Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
neatza
georgiana, ce barbat bine e mihnea!
vivela, deci ai un "lepulash"!![]()
. cat de simpatic trebuie sa fie...

xerxe, merci de cafea. eu beau una de cicoare. nush ce transformari s-au petrecut in creierasul meu dar...nu mai pot bea cafea! efectiv mi se face sila cand ma gandesc la ea. gravida nu-s ca abia am terminat cu CM. cuidata treaba...
de dimineata m-am trezit cu ameteli. se invartea camera cu mine. nici acu nu-s prea bine. nush ce naiba. maine imi iau trimiterea la dr. dermatolog si poate reusesc sa ajung vineri. si pt PAP tre sa ma programez ca a trecut un an de la ultimul.
simo, sanatate!
stefania, deci Andre s-a auto-diversificat ![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
intrebarea zilei pt barbati:
Daca ai fi in pat, intre cea mai frumoasa femeie din lume si un homosexual inflacarat, cui i-ai intoarce spatele?
monicabo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza intrebarea zilei pt barbati: Daca ai fi in pat, intre cea mai frumoasa femeie din lume si un homosexual inflacarat, cui i-ai intoarce spatele? d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |

Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ddanagh spune:
tare bancul
Michi m-ai zapacit cu cafeaua ta de cicoare. Cum e asta? si de unde o iei? imi suna a blea, blea ![]()
Vivela felicitari pentru dintisori. Sa vezi acum bucati de papa ce duce la gurita. ![]()
Tare sunt curioasa de ce va zice dr. 
a venit daria
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
ba e buna cafeaua de cicoare. si e si sanatoasa, e super pt ficat, e detoxifiant.
dana, si eu sunt curioasa de ce va zice doctorul. luni si marti, cand david va fi la gradinita, o sa le rog pe cotofanele alea de educatoare sa-l observe mai indeaproape, sa-mi zica daca lor li se pare ceva in neregula, cum se comporta cu copiii, cum ia parte la activitati, cum reactioneaza la solicitari.... eu le-am mai intrebat de vreo 2 ori si invariabil raspunsul e ca "nu avem probleme deosebite cu el". s-au aratat foarte mirate cum ca acasa nu-i la fel de linistit ca la gradinita. probabil or fi crezut ca-s dusa eu cu capul de-oi vrea sa stea copilul smirna si acasa...asa cum credeau si ai mei cand le povesteam, pana cand s-au convins singuri despre ce vorbesc (acum david face crize si la ei, nu doar la mine acasa).
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
dana, e f buna la gust cicoarea. si mai e si sanatoasa asa cum a zis Vivela. e foarte buna si pt tranzit intestinal. i-am dat si lui andrei. se gaseste la plafar, fie sub forma solubila adica se face cu apa fierbinte, ca ness-ul, fie granulata care se face la ibric. depande de care vrei. eu mi-am luat din aia solubila ca e mai comod de facut la servici.
ddanagh spune:
hai ca m-ati facut curioasa. O s-o incerc si eu.
La Daria au venit saptamana asta doar 9 copii. Vine asa vesela fata, cu jocuri noi. Altfel sta treaba. Nu i-au adus parintii ca cica e vacanta, adica nu se fac activitati, a fost si f ger. Mari emotii am cu mutatul asta pentru Daria. Am hotarat sa nu o duc la gradi pana nu ne mutam la 4 camere, altfel ar trebui sa mai schimbe o data gradinita.
Stefania ma bucur ca a inceput Andre sa pape. Stiu ca era stresant. Asa era Daria, nu manca nimic, nici acum nu e o mare fana dar totusi. In schimb vad ca vrea sa-l diversifice pe Eric. Ieri a venit la mine sa-mi spuna f suparata ca Eric nu vrea sa manance cartofi, il scoate cu limba afara
. Sa innebunesc cand l-am vazut cu cartoful pe piept. E vina mea ca nu i-am facut instructajul mai des. Ea m-a vazut pe mine cand, pentru prima data i-am scurs pe buzite o picatura de zeama de la o mandarina sa vad cum reactioneaza si fata a zis ca gata, s-a dat startul.
Eu caut in continuare casa, deja am invatat Bucurestiul de cat m-am chiorat prin harti. E f tare harta aia de pe google, efectiv vezi cum arata strada, iei omuletul ala din stanga, il plasezi pe o strada si mergi pe ea.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
dana, te dai pe gogulee maps? ![]()
si mie-mi place, chiar avem pozata masina in fata blocului ![]()
azi e sarbatoare mare: Intampinarea Domnului!
ce lene m-a luat!

monicabo spune:
Dana, ai grija, astia mici sunt mai grabiti cu diversifiarea decat noi!
.. Noi nu am patit-o, oricum intre fete e si o diferenta de varsta mai mica si Andreei nu i-a venit o astfel de idee, plus ca ii mai explicam eu pe parcurs, ca bebe papa doar laptic, ca incepem sa-i dam cereale, piure de legume, fructe sau ce-i mai dadeam...
Insa decat am inceput s-o diversific pe Ana Maria, intai cu cereale, apoi cu piureuri, