Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 18
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 a scris Razvan scrisorica Raisei pe glob. daca voi credeti ca este ok o s-o trimit pe la ziare. ii voi arata si katterinei ![]() AICI LINKUL Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Minunate cuvinte!
apasati pt tati de carol si pt mamicare s-a tinut de promisiune.M-am umflat de plans
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
iuliapapusa spune:
Ftetelor m-am mai linistit, acum ca am aflat ca nu este singura mai razgaiata.Poate ca este o perioada cand incearca sa domine tot.Sunt sigura ca va trece, insa trebuie sa ne mai si impunem, ca de acum incepe educarea si nu vreau ca peste 2 3 ani sa nu pot sta cu ea in parc de jena si rusine.Cuvantul "rusine" la noi nu tine din pacate.
Monikus am instalat si eu programul si nu am putut modifica nimic, ma ducea la inregistrare/cumparare.Asa ca l-am dezinstalat.Imi doresc tare mult un astfel de program.daca nu reusesc sa iau de e iternet cred ca voi cumpara.Oare se merita pe criza asta?
Acum va intreb ceva foarte serios.am facut copii dupa formular pentru Raisa sa incep sa le impart.
Lucruri pe care nu l-am ales:
- la suma ce anume se scrie? 2% din impozit sau calculeaza fiecare cat vine?
- "loc rezervat organului fiscal">Aici am dileme.Dupa ce comleteaza omu fisa trebuie sa o iau eu si sa ma duc cu ea la fisc sa le completeze pe toate?
- Apoi le tritit eu ?
-Unde le trimit?
- mai trebuie un alt act pe langa fisa?
-Cum il obtin?Si de unde?
Stiu ca sunt mai nepriceputa dar mai bine intreb si sa fac totul bine decat sa fac dejeaba.Nu e timp de greseli.
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
iuliapapusa spune:
Mai vreau sa intreb dar nu stiu pe cine daca pot face public un anunt in ziarele locale.Se poate?Va fi si on-line.
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Ftetelor m-am mai linistit, acum ca am aflat ca nu este singura mai razgaiata.Poate ca este o perioada cand incearca sa domine tot.Sunt sigura ca va trece, insa trebuie sa ne mai si impunem, ca de acum incepe educarea si nu vreau ca peste 2 3 ani sa nu pot sta cu ea in parc de jena si rusine.Cuvantul "rusine" la noi nu tine din pacate. Monikus am instalat si eu programul si nu am putut modifica nimic, ma ducea la inregistrare/cumparare.Asa ca l-am dezinstalat.Imi doresc tare mult un astfel de program.daca nu reusesc sa iau de e iternet cred ca voi cumpara.Oare se merita pe criza asta? ![]() Acum va intreb ceva foarte serios.am facut copii dupa formular pentru Raisa sa incep sa le impart. Lucruri pe care nu l-am ales: - la suma ce anume se scrie? 2% din impozit sau calculeaza fiecare cat vine? - "loc rezervat organului fiscal">Aici am dileme.Dupa ce comleteaza omu fisa trebuie sa o iau eu si sa ma duc cu ea la fisc sa le completeze pe toate? - Apoi le tritit eu ? -Unde le trimit? - mai trebuie un alt act pe langa fisa? -Cum il obtin?Si de unde? Stiu ca sunt mai nepriceputa dar mai bine intreb si sa fac totul bine decat sa fac dejeaba.Nu e timp de greseli. de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta "Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster "Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca." |
Multumim!

La suma nu se trece nimic.
La loc rezervat organului fiscal nimic(acolo completeaza organul
Formularul astfel completat se depune la administratia financiara de care apartine contribuabilul la registratura sau prin posta pana la 15 mai.S-ar putea sa mai trebuiasca o copie dupa fisa fiscala(aia pe care o primeste de la servici), dar nu toate administratiile o cer mai bine suni inainte sa intrebi.

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
laura78nico spune:
Buna seara!
Azi am avut un pic de treaba si abia acum am putut intra.
Selen imi pare rau ca aveti probleme cu dintii.
sa treaca!
Monica de trei zile iesim afara constant. Este atat de bine!Ne dam pe topogan, un pic in leagan este bine.La fel ca Rares al tau face si Ramona nu rateaza nicio balta!O mai pacalim cateodata!![]()
Lali asteptam vesti maine .Multa bafta!
Danuta, Iulia 
Pe unde o fi Kemsy? sau Daciana?
Mady super filmuletul de la Mac!Cum a fost petrecerea acasa?
Danangie ma apuc de incalzire
si scot si o
mai timida...parca pe 17 este ziua cea mare nu?
PAna maine
si noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Ioana acum am terminat de citit super...felicitari lui tati de Carol.M-ati lasat fara cuvinte...
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
de cateva zile ma chinui sa rasfoiesc ultimele pagini ca sa vad ce mai faceti si nu reusesc sa citesc mai nimic, asa ca o sa va imbratisez si o sa va spun cate ceva despre noi;
nu v-am uitat si sunteti tot in gandurile noastre dar eu ma simt din ce in ce mai obosita si parca nu mai trec starile de raceala pe care le am
lui Darius i-am facut acu cateva zile ROR ..da ..abia acum m-am
hotarat :(
sper sa fie bine
incerc sa nu ma ingrijorez ca nu vb inca, pt ca parca face cate ceva nou in fiecare zi; de la mutrita sireata, la cea de mare smecheras cand priveste fete la tv :)
Lali, nu am apucat sa te felicit - asa ca uite un buchet mare de flori 

