Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Azi noapte am visat si eu forumul. Nu mai am de unde sa imi iau vise si persoanje decat de pe forum.
In miez de noapte am visat-o pe Ayla dar nu mai imi amintesc in ce ipostaze.
Iar dupa ce a sunat ceasul (si evident m-am cuclat la loc si m-am trezit dupa o juma de ora) am visat-o pe Oli.

Tot frumoasa, era la o sedinta foto pe anotimpuri. Era o poza cu zapada si copaci cu promoroaca si ea pe acolo, apoi cu copacii infloriti si ea in copac, printre florile de cires, apoi la mare, dar pe un nisip superb, si .... zbura caci trebuia sa fie poza facuta cu ea in zbor...si apoi....m-am trezit. Cand am vazut cat e ceasul nu stiam pe ce pune mana. dar macar mi-am inceput ziua cu Oli.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu azi-noapte mi-am visat fostul prieten (singurul de altfel, inainte de hazband). Si din cite imi amintesc eu, l-am visat cam cu nostalgie si nu stiu de ce. Pe scurt: el 26 eu 17 (am rezistat un an jumate), el terminase Electronica si telecomunicatii, lucra inca din timpul facultatii la o firma in domeniu, si cam cind oricum "vraja marii" se cam spulberase din punctul meu de vedere, l-a palit ca vrea sa faca teologie. Chestie care mi-a pus capac si ne-am despartit. La mai putin de 3 luni dup-aia era cu o studenta la medicina, cu care s-a si casatorit; acum el e preot, ea e medic de familie la un centru medical al Mitropoliei si au 3 baieti cu nume de domnitori romani. Singurul lucru pe care il "invidiez" e ca au 3 copii, pentru ca as vrea sa am si eu curajul sa mai facem inca unul. Da acu intrebarea e: ce lucreaza subconstientul meu de-l visez???

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Ori v-am impresionat ori munciti azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor

las cisterna cu cafea aromata

bianca - imi pare tare rau de problemele vladimirescului si de starea ta

tufetele spuneti-mi si mie cu ce se fac aerosolii la laringita? (ca bine-nteles ca atunci cand nu-i vorba de mine stiu tot dar cant trebuie sa aplic mi se sterge totul din minte)
asta pt ca, pe langa mucisori am inceput sa avem o tuse haraita, gajaita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Bianca, de ce nu duci copilul la medic? De fapt, nu am inteles nici de ce faceti asa de des analize de pishu si kk, la ce servesc? noi nu am avut inca nevoie si sper sa nu avem curind. Sanatate multa

Floric, super visele tale, cu oli zburind

Pisigri, cred ca subconstientul tau lucreaza la vreo "cerere de orgasm" de cind nu ai mai prestat?

Gianina, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, dar la tuse stiu ca fetele dadeau ceai de ceapa (care nu stiu cum se face ) Sanatate multa

Mergi la inceput

Chato, chiar aseara am prestat, cu exul nu am prestat niciodata...deci doar daca m-o fi animind curiozitatea lucrului neterminat ...
Sau nevoia de diversitate

Mergi la inceput

Gianina, eu sarba stiu sarba o joc...pentur muci "in gat" acelasi ACC cu ser si la distanta de cateva ore Ventolin cu ser

Dar iar v-a palit????????

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Am vb ieri cu Miha. Are laptopul defect de ceva vreme si pt mai multa vreme (deci acces denied)
Va transmite salutari.

Cu MAria...a rezolvat in sensul ca NU SE POATE. Adica, ea nu este de acord cu anestezia generala pt o interventie chirurgicala. Si asteapta sa meraga cu ea la ginecologul ei din Bucuresti, atunci cand va veni ea la controlul pt glanda.
Era revoltata caci a fost pe la atatia medici pediatri (pt diferite controale) si nici unul nu s-a uitat la putza copchilei. Ea de unde era sa stie ca si cu putza fetelor sunt probleme care sa ceara sa se uite cineva si se astepta ca la un control sa fie intors copchilu si pe la partile esentiale...In fine...
acum a mai descoperit ca si calca cu un picior in interior. dar urmeaza sa mearga la kineto si poate trece.

Din 11 martie incepe serv Si pe MAria o duce la cresa
Maria...tot o delicata...un dop model veritabil...este la dieta si degustari spre disperarea mamei ei.

Cel putin au rezolvat in privinta banilor. I-au primit. Nu toti dar buni si aia pe care i-au primit.

S-a reprolifat profesional (ce face e super fain).
In rest, sunt cu tzatza in gura toata ziua. De fapt, Maria.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato- Alex n-a facut nici o analiza pana acum. Nici nu stim ce grupa sanguina are. In Ro la cea mai mica suspiciune se cata repede in rahat (asta se vrea o gluma).

Gianina- Parca am mai zis. La laringita aburul-abur e cel mai bun.
Lasi apa fierbinte sa curga in baie pana se face abur. Apoi o porivesti ca temperatura si va jucati acolo cat mai mult.
De mare efect sunt si inhalatiile cu ceai de muguri de pin. Cum nu au ei rabdare sa stea cu prosopul in cap, noi desenam sau ne jucam in bucatarie(cu usa si fereastra bine inchise) cat pe plita tot clocoteste oala cu ceai.

Aiurea pediatrii aia. Al nostru dr ii dezbraca intotdeauan si ii studiaza bine pe al toate cotloanele.

Floric- cum e situatia pe baricade?
De la salatile alea de muraturi nu prea aveai cum sa pierzi prea multe kg ca-s sarate si reti apa sia ia atarna...Dar e "de bine" cat ai dat.

Bag sama ca se cam pierdu elanul silfidic prin zona.(nu de Floric vorbesc)

Alina-Sa va traiasca!

Edit
Am gasit porcaria aia de certificat, care ma stresa ieri...Cred ca imbatranesc.Il pussesm bine in dosarul cu impozite ca acolo siiiigur nu uitam de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule -multumim pentru sfaturi si raportul detaliat privitor la miha
slava Domnului ca au recuperat ceva din bani

iar legat de pasa, nu stiu ce sa zic, cred totusi ca a luat hotararea cea mai buna cu asteptatul pana ajung la medic in bucuresti
nu stiu cum de nu au vazut dr pana acum (pe noi ne inspecteaza la fiecare vizita pt ca oricand poate aparea "lipirea" - am o colega de serviciu care a facut operatiunea de dezlipire cu fetita de 5 ori pana acum ultima acum 2 luni si are 4 ani)
aaaa... pt operatiune au fost la chirurgie si niciodata nu a fost vorba de anestezie generala, o fasaiau doar cu un spray acolo si ... gata)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput