Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza. o cefelutza de cicoare?
violeta, eu dorm cu andrei de la 4-5 luni, din acelasi motiv ca si xerxe. obosisem sa-l pun de la tatza in patut , sa urle, sa-l iau iar in brate..si tot asa. noi dormim amandoi si sotzul in sufragerie . eu n-am de gand sa schimb ceva in schema asta si nici nu ma gandesc cum/cand o s-o fac . deocamdata toata lumea e fericita asa ca, de ce nu?. Samba....ce nume ai gasit si tu la caine! bine ca nu i-ai zis ..rumba!. Kariris zicea de lipsa anesteziei pt metoda aia noua de operatie la coloana, din link-ul pe care i l-am dat, ca zicea unu ca a simtit aproape tot.
valen, merci!
dana, bafta la vanat apartamente.
anuntul.ro mi se pare un site ok
editez ca sa zic ca subscriu si eu la treaba cu barfa! e in scop terapeutic, zau asa!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

da' ce de-ati mai scris...

eu am dormit cu david pana a aparut damian. nu l-am exilat eu, s-a autoexilat. initial am dormit toti trei in acelasi pat, mi-era mila de el sa-i zic "valea". dar s-a lecuit el repede ca nu-i prea misto sa te trezesti de 3-5 ori pe noapte din cauza chiraielilor celui mic, asa ca acum doarme cu tac-su'. deci noi ne-am impartit 2 cate 2. eh, visez si eu la clipa cand vor dormi baietii amandoi in aceeasi camera, singuri (sau in camere diferite) si eu sa-mi recapat locul in patul conjugal. da' stiu ca mai e pana atunci, la cum merg lucrurile.
apropo, am visat ca eram gravida, tineam testul pozitiv in mana si ma uitam ca proasta, nu stiam daca sa ma bucur sau nu. asta si pt ca ieri m-a cam tocat marunt amandoi copiii deja existenti, gandul ca as mai putea avea inca unul ma cam sperie. damian are 11 kg si vrea mereu in brate, va dati seama ca mai am un pic si imi rup coloana. ce-o asimila frate, copilul asta de s-a marit atat? daca manca cine stie ce mancare extra-lapte de tzatza, as fi zis ca-i impregnata cu hormoni, dar asa...

eu pt poponeata rosie dau cu violet de gentiana. o avea efecte adverse? ii fac fundul ca de maimutza, e tare haios, dar efectul e 100% garantat, in cateva ore e mult atenuata iritatia si el se simte mai bine. si nu mai e rosu, e violet .
eu n-am gasit efecte adverse, dar totusi folosesc cu precautie. asta dupa ce am incercat crema de galbenele, bepanten, sudocrem, etc...si multe altele.

Vio, super tare faza cu tom si jerry . (noi il avem pe pluto - fost "futo" , probabil daca mai vine vreun caine o sa fie "clubul lui mickey mouse" ).

mi-a iesit si mie checul (de fapt pandispan cu visine congelate) , aveam o frustrare si nu stiam cum sa scap de ea. secretul era focul de la cuptor, care trebuia mic-mediu de la inceput pana la sfarsit.

Dana, ma omori cu clatitele alea . clatitele sunt preferatele mele, umplute cu orice. si apoi inghetata (lumea se cam uita chioras la mine cand eu la -20 de grade mananc inghetata ).

Anca, vrei sa slabesti? tu vorbesti serios?????????
in fine, eu stiu ca e un regim cu ciocolata. dar numai ciocolata. nu stiu daca merge si cand alaptezi, s-ar putea sa cam zburde Larisa.. oricum, dupa prima tableta ti se ia de ciocolata de nu vrei s-o mai vezi in vecii vecilor.
eu n-am incercat regimul asta, doar am citit de el. dar aplic metoda cand vad ca mi-e foarte pofta de dulciuri, mananc odata cat mi-e pofta, ba chiar mai mult de atat. pana dau pe partea cealalta si mi se taie pofta vreo luna, sa nu mai vad zahar in ochi.

ma duc sa fac o cafea.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata,
Vivela, mama 11 kg are Damian!! Voinic nu gluma.. Vorba ta, papa mult titi acum, sigur va mai slabi (adica lungi fara sa mai puna mare lucru pe el) si se va mai "subtia" ... Am mai vazut copii de genul asta, pe la cateva luni dolofani bine, si pe urma pe la 1 an si ceva, mai slabuti asa...
Ana Maria are putin peste 12 kg, acum la 2 ani si 2 luni... dar si pe mine ma rupe de spate cand are momente de maraiala si vrea in brate

Carla, la ce-ti trebuie mai sa slabesti? Ca tu esti slaba-slaba. Ce fac fetele? Ati gasit cazare pana la urma sau mai cautati?

Dana, bafta cu apt.!

Eu n-am dormit cu fetele in pat, decat ocazional, atunci cand a fost nevoie (nu s-au simtit bine, dinti, ma rog, perioade cand se trezeazu des de cate ceva). Altminteri s-au obisnuit la ele in camera, in pat...

Xerxe, sanatate multa lui Razvan!

