Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***
Raspunsuri - Pagina 23
simplyana_m spune:
Frantuzoaicelor, sa stiti ca nici Roasca Broasca mea nu-i analizata! Si nu neaparat pt ca n-am vrut, dar asa ne-a iesit. Anul trecut pe vremea asta i-am recoltat si sange, dar rezultatul nu l-am mai luat ca cica nu l-au mai gasit`
si m-am lipsit, aici pipilica a fost "contaminat" si n-am mai avut chef sa repetam...
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
bianca - nu stiu daca mai ajuta la ceva sa-mi dau cu parerea, dar eu as face si sumarul de urina si urocultura ca in caz de este un crucubaut nu doar sa ti-l semnalizeze ca exista, important e sa stii si care este si cu ce se omoara, parerea mea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Gianina34 spune:
ina -eu am vazut prea tarziu intrebarea cu ouale ca sa te mai ajut cu ceva - eu le fierb 10 minute ca si pe cele de gaina
pisigri spune:
Tufete,
Maimutza mea e pudica, nu sta rascracarata sa ma uit eu in .... ei. Da pish face cu bolta, deci nu cred ca e vreo problema.
Voi nu dati la copii ou fiert moale??
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
alina.n spune:
Buna fetele,
intrebare: cum fac sa detensionez sanii pietroi si sa desfund canalele in afara de a pune bb si a mulge+masaj?
merci
Gianina34 spune:
alina - poate te ajuta putin o pompa
iar masajul la dus cu apa cat mai calda
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Floric, ce ma bucur pt Miha ca si-au recuperat din banuti.S-a reprofilat pe cosmetica, ca ma bate si pe mine gandul de un curs de make-up, dar e super scump. |
Da, ceva pe makeup ai infrumusetare. Si deocamdata e la nivel de crearea clientelei si ea spune ca ii merge. Ma bucur pt ea. Ca fce ce ii place si in plus mai face si un ban cinstit.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Gigelica, Denisamada, Ela si toate excursionistele vesele, vreau si eu Gretzia, dar sa vad cu le asez pe toate si mai ales cum rezolvam cu finantele ca ma bag si eu in butoi acusica ! Asa ca mai aveti putinica rabdare ca nu ramanem noi nebronzate si Gretzia o vedem anu' asta sau celalalt cu siguranta ![]() ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute