Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andiaroro - am retinut de mult instructajul cu aburii - tocmai pt ca te-am ascultat mi-am cumparat umidificator (ca am gandit eu ca rezolv mai multe) si fac mai multa umezeala (50-60% cand avem manifestari laringicoare) sau o mentin la 40 si ceva% in rest
mi l-am luat cu compartiment pentru aromoterapie asa ca in functie de semne si semnale pun pin/eucalipt/cimbru combinate-permutate-simple

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Legat de pasa, la noi nu s-a uitat nimeni niciodata. Dar la noi orificiul vaginal se vede clar; mai tre sa se vada si altceva??

Nu ne-am lasat pe tinjala, si eu sint inca la cura. Numai ca vad ca tolerez greu dieta, ma balonez imediat ce maninc orice altceva decit fructe si legume. De la carne ma doare stomacul de mor, de la lactate ma umflu ca un balon. Si nu-mi place treaba asta, ca io-s de-aia care crede cu tarie ca omul nu e omnivor degeaba

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Si noi suntem tot cam pe marginea butoiului cu bani, ne-au terminat iarna asta cheltuielile la casa, ne bate gandul serios, sa ne mutam la bloc, dar avem un drum lung de parcurs...

Bine ca mai mai duc pe la Zumba, imi prind tare bine iesirile.

Ramona: multa putere si rabdare iti doresc, cu siguranta iti face bine, sa ai libera macar o ora pe zi.

Sanatate multa Micsunicii si lui Vladimirescu

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Eu sunt pe val cu dieta. Si chiar ieri vroiam sa va spun ca nici cat imi stabilesc sa mananc (mai ales in ziua de proteine) nu mananc. Azi e zi de salata: am facut din varza cruda, morcov si gogsari in otet si masline.

Can mananc muraturi (adica, cand am mancat varza murta, am lasat-o la desarat de seara pana dimineata,c aci m-am gandit ca as putea aduna apa pe mine.

De mers la sala, am mers in fiecare seara sapt asta. Is rupta dar nu ma plang.

Gianina, pot sa ii dau nr tau de tel Miha sa te suna sa o pui in legatura cu colega ta sau in fine, sa o linistesti intr-un fel?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

da floricule

Mergi la inceput

ma bucur mult tufetelor ca rezistati eroic cu slabitul
deabia astept masuratorile de luni dimineata sa-mi creasca sufletul pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Help: cit tre' sa fiarba ouale deprepelita DUPA ce apa a inceput sa clocoteasca?

Daca sinteti pe receptie, ajutati-ma acum ca deja am pus apa la fiert

Multu.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Bianca, daca crezi ca e nasol te poti duce la urgente.Bine ca e naspa si acolo ca poti sta cam mult.Sanatate lui Vladimir.Gianina,noi am facut cu andrenalina cand a fost mai grav 1ml si 2 de ser sau cu Acc 1 ml si 2 de ser.Acc eu nu am mai gasit.Floric, ce ma bucur pt Miha ca si-au recuperat din banuti.S-a reprofilat pe cosmetica, ca ma bate si pe mine gandul de un curs de make-up, dar e super scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ina, eu le-am facut ca ouale normale, nu mi-a dat prin cap ca ar putea fi facute altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Neatza!

Gianina, da si la mine cu o cana de cafea, ca eu n-am in casa deloooc!!!
Sa se faca bine Micsuneaua!

Ina, eu n-am cronometrat niciodata ouale la fiert, de niciun fel .

Multa sanatate Vladimirescului!

Ma bucur tare mult sa aud vesti de spre Mihaela si Mariuca! Dar nu citise Ilinca despre pasarica si zicea ca se "aranjeaza" si de la sine cand mai creste?

Pisigri, Magdi a zis ca trebuie sa se vada ambele orificii, si ala vaginal, si ala pt pish (cum ii zice?).

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput