioarei care tot zbiara la mine sa-l las jos![]()
![]()
(da' n-o sa vada asa ceva prea curand); mutzu este incantat de sasha, toata ziua ii face mai-mai pe caput, cum il aude ca maraie ii aduce biberonul si sticluta de infacol

si ne spune foarte serios ca "plange sasha, da-i aptic!!!!!!"; de vreo 2 zile am convins-o pe surioara sa-l mai puna la san macarde 2 ori pe zi, si vad ca i s-a stimulat din nou lactatia..... dar duc o lupta cu ea pana-l pune de' nu va imaginati!!!! pur si simplu a ajuns sa respinga total ideea alaptarii la san, ca uite ca ca nu vrea, ca nu prinde.... ba si vrea, si prinde!!!!!!!!!!!! oricum nu o las in pace, macar 100 ml de lapte daca-i da pe zi dar sa-i dea!!!!!
ma duc sa-mi arunc o vopsea in par si revin!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Leeloo21 spune:
va pupam!!!
o seara placuta!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+ 

nasterea in apa
pozici dragute
dyana27 spune:
buhuhuuuuuuuu!!!! unde umblaaaaaaaati? nu mai e nimeni? am si eu un stropisor de timp de barfa si voi ma tradati, ai? am reusit sa-mi pun vopseaua in cap... si am facut macel in jur

; e adevarat ca m-am grabit ca abia astept s adoooooorm in pat la mine in noaptea asta; a fost mami la noi si i-am cedat dormitorul, ca ea adormea pe la 9-10 (bine, la 4-5 e in picioare....), asa ca am dormit cam aiurea pe canapea in sufragerie; mutzu a avut 3 nopti nasoale rau cand a venit surioara cu sasha, se trezea si intreba de el direct in picioare.... si nu era chip sa-l adorm la loc vreo 2-3 ore;
pisigri sa stii ca nu am ignorat sfatul tau de acum vreo cateva zile cu lasatul in pace sa inteleaga ca e noapte, nici vorba
!! doar ca se trezea atat de "fresh" incat nu se punea problema de stat in pat si el sa stea pe langa noi; el sarea direct jos din pat, alerga prin casa, asa ca-l refugiam in leagan, dar cu lumina stinsa, fara calculator, televizor si alte alea; oricum a durat doar 3 nopti, din care ultima doar vreo ora... si gata, s-a obisnuit cu sasha, cu masina primita... si ne-am revenit la normal. am incercat intr-o nopate sa-l tin cu mine in pat.... of Doamne ce isterii a facuuuut..... si am rezistat vreo 5 minute, dupa care am zis aia e, nu e acum momentul sa-i fac educatie de noapte, mai ales ca stiam clar ca e doar agitatia schimbarii importante din familie si o sa treaca.
vai fetelor cu 2 copii, mare dreptate ati avut ca e altfel la al doilea. mi se pare atat de usor sa am grija de sasha, nu-mi e frica cand se ineaca cu lapticul, il schimb rapid, il creia o pauzasc, ii fac masaje... parca e jucarie pentru mine; de multe ori sunt cu el pe un umar/brat si ma joc cu mutzu alergari viteza si cucubau prin casa. pe bune, mi se pare fenomenal ce diferenta este fata de primele spatamani cu mutzu cand eram cazuta in cap![]()
![]()
. bine, cum spuneam, sasha este si fantastic de cuminte, abia maraie cate putin pe la colici, dar nici pomeneala de urlete cum imi tragea mutzu mie!!!! mai miorlaie el cand ma prefac eu ca nu e gata lapticul praf, ca n-am avut suficienta apa si ca nu s-a racit..... asta ca sa o oblig pe surioara sa-l puna cateva minutele la titi![]()
![]()
de saptaman viitoare o s ao chem pe bona la noi sa ne imprietenim cate o zi din cand in cand; oricum mutzu este instruit, i-am tot povestit cum sta treaba, ca o sa plece si mami la servici la fel ca tati, ca el se joaca cu Doamna Elena, ca mananca, iese afara la joaca, face nani... si apare si mami dupa somnicul de pranz!!!!!!! a ajuns saracul copil sa auda interfonul si sa intrebe daca vine doamna elena!!!!!!!! sincer, daca reactioneaza la bona la fel de intelegator cum a reactionat la sasha.... nu o sa avem nicio problema. stiu ca n-o sa fie chiar asa, dar sper din tot sufletul sa nu fie foarte rau, mai ales ca o sa-i fac trecerea treptat, timp de o luna intreaga (martie), plus cateva zile din februarie!! am ajuns la concluzia ca am un puiut extrem de cuminte si dulcic, si iubaret, si intelegator.... si tot ce vreti!!!! si a avut in saptamana asta o evolutie uimitoare, vorbeste extrem de corect uneori... de' ne uitam la el ca tampitii!! noroc ca-i trece repede si se repede la vorbit si o da iar in stalceala!! e asa de simpatic cand inearca sa exlice ceva si e tare grabit, incepe: mami am facut... am facut... mamiiiiiiii am facuuut...am... mami... am facut mizelieeeeeeeeeeeee!!!![]()
si trage un rasuflat usurat dupa ai asa din tot sufletul... ca doar a reusit sa zica ce voia!!!!!!!1![]()

.
GANDACEL DE TOAMNA
pisigri spune:
haha, Dyanna, exact asa face si maimutzica mea cind se grabeste si e surescitata si o da in "bilbiiala" de cit de tare se grabeste. Si se pare ca mizeeeeliaaaaaaaaa e moti de surescitare peste tot. A mea se duce in baia mitzelor, unde mai zgreaptana ele nisip afara din litiera, si face "Aaaaaaaaaa....ceeee mizeeeelieeeeeee a baieeee..... matula 'lica, face mami cu'at!"
pisigri spune:
A, si tot din ciclul povestirilor cu uimiri: acu citeva zile se intoarce tati de la carre4; a mea aude usa, da pina se aduna si se duce in hol, tati lasase deja sacosele pe jos in bucatarie. La care Ilinca: "OOOaaaaaaaaa.....cupa'atu'i!!!!" si se napusteste sa scormoneasca. Iar tas-su: "OOoaaaa....pitzi mai esti..." 
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri A, si tot din ciclul povestirilor cu uimiri: acu citeva zile se intoarce tati de la carre4; a mea aude usa, da pina se aduna si se duce in hol, tati lasase deja sacosele pe jos in bucatarie. La care Ilinca: "OOOaaaaaaaaa.....cupa'atu'i!!!!" si se napusteste sa scormoneasca. Iar tas-su: "OOoaaaa....pitzi mai esti..." ![]() |

GANDACEL DE TOAMNA
Floric spune:
Buna dimi fetele!
Ce m-am distrat cu fraza asta ... il schimb rapid, il creia o pauzasc, ii fac ..., atat m-am chinuit sa imi dau seama ce ii face Dyana lui Sasha apoi am inteles ca il da cu crema, nimic mai complicat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel