Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vorbim intre noi, doar, carlo? Pai atunci hai sa barfim. Ce zici de ... ?

Xerxe, am retinut bine, tu indemnai fetele la iaurt cu fulgii mei? Daca da, , daca nu,
Si apropo de barfe, stiati ca barfa e sanatoasa? Citeam acum mult timp ca barfa (mai ales cea de la birou) e foarte sanatoasa si pentru persoanele care o practica si pentru companie. Bine, asta daca nu e de-aia periculoasa si cu urmari nasoale. Explicatia e ca barfa ar fi un fel de "ulei de motor" pentru creier, il pune in miscare si te fereste de depresie. Iar pentru companie e buna pentru ca presupune implicare, dar si placerea de a veni la munca. Aici as avea ceva dubii, dar e o scuza misto, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

vio noi mai dormim cu matei pe rand...in care pat adoarme si daca ne e lene sa il mutam la el in camera. daca adoarme la noi in camera, muta sotul cuibul, daca vrea sa doarma "baietii cu baietii" tot sotul muta cuibul . de dezvat nush ce sa-ti zic, el doarme unde apuca, fara figuri daca il mutam singur, e o chestie doar de comoditatea noastra uneori.

vezi pe cine barfesti, zici ca sunteti singure, da mai citeste lumea si din umbra

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Haha, simo!
mercic de raspuns, fetele. Nush cum voi face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Carla ma dor ochii la cate anunturi am citit astazi.
Noi avem in timpuri noi si am vrea acum la tineretului, aproape de parc.
Normal ca tot fara imbunatatiri l-as vrea si eu ca sigur nu-mi vor placea cele facute de altcineva.
M-am uitat si eu acum ca ai zis pe anunturi pentru lunca bradului. Dar am gasit numai blocuri vechi, construite inainte de '8o si sa dai atatia bani pentru un bloc atat de vechi mai bine stau la 2 camere.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

fiindca am incercat si eu sa fac o treaba azi si am stat cu ochii mai mult in calculator, Daria mi-a trancanit intruna si ma tot intreaba una alta la care eu concentrata i-am raspuns la majoritatea cu "ihi". De fiecare data am generat o intreaga critica. "ce ti-am zis eu ca nu-i frumos sa zici ihi?" "scuze, nu mai zi"......"iar ai zis, of nevasto".

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Dana, ce haioasa daria!!! Scumpicaaaaaaaaaaaaa
Uitasem sa-i spun si lui timi acelasi lucru. Inlemnesti cand ii auzi ce destepti sunt si te umplu de mandrie, este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Timi, pune-le intr-un plic si trimite-le aici, trebuie sa mearga ca small package. Ai Paypal?
La Sabina cel mai bine a mers untul de cocos extra-virgin si intr-o vreme untul de cacao.

nu ma fa ca ti le trimit :), doar m-am uitat la posta inregistrata (nu stiu exact cum ii zice la seviciu respectiv ) si e cam piparat pretul...parerea mea.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Dana, ce haioasa daria!!! Scumpicaaaaaaaaaaaaa
Uitasem sa-i spun si lui timi acelasi lucru. Inlemnesti cand ii auzi ce destepti sunt si te umplu de mandrie, este?

ESTE.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
asa.....aveti vreo reteta incercata de pate ficat, facuta in casa? pe net am gasit, da vreau una verificata!o sa fac brocoli la steamer...poate vrea si andrei ca pana acu nu i-am dat. si doar fiert cu sare? fara alta preparatie?d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Eu le fac pateu de ficat fetelor asa:Pun la fiert o caserola de ficatei(o avea in jur de 500g probabil) cu sare, piper si o ceapa potrivit de mare. Le las sa fiarba la foc mic. Spumez si cand e carnea fiarta dau prin blender ficateii cu jumatate din ceapa fiarta, putina zeama (asta se adauga treptat ca sa nu iasa nici terci da'nici prea tare) si vreo 3 oua fierte (da, oul bine fiert il pun intreg si-l amestec cu cele de mai sus. ). Procedura are loc cand ficateii sunt calzi asa ca la final, cand totul este pastos bine, adaug unt (cat 2 nuci asa, sa zicem, ca la mine totul este din ochi si dupa gust) amestec sa se omogenizeze si dau la frigider. Este o bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Da, Vio, eu servesc iaurt cu fulgii tai de porumb. Si azi vreau sa incasez o portie.
Eu dorm cu Razvan de la 4 luni, cand mi s-a parut prea obositor sa tot fac ture pat-patut la fiecare 1.5-2 ore. Si de atunci nu a mai parasit patul conjugal. Nu e indicat, nu e metoda cea mai buna...caci acum el nu poate dormi singur si inca se trezeste noapte si pipaie patul sa fie sigur ca nu e singur. Nu are o noapte intreaga de somn, toate sunt fragmentate. Acum ca e bolnavior (are rosu in gat) e si mai agitat noaptea.
Dar eu m-am intors repede la lucru si plina de remuscari, l-am tinut aproape de mine noaptea sa il pipai, sa vad daca are febra, daca rasufla bine, daca are nasul infundat sau nu...
Sotul a in ceput sa ii explice insa ca acusica vine coca si ei o sa doara ca baietii, in cealalta camera si fetele in camera asta, dar Razvan ii tot raspunde ca doarme si el cu fetele. Deci nu prevad o separare usoara si lina...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 25+

Mergi la inceput