Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Seara buna,
Musso, spor la invatat si bafta la examene.
Vio, noi ii adormim pe pitici la noi in pat si apoi ii mutam la ei. Sonia venea peste noi dupa cateva ore, apoi dupa o vreme s-a linistit. Uneori ne viziteaza sau ne striga, daca se trezesc sau daca viseaza urat. Aranjamentul imi convine, ca ne dragalim inainte de culcare. Ce nu-mi place si nu reusesc sa schimb e ora de culcare, rar adorm inainte de 22. Dar asta e o poveste complicata si nu e subiectul intrebarii.
Deci mi-am notat retetele de bunatati pe care le-ati tot pomenit si sper sa am timp sa le experimentez.
Pupici si weekend placut,
ddanagh spune:
Karirisiarta-ma daca e o intrebare prosteasca insa de ce nu te-ai operat pana acum daca ti s-a recomandat de catre un medic (pe care sunt sigura ca l-ai ales pe ceva recomandari, nu te-ai dus tu asa la plesneala)? Ma gandesc ca daca iti poti imbunatati starea fizica prin ceva (chiar si operatie) nu vad rostul amanarii.
Timi stau cam asa. Mi-a placut cum suna unul din anunturi pe un site dat de o agentie (105.000 eur) Acelasi apartament ulterior l-am identificat la alta firma 102.000, apoi la alta cu 97.000. Si asta pe acelasi site doar ca la firme diferite
Ai impresia ca sunt multe anunturi insa sunt multe care nu mai sunt valabile de fff mult timp insa nu se sinchiseste nimeni sa le scoate de pe site-uri le lasa acolo cu lunile pana expira singure si altele care sunt date de firme diferite, dar e acelasi apartament. Deci prea multe oferte nu prea am gasit care sa-mi satisfaca cerintele.
Concluzia: stau nasol.
Aaa, ca sa nu mai zic ca cele mai bune oferte imi placeau la o anumita firma, 3 apartamente date de agenti diferiti de la firma respectiva. Am sunat pentru toate 3 si pentru toate 3 dle tocmai se semnase antecontract. Am intrebat pretul cu care s-au vandut si il ziceau exact pe cel de pe site. Mi-e greu sa cred ca la 3 aparatamente nu s-a negociat deloc. Deci ii suspectez ca multi mai baga ei anunturi false pentru a stabili o medie a preturilor din zona.
Cred, nu sunt sigura.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
ddanagh spune:
Anto poate te consoleaza faptul ca Daria rar adoarme inainte de 23.
Vivela spune:
Dana, ca sa nu mai stai in incertitudine, iti confirm eu ca agentiile dau anunturi false. am avut client un tip cu o agentie imobiliara, din gura lui am auzit asta, fara sa-l intreb eu. costurile anunturilor false intra la "cheltuieli". si eu cand cautam sediu sa inchiriez dadeam numai peste anunturi "expirate", dar puteau "sa-mi prezinte altceva, in alta zona...", etc. deci ma abureau.
bafta la gasit ce cauti! imi pare rau ca tipul respectiv nu mai are agentia, chiar era ok si l-as fi recomandat - desi iti prezenta 1 sau 2 apt., apoi sa stii ca el vazuse 50 inainte si ti-a aratat fix ce cautai. dupa mine, asta inseamna sa fii profi in munca asta, nu sa plimbi clientul pe drumuri pt vizionari si apoi sa ceri sume enorme.
eu stau cam prost cu psihicul zilele astea, ma duc sa ma culc.
Traiesc in Orasul Alandala
Antoanela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Anto poate te consoleaza faptul ca Daria rar adoarme inainte de 23. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
Dana,
. Ma consoleaza, intr-un fel, ca sa zic asa. Dar la ce ora se trezeste ea dimineata? Ai mei trebuie sa-i scol la 7 in timpul saptamanii (bineinteles ca in weekend ne trezesc ei pe noi la 7 Nu stiu, ma roade, poate am facut eu o obsesie pe tema asta, dar acum asta e principala mea problema. Nu mi-e de cat stiu sa spuna/ sa scrie/coloreze/citeasca, etc, efectiv ma ingrijoreaza ca ei nu dorm suficient.
