Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*
Raspunsuri - Pagina 17
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 neatza! iar suntem matinale rau de cateva zile...speram sa treaca ultimele zile au fost cam pline....Ebru a avut pt prima data reactii la aparitia dintilor, cu febra mare, nopti nedormite, diaree si lipsa poftei de mancare (asa imi trebuie daca m-am laudat prea devreme vinovata a si fugit, dr am avut noroc ca iesisera niste vecini cand au auzit bufnitura si au notat nr si au si vazut ca au oprit cateva case mai incolo.....ne-am dus peste ei, erau acolo la o petrecere, beti deja in fine, ne-am inteles intr0un final si n-am mai implicat si politia, ne-au dat asigurarea lor...aventuri....Ebru este tare maraici de la dintisori, asa ca ma solicita mai mult peste zi..noaptea trecuta a dormit mai bine si de ieri n-a mai avut nici febra, doar un scaun mai moale si nu prea mananca cum manca ea de obicei... ![]() ![]() de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Pupici lui Ebruca sa treaca toate necazurile pricinuite de dinti. Of...

Lali_mete spune:
La multi ani Danangie,sper ca mai primesti urari cu intarziere
! La multi ani,sa fii fericita si sa ai o nastere usoara si laptic din belsug
!
Fetelor,las o mica tratatie pe masa,ceva beuturici,gustarici si un tortulet de care vreti voi,azi sotiorul meu a implinit onorabila varsta de 26 de anisori .
Revin ,acum ma intind nitel,ca ma simt tare ametita...
PS , nu imi mai inchide PAul pagina,am scos de la tastatura tasta esc
...
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
iuliapapusa spune:
Buna mamicilor.
Lali asteptam vesti joi.Sa nu cumva sa tragi chiulu.
.La multi ani soatei.Tare cu tasta esc.Dar daca mie luta imi restarteaza inchide pc sau deschide caseta de la cd ce ar trebui oare facut?Dezmembrat?

Monikus
.Multumesc.L-am download-at.Cand il instalez iti spun cat de tare este.
Selen si noi am fost maraici la canini.A,m vazut ca ii are pe toti 4.
sa treaca repede.
Si noia am stat 3 are afara si azi.Luta mea a inceout sa capseze copii
.Ce as putea face in afara de certat ca o doare in
de certa mea.Si este atat de zvapaiata afara la copii.Tipa urla se cerarta, imbranceste, se tara pe jos, fuge fara tinta si fara sa se uite pe unde merge, da sa se catere peste tot si are enspe mii de vanatai in special pe picioare
.Asa face si in casa.
Voi patiti la fel?Cum sa o mai domesticesc putin?
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
Ioanna81 spune:
a scris Razvan scrisorica Raisei pe glob. daca voi credeti ca este ok o s-o trimit pe la ziare. ii voi arata si katterinei 
AICI LINKUL
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 a scris Razvan scrisorica Raisei pe glob. daca voi credeti ca este ok o s-o trimit pe la ziare. ii voi arata si katterinei ![]() AICI LINKUL Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Jos palaria in fata voastra. E minunat ce ati facut, asta lasand la o parte durerea grea din spatele realitatii groaznice.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
monikus spune:
Iulia, din pacate nu poti face prea multe cu programul ala. L-am incercat eu azi si tot la cumparat se ajunge. O sa mai caut si iti zic daca gasesc ceva care sa merite. Am mai gasit niste chestii online dar nu mi se incarca pozele in ele neam. Mai incerc.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
monikus spune:
Si noi am stat azi multttt afara. A fost tare frumos. Mai mergem o tura acum la ora 18.
In legatura cu certatul in parculet...eu zic ca nu e o solutie. Deocamdata nu cred ca pricep prea bine ce vrem noi de la ei dar este bun pt parintii din jurul nostru al caror copil l-a lovit. Eu m-as supara tare ca un copil sa dea in Rares si parintii sa nu ii zica nimic. Daca vad ca macar il cearta putin si incearca sa ii explice ca a gresit atunci parca nu mi se mai pare chiar atat de grav.
monikus spune:
Lali tin pumnii sa fii bine si sa vii cu vesti bune de la dr.
Aaaaa am uitat sa zic ca al meu nu imbranceste pe nimeni si nu da in nimeni dar se catara si el peste tot si se baga in toate baltile. Daca incerc sa il iau de acolo urla asa ca, am ajuns la minunata concluzie ca il las sa mearga pe unde vrea, mai putin in strada, sa se murdareasca cat vrea ca oricum ii fac baie in casa zilnic si cred cu tarie ca la un moment dat se va plictisi si va gasi alte chestii mai interesante de facut afara.![]()
Danuta1979 spune:
crezi cu tarie, auzi la tine expresie:)))
Si a mea e nazbatioasa si pe anumite jucatii chiar se impinnge usor cu alti copii sau le da peste maini. Eu ii spun ca nu e voie si-i spun cuvantul magic"rusine" si se mai tempereaza. Fuge ca disperata din topogan in topogan, alearga dupa copii, spre leagane in miscare, pe sub leagane etc...asa ca atunci cand o scot afara o scot fara carut si ma imbrac lejer sa pot tine pasul cu ea:) Cand nu-i convine ca o iau de la joaca se taraste pe jos, plange, urla etc...iar eu ma tin pe pozitie, o iau ca pe sacul de cartofi la subrat si fug cu ea in joaca ca sa-i distrag atentia. Ma indrept spre casa si daca am noroc o conving sa se dea jos din bratele mele si sa mergem frumos de manuta. Se suie/coboara singura din lift, apasa pe butonul cu etajul potrivit- sub indrumarea mea, ajungem acasa, sta cuminte sa o descalt, ma ia de manuta sa mergem in dormitor sa o schimb, ii zic "papa" si accepta sa-i pun babetica si sa stea in scaunel, ii dau sa pape si adoarme la finalul mesei facand eforturi sa nu raana cu mancare in gurita:)
Ne intelegem noi cumva:)
Asta e o bucatica din viata noastra. Va mai povestesc si cu alte ocazii:)

vinovata a si fugit, dr am avut noroc ca iesisera niste vecini cand au auzit bufnitura si au notat nr si au si vazut ca au oprit cateva case mai incolo.....ne-am dus peste ei, erau acolo la o petrecere, beti deja
Ebru Fatima (29.08.2009)