Timi, dar din ce cauza va mutati, se muta sotul cu jobul?
Si fetele mele au momente privind imbracatul la fel sau cu diverse obiecte sa fie la fel.. Am si eu haine sau incaltari, luate "la dublu", altele sunt diferite, in functie si de cum am gasit si noi, de ce aveau nevoie fiecare la momentul respectiv.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
am disparut ca magarul in ceata,am restantede dat si pe 20 feb am licenta,iar nemernicii astia m-au pus ieri doua ex la matematica la aceeasi ora.
relocare usoara pentru fetele timi si dana,sa va mearga toate din plin.
vio,eu dorm cu fii-miu,am luat un pat de o persoana care e langa patul nostru si cand vine sotu'fii-miu doarme in el,dar foarte rar..eu nu ma agit caci sunt convinsa ca daca vreau sa-l culc singur o s-o faca dar doar sa adoarma cu mine ..sigur va veni momentul cand va dori independenta asa ca nu ma stresez...eu am dormit cu mama pana pe la 8 ani si mi-aduc aminte cand ne-am mutat intr-un ap mai mare si am vazut camera mea toata mobilata in alb si cu peretii roz oauuuu nici ca am vrut sa mai aud de mama.
anca,4 kg???pfuuu floare la ureche,dai ultima ora de mancat mai jos adica pana pe la 18 ..ti-as spune sa mai tai din dulciuri dar la ce metabolism ai si la cat ai de dat jos cred ca e suficient...eu am de dat vreo 10 kg si ieri am mancat regulamentar plus seara niste sport insaaa am ajuns in bucatarie sa-i fac lui fii-miu ceva de mancare si dintr-un colt o nuga tipa cu disperare..n-am putut s-o las

Mergi la inceput

monica, da, are 11 kg damian; david are 15 jumate, deci nu-i diferenta asa mare intre ei . doar de 2 ani si 9 luni .
eu nu ma stresez, stiu ca n-are cu cine sa semene gras, ca nici noi nu suntem prea grasi de felul nostru. si david a avut aceeasi traiectorie, a luat mult in primul an si apoi pauza, s-a inaltat doar. stiu ca pe la 2 ani jumate ma plangeam pe-aici ca are 12 kg si un pic...

eu am dormit cu ai mei pana la 7 ani. si deodata am zis "gata" - asa, fara premeditare. si de atunci am dormit nimai singura, pana la 19 ani cand m-am mutat cu prietenul, viitor pe-atunci sot.

Mergi la inceput

tot eu.

Dana, sa ne luam de mana la carcoteala. gradinita perfecta inca nu s-a infiintat (poate doar daca ma incordez eu sa-mi fac una ) - la toate o sa gasesti parti nasoale. trebuie sa le pui pe hartie si vezi daca da cu plus sau cu minus, ca altfel o iei razna. (daca vrei parti rele la cele doua la care am fost eu, ti le dau in privat. dar mai bine viziteaza-le tu, ca poate te lamuresti si nu-ti mai trebuie ).

la noi la gradi s-au cam imputinat copiii. de dimineata cand m-am dus - david si-a facut intrarea ca un rocker , cu aruncat in genunchi ca ala de la AC/DC . pe scaunele nu erau decat vreo 5 copii, poate or mai veni vreo 3-4 dupa noi. ingrijitoarea mi-a zis ca sunt putini rau, unii au renuntat de tot, altii mai sunt raciti, unii mai sunt plecati cu parintii in plimbari...mie imi convine mediul asta mai aerisit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vivela, Andreea are 16 kg, deci tot cam ca David.
Fetele mele au fost mereu genul "slabut", de la nastere. Niciodata nu au fost dolofane. Nici nu luau cate 1 kg/luna la inceput, stii cum erau celebrele grafice... M-am stresat rau cu ele, la primul copil...
Daaaa sunt mai putini copii in gradinita perioada asta, caci circula viroze, raceli, de toate. Si noi am stat acasa vreo 3 zile (la care s-a adaugat, normal, weekendul pt un guturai). Plus ca saptamana viitoare e vacanta, si poate or mai fi plecati...

Dana bafta si cu gradi. Intr-adevar, gradinita perfecta nu exista, nici de stat nici macar privata (unde zici ca dai un ban, dar stai in fata)...

Musso, bafta la exemenele... Cu restantele, lasa ca le iei tu, stii cum se spune: "N-ai restanta, n-ai prestanta"

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata, inainte de amiaza

acum m-am intors de la examen, saptamana asta am facut un curs (la servici) si azi ne-au examinat

acum imi fac un ceai, ca m-am deshidratat, era o caldura in sala de examen

maine, daca primim unda verde de la doctor, plecam la Sovata, pentru o saptamana , in vacanta
apropos, Vivela, poate era goala gradinita, asa, ca inainte de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

musso bafta cu restantele.Si eu am azi la mate examen ...shtiu deja ca o sa il pic...da ma duc poate am totusi bulan :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Timi, pune-le intr-un plic si trimite-le aici, trebuie sa mearga ca small package. Ai Paypal?
La Sabina cel mai bine a mers untul de cocos extra-virgin si intr-o vreme untul de cacao.

nu ma fa ca ti le trimit :), doar m-am uitat la posta inregistrata (nu stiu exact cum ii zice la seviciu respectiv ) si e cam piparat pretul...parerea mea.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Nu stiu ce servicii postale aveti voi, dar in UK este Royal Mail cu care se trimite un plic/pachet mic cu aprox. 2 lire pana aici.
Ai Paypal?

Mergi la inceput