De la anul Victor incepe scoala primara si programul va fi mult mai solicitant, incep lectiile, deci trebuie sa se odihneasca noaptea mai bine si mai mult.
Oricum din septembrie Sonia nu va mai dormi dupa-amiaza (asa e regula aici in scoli, tampiti, dar nu ai ce le face) deci sper sa fie mai obosita seara. In plus vom mai face alte schimbari, probabil ii vom adormi separat, fiecare la el in camera, mai vedem.
violetan spune:
Hei, fetele! Multumesc mult pentru raspunsuri.
Kariris si mychy,
, bah, parca nu m-ati cunoaste!
Am citit chiar drept, nu pe diagonala, doar am glumit a incurajare.
Adika cu exemplul lui sora-mea n-am glumit, evident, doar cu xilina. Acu', insa, cand v-am citit pe amandoua imi dau seama ca nu prea avea legatura comentariul meu.
Oricum, iti tin pumnii, kariris sa o rezolvi repede si usor.
Viveal ce ma distrezi, AC/DC? ![]()
![]()
![]()
Va pup pe toate ca e tarziu si io maine am dimineata pana spre seara anual mamagement meeting, deci tre' sa fiu in forma.![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
aa, da si pe mine m-ai distrat Vivela cum i-ai descris intrarea lui David. Te felicit ca cel putin nu ti-ai pierdut simtul umorului si incerci sa treci peste crize cu umor, cu haz de necaz, cu abordari de "super mami"
De ce zici ca nu stai prea bine cu psihicul zilele astea? Odihneste-te putin mai mult si maine, fa ceva pentru tine. Lasa-l si tu pe sot macar juma de ora cu baietii si fa ceva in aer liber, plimba-te putin singura. Pe mine asta ma ajuta mereu. 
Anto mai bine decat ai facut-o tu nu puteam sa descriu comportamentul DAriei legat de somn. Uite si in seara asta ne-am bagat la culcare la 21.45. Numa ca ne-a prins din nou 23 si ea nu mai adormea. Abia la si un sfert a cedat.
Ea de la 2 luni a adormit singura la ea in camera iar cand a inceput sa faca asa, la fel ca si tine ma stresa chestia asta la culme. Vroiam sa fac si eu cate ceva seara si nu puteam ca nu ma gandeam decat ca trebuie sa o adorm pe Daria, pentru ca trebuie. Toata seara mi-o petreceam stand langa ea in pat, ma luau durerile de frunte la cat imi inabuseam frustarea ca nu adormea odata ca sa pot sa fac si eu, nu stiu ce, nu mare lucru, dar asa simteam eu ca trebuie sa fac lucrul ala doar dupa ce adoarme copilul. O prostie. Acum imi desfasor activitatea normala de seara, lasand-o pur si simplu in pace. Doar ii repet calm, ca o moara hodorogita, copii dorm la ora asta, iar nu dormi, te rog sa te culci.... Astfel incat sa o fac sa constientizeze ca trebuie sa se culce. Castigul a fost ca macar nu mai tine televizorul deschis, sta cu lumina stinsa in pat dar cu usa deschisa si se foieste non stop, se mai ridica sa-mi mai zica ceva. Scurtez mereu conversatia cu bine, bine si ii repet calm ca trebuie sa se culce pentru a se scula odihn ita maine la gradinta. Nu ii raspund provocarilor ei. daca ma uit la un film in sufragerie, ea vine se mai tranteste pe canapea. O las in pace, se ridica singura la un moment dat si se duce tot ea la ea in camera. Nu ma mai stresez deloc. sunt oameni carora le ajung 5 ore de somn si altii care se simt ok abia dupa 10 ore de odihna. Ma incurajez si eu cu faltul ca sta treaza mai mult, deci e stimulata mai mult de tot ce face, mintea ii sta in repaus mai putin. ma m-ai streseaza doar cand vrem si noi sa facem ceva si pana adoarme ea ni se duce tot cheful. Zici ca suntem doi adolescenti care si-o trag pe ascuns cand prind si ei un moment.