;
va pup pe toti
daci
Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei!
Ioanna81 spune:
ce faceti doamnelor? la soare? ![]()
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Ola fetele mele dragi
!
Azi nu imi e asa rau ,asa ca m-am apucat de trebi cu noaptea-n cap ( pe la 9
) ,am frecat baia,am aspirat ,am spalat pe jos,ca nu se mai putea... Nu am facut curatenie de o gramada de vreme,si se cunoaste ca a facut barbatul,era asa,numai la suprafata curat
,in locurile vizibile. Piciul meu mormaie singur de vre-o ora in pat,si vad ca tot nu adoarme,cred ca vrea sa ma bag langa el
...
Daciana ,merci de flori,sa stii ca chiar ma gandeam la tine,ca nu ai mai intrat de mult pe la noi
. Nu te ingrijora ca inca nu vorbeste sa si intelegi ceva,al meu imita doar tonul vocii ,nu si sunetele,si e asa caraghios
!!
Nu toate avem acasa o luta
vorbareata,sau o Ebru . Al meu sot si la 2 ani jumatate vorbea tot cate jumatate de cuvant,ultima jumatate
. Si acum face misto o matusa de el, spune ca il intreba cand era mic : " Vali,mergem cu masina? Si el raspundea iiiina... Mergem cu avionul? Ooonul " si tot asa
. Atata timp cat se face inteles prin gesturi cand vrea ceva,sau cat timp tu ii satisfaci nevoile la timp este foarte posibil sa nu iti ceara acele lucruri printr-un cuvant bine definit.
Selen,sa ne mai spui de Ebru,ce mai face
! Parca o si vad prin curte cum se bucura de caldura
!
Ioana felicitari sotului tau pentru darul pe care il are in ale scrisului ,e foarte frumos felul in care a scris,ai dreptate,probabil ca ar face si pietrele sa planga
.
Moni_iulia s-a incercat punerea cazului si la umanitare,aici pe forum?
Iulia Paul nu imbranceste pe nimeni,din contra,se intinde sa pupe
,sa imbratiseze,e un mare iubaret, si imparte jucariile cu altii,dar se supara tare daca nu il las sa "vorbeasca" cu cine vrea el. Isi fixeaza cate o tanti sau un nene,oriunde ar fi ( in parc,in autobuz) ,sau vre-un copil care se uita mai fix la el,si ii vorbeste pe limba lui,il trage de maneca ,se alinta... Si daca ii spun sa stea cuminte pune buza,sau chiar plange si se arunca pe spate
. Cred ca un pic de rasfat e in fiecare copil,doar ca se manifesta diferit
. Si ai dreptate,de acum incee educarea copilasilor ,mai tarziu va fi mai greu.
Nu stiu daca voi ati citit subiectul de aici de pe forum,despre un blog pe care se promova educarea copiilor prin bataie .Si nu asa,o palmuta la fund in momente in care nu te mai poti stapani,ci cu nuiaua peste degete,sau cu cureaua la fundul gol
,si pus la colt cu mainile sus... Chiar erau invatate mamele care citeau blogul respectiv,sa altoiasca bebelasii de la 15-18 luni,sa stie de mici de frica
... Horror. Cum sa dau in mogaldeata asta mica,cand exista atatea metode de disciplinat fara bataia care mie nu imi lipsea cand eram mica,uneori data preveniv,ca nu cumva sa fac nu stiu ce trasnaie
. Trebuie sa fie si o metoda potrivita fiecarui temperament , fara sa fie nevoie de curea si nuia.
Hai ca am luat-o razna
. Revin dupa nani,ca vad ca Paul inca se joaca "bau" cu pilota...
Ajutati-o pe Raisa
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
am citit lali si topicul de aici si blogul respectiv. a pus raluk pe FB linkul catre blogul ororilor. eu, una, am ramas cu gura cascata, efectiv. atata furie, ura, frustrare la niste fiinte umane, mame inainte de toate, nu am vazut in viata mea.
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii