Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 8
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub maine, daca primim unda verde de la doctor, plecam la Sovata, pentru o saptamana Mamica de D&M _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
E vreo salina acolo? La ce hotel sau pensiune stati? Si noie avem de pe 7.02 o saptamana de concediu si voiam sa mergem la o salina.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 25+

loredana_76 spune:
Am vazut cazul Evei si am zis sa va dau si voua linkul,poate puteti ajuta,pe mine m-a impresionat foarte tare.
www.mariaeva.ro
musso17 spune:
monica,restante am avut si la prima fac d'apoi acu ca il am pe mihnea care ma bruiaza la greu..na,ca-mi caut scuze![]()
snowbunny,succes,greu tare cu matematica,hai ca de functii si derivate am mai auzit dar erau niste simboluri de nici nu le puteam desena...si eu m-am chinuit tare sa le iau dar le-am luat cu cate 5.5 zic eu onorabil![]()
mychydutza spune:
cum e doamne posibil sa fie atatia copii mici bolnavi de asa boli cumplite? 
. hai sa zici ca tu ca adult poate ti-ai batut joc de sanatate, ai baut, fumat, mancat nesanatos, etc .......da' copiii astia mici ce vina au!cumplit! sa ne fereasca Dzeu pe toti.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
mai da ce facultati faceti voi ca aveti examen la matematici cu derivate!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
musso17 spune:
cu parere de rau ..eu nu mai citesc despre astfel de cazuri,suna las dar asta e,ma apuca paranoia si..ultima data,un caz chiar la mihnea in grupa,o fetita frumoasa foc,i-au facut analize si avea leucemie..mi-a fost rau fizic si psihic,ma uitam la copilul meu si plangeam....
zi cat mai buna sa aveti!!
ioanaiub spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xerxe2005
E vreo salina acolo? La ce hotel sau pensiune stati? Si noie avem de pe 7.02 o saptamana de concediu si voiam sa mergem la o salina. Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 25+ ![]() |
salina este la Praid, o localitate in apropiere, dar noi nu mergem la salina
mergem la tratament la Hotel Danubius
Timi07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui CarlaV
Nu stiu ce servicii postale aveti voi, dar in UK este Royal Mail cu care se trimite un plic/pachet mic cu aprox. 2 lire pana aici. Ai Paypal? |
da am paypal. Cu An Post normal e mai ieftin dar cu registred post la care ai si tracking number e mai scump. Oricum fiind pe ultima suta de merti in Irl doar luni sau marti poate as gasi ceva timp de mers la posta. Studiaza ce si cum e, ce ingrediente are crema si tarifele de la an post si zi-mi in timp util daca sa ti-o trimit sau nu (daca nu o pun pe un site aici si se duce iute:) ): MITOSYL IRRITATION 150g.
Am uitar sa zic ca expira in Nov 2011.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Musso&Snowbunny bafta la examene.
Minicabo ne mutam pt ca tanjeam dupa traiul pe continent.
Dana cum stai cu cautarile? Eu dupa ce am studiat preturile inca o data la ap si crese am inceput sa vorbesc singura 
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Kariris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Hei! Kariris, ce-ai, tata?? Va fi bine, ai sa vezi. |
Tzi, tzi, tzi! Vezi daca citesti in diagonala?
. Pai si la cosmetica dureaza mai mult. La acea procedura spunea un tip ca a cam simtit ce i-au facut. Nu la operatia normala/clasica/sau cum i-o mai zice, ca la aia stiu si eu ca tine anestezia!