Iar de trezit se trezeste singura la 7.15. E ceas. 
Nu stiu daca este telepatie sau nu insa soata mea e plecat la "nemtii lui" cum zice Daria. Desi Dariuca nu mi-a zis nimic de 3 zile incoace vreau sa vine tati acasa, in seara asta de pe la 5 la 8 m-a zapacit vreau sa vina tati acasa chiar acum, da de ce nu vine, da cand vine.... Eu ii zic ca nu se poate, bla, bla. Pe la 10 vorbesc cu sotul si imi spune ca pe la 18 era in masina cu seful lui se intorceau de la un curs sustinut in afara orasului si a intrat unul in ei. Nu au nimic, doar zdruncinati si speriati, dar indeajuns cat sa stau acum sa ma calmez.
oooo, s-a trezit bebitu
Simo78 spune:
Dana sper ca sotul tau e ok!
Anto si Matei e fix la fel. Eu i-am scos de muuuult somnul din timpul zilei (adormea undeva intre 16 si 19). dar el e la gradi cu program scurt. Pot sa spun ca s-a rezolvat oarecum problema...pe la inceput la 8 seara cadea lat, cu timpul s-a obisnuit cu regimul
si acum ne bagam in pat la 8 si adoarme undeva in jur de 10 (timpi morti pentru mine...). Eu il iau de la ai mei pe la 4-5 dupa-amiaza, intre noi sunt 5 km...daca apuca sa atipeasca in masina (iti dai seama, max 10 minute) clar seara are motoras! si eu ma simteam tare vinovata, mi se parea ca toti copiii din jurul lui au program "normal" numai al meu e alandala! Cu timpul am observat ca nu e afectat deloc, nu-i scade randamentul sau viteza de perceptie si miscare (as putea spune ca dimpotriva) si m-am relaxat...asta e stilul lui si gata!
Sanatate si week-end placut!
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
musso17 spune:
neatza
timi,antoanela..multumesc.
fii-miu nu mai doarme la pranz de mai bine de 6 luni,ma chinuiam sa adorma si apoi se trezea tarziu iar seara tot 12 ne apuca,asa ca am decis sa nu-l mai oblig sa faca somnul de pranz si se culca la 22 si se trezeste la 8.30-9..la noi e o problema ca daca nu iesim afara macar o ora noaptea se trezeste pe la 3 si gata,se fataie prin pat,asa ca si ieri cand era gerul ala noi eram afara.
wk-end placut!!
ddanagh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela Dana, ca sa nu mai stai in incertitudine, iti confirm eu ca agentiile dau anunturi false. am avut client un tip cu o agentie imobiliara, din gura lui am auzit asta, fara sa-l intreb eu. costurile anunturilor false intra la "cheltuieli". si eu cand cautam sediu sa inchiriez dadeam numai peste anunturi "expirate", dar puteau "sa-mi prezinte altceva, in alta zona...", etc. deci ma abureau. bafta la gasit ce cauti! imi pare rau ca tipul respectiv nu mai are agentia, chiar era ok si l-as fi recomandat - desi iti prezenta 1 sau 2 apt., apoi sa stii ca el vazuse 50 inainte si ti-a aratat fix ce cautai. dupa mine, asta inseamna sa fii profi in munca asta, nu sa plimbi clientul pe drumuri pt vizionari si apoi sa ceri sume enorme. Traiesc in Orasul Alandala |
si uite asa m-am linistit si cu presupunerile.
Halal confruntare a cererii cu oferta, numai piata nu-i asta.Cat despre agent asa ceva mi-ar trebui. Eu mi-am lasat cerintele la cateva agentii sa vedem ce fac.
Simo multumesc. Nu are nimic, atata doar ca am agitatia aia in corp pana il vad acasa sa-l pup.
Anto Daria nu s-a dezm,intit nici in dimineata asta. la 7.20 era treaza. Dar i-am dat 2 actimel si i-am pus alba ca zapada si mai m-a lasat un pic in pace.