Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, ce faci? me dor de tine
vivela, mai tuseste damian?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Chiar, Luna, cand vii in Ro? Ca gata a inceput luna februarie
Te astaptam

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, mai tuseste, dar putin si aproape numai noaptea. parca il gadila ceva pe gat, asa face. dar nu des, are o "criza" de-asta pe noapte, il tine cam 5 minute si gata. e, sper pana la sf saptamanii sa fie ok.

al meu (david) e mai fitzos la mancarea de bebelusi. sa n-o vada... odata i-am dat lui damian niste iaurt si a mancat doar putin. l-am intrebat pe david daca vrea, initial a zis ca da (ca nu prea era atent ce vorbesc cu el), a luat o lingurita si dupa ce a inghitit si-a dat seama ca era in castronelul lui damian. maaama, parca ii dadusem otrava, asa facea, s-a periat cu mana pe limba . si doar era iaurt simplu, fara altceva in el.

Dana, sa zici mersi ca Daria ii da cartof, nu pufuleti cum facea david lui damian. . culmea, asta mic manca, ii placeau (ma rog, lui ii place orice, a mancat odata si jumate de cutie de carton de la vigantol . i-am dat-o sa se joace 1 minut cat m-am dus la buda si cand m-am intors, se lingea pe buze .

si mie mi-e dor de Luna.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi am citi mesajul tau in fuga si intelegeam ca te-a luat lenea sa-l intampini pe domnul. si ma gandeam care domn?
Tocmai ce basculasi 3 felii de pateu dupa a ta reteta. Super bun. Chiar o sa-l mai fac. Mai ales cand or iesi ridichile rosii.
Musso eu nu imi aduc aminte sa oi fi dat eu vreo reteta de pateu, poate Kariris, dar sa sti ca asta a lui Michi o recomand . Sigur se mananca.

Ei, cu Daria deja i-am facut capul calendar de ieri si pana azi ca numai mami ii da sa pape lui Eric lapte din tata si apoi papa de bebelusi, ..... Sper ca a inteles, am si speriat-o un pic ca ajungem la spital daca ii mai da ceva lui Eric, ca se ineaca. A fost vina mea ca ea m-a vazut pe mine putin mai devreme cu mandarina aia si normal a incercat si ea cu ce a prins.

Ma duc sa mai pap o felie.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut fetele!
sa nu ai nevoie de ambulanta! Am chemat ieri una pt mine si nici dupa 5 ore nu a venit! Dupa 4 ore de urcat pe pereti m-am chinuit singura sa-mi fac un coctail de analgezice
Sa-mi tineti pumnii ca maine merg la un rmn (cred ca in 4 labe voi merge) si dupa aceea cu rezultatl in dinti la spital sa ma vada neurochirurgul. Si sper sa ma execute cat mai repede, pentru ca de 2 zile eu nu mai pot sta in picioare sau pe scaun mai mult de un minut, am facut pareza la piciorul stang. Deci eu stau doar in pat de doua zile... uite asa ma las de fumat definitiv. In pat am pozitii inc are nu ma doare dar daca ma dau jos intr-un minut jumate imi vine sa ma tavalesc pe jos de durere si sa ma culc pe unde apuc. Eu nu stiu maine cred ca voi astepta culcata pe la rmn si pe la spital.
am tot vrut sa aman dar nu mai pot se pare.
Nu ma gandesc decat ca nu voi mai putea lua fetele in brate si nu voi mai putea face multe dupa.
Ieri am reusit sa le fac ultima ciorba printre tavaleli de durere, azi am papat ultima saorma ca sigur ma opresc maine in spital si cine stie cand oi mai manca.
Sa=mi tineti pumnii sa ma opereze si sa scap mai repede!

Si caprele mele sunt mari: Karina 109 cm 24 kg si Iris 111 cm si 23 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

dana,scuze,puteam sa jur ca de la tine era reteta,parca tot un nick colorat in rosu a scris....oricum foarte buna pana la urma,a mancat fii-miu cu pofta si eu tare m-am bucurat.
kariris,succes,iti tin pumnii,si eu trec prin niste dureri zilele astea dar sper ca odata cu terminarea ex sa-mi revin..aseara am incercat sa fac niste abdomene si mai tare ma durea spatele.
in seara asta am fost sa-mi scoata nervul de la o masea,tot nu poate..e ala inflamat,mama lui ca m-am saturat de el,iar pansament pana saptamana viitoare,macar saptamana asta am putut sa flencan niste mancare solida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

reteta de pateu a dat-o valen care am tinut eu bine e scris cu rosu...multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Kariris, imi pare rau ca treci prin asa dureri si asa probleme. sper sa se rezolve cat mai repede, iti tin pumnii pentru maine .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

musso, la dureri de spate (coloana) sunt contraindicate abdomenele.
acum 2 zile citeam despre zumba si ma intrebam daca as putea sa practic si eu zumba cu coloana mea. M-am linistit, acum as vrea sa pot practica doar mersul biped.
Mi-am mai facut acum un ketonal cu un piafen intramuscular, dar vad ca e apa de ploaie... nici o ameliorare.
Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata,

Kariris, multa sanatate! Te ajuta sotul, va avea el grija de fete, daca tu te simti rau?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+

Mergi la inceput