Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

am citit lali si topicul de aici si blogul respectiv. a pus raluk pe FB linkul catre blogul ororilor. eu, una, am ramas cu gura cascata, efectiv. atata furie, ura, frustrare la niste fiinte umane, mame inainte de toate, nu am vazut in viata mea.

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Eu am dat de el tarziu,de subiect. Blogul avea deja postarile sterse cand am intrat eu,dar a fost deajuns ce s-a scris la subiect,am inteles perfect ce se scria acolo . Pacat ca in zilele noastre mai exista asemenea fiinte ( am vrut sa spun animale,dar le jignesc pe cele adevarate)Cel putin acum 20-30-40 de ani asa stiau sa disciplineze copiii ,nu stiau alte metode,se credea ca daca nu il bati la timp ti se urca in cap,dar acum ?! Acum,cu atat informare in jur, cu atatea drepturi ale copilului ,oameni care te invata peste tot ca educatia facuta cu violenta nu duce la ceva bun cum sa mai faci asa ceva!

Ajutati-o pe Raisa
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lali , ce sa faca Ebru, se bucura de animalute, ieri s-a jucat si a ras cu o pisicuta si un catelus de la vecini, asa de mult i-au placut! problema e ca vrea sa arate si la ei unde-i ochiul, nasul, gura si trebuie s-o tin sa nu le bage dejtele in ochi si in gura sau sa-i traga de coada in schimb vad ca e devenit f selectiva in privinta oamenilor.....totul a inceput de vineri, cand n-a vrut deloc sa-l vada pe saracul bunicu, a luat-o un plans cand l-a vazut prima data de n-o mai linisteam, si apoi se tot ascundea saracu la el in camera, dar a mai iesit, si ea se tot dadea in spate si dadea din cap ca "nu"....asa faceau si finii mei cand erau mici, cred ca se sperie de oamenii in varsta si pe afara, la unii vecini reactioneaza la fel....poate e si ca e mai indispusa de la dinti, nu stiu....

acum iesim si noi un pic, azi cam bate vantul...
a, ne-au iesit primii ghiocei

ici tuturor!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata,

Din pacate nu prea imi calculez bine timpul si nu mai apuc sa scriu. Cu toate astea, pt ca stiam ca Danangie e pe ultima suta de metri cu sarcina, m-am gandit sa caut date despre ea.
Asa am aflat ca e la spital si ca medicii au reusit sa ii opreasca momentan contractiile. Spera sa o poata lungi pana pe 17 cand e programata cezariana. Am inteles ca e tare necajita pt ca nu are nimic programat cu copilasii. Uof, saraca de ea.

Oricum de azi e bine sa scoatem agitatele ca nu se stie cand vine bb Marco Andrei. Sper sa nu stalcesc numele dar asa imi aduc aminte ca il va chema.

Deci, go Dana, go bb Marco.

Pupici tuturor.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostrul!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca va trimit pupici tuturor.

PS. Diseara ma duc in sfarsit si eu la electrostimulare si tonifiere. Suuper. Hai ca sper sa mai revin.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Eu nu am citit blogul cu bataile dar din experienta - batuta pt orice nimic sau preventiv, vorba lu Lali, mi se pare o mare idiotenie (am fost un copil model, cuminte, cel mai bun la scoala etc). Bataia nu face decat sa lase sechele in sufletul copiilor si sa-i interiorizeze. Bataia nu educa si nu tine loc de nimic. ma gandea ca lucrurile au mai evoluat si ca mai ales parintii din era internetului sunt altfel. Se pare ca nu.

Dana, nastere la timpul ei si usoara de tot! Si copil sanatos!
Monikus, ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bonjurica

electrostimulare, ha?! o fi rau?

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

Tot de la fetele din Italia am aflat ca Dana e la spital si ca se pare ca azi ar vrea sa ii faca cezariana. Doamne ajuta. Stiu ca Dana si-ar fi dorit ca bebe sa mai stea in burtica dar.... Dana nastere usoara oricand ar fi ea si bebe santos.

O sa stau cu ochii pe fetele din Italia si va zic.

Ioana nici eu nu stiu cum e ca pana acum nu am mai fost la asa ceva. O sa va zic diseara cum e.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

naste Dana azi? gogogo

e fain la electrostimulare Monik! sa te simti bine

Sa o ajutam pe Raisa

Mergi la inceput

Acum am gasit un mesaj de la Kemsy care spunea ca Dana intra azi in cezariana.

Acum e clar, trebuie scoase agitatele.

Hai Dana!

Dana nastere usoara, recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Nastere usoara Dana!!!

Mamaaa de cand n-am mai scos agitatatoarele!!!

Mergi la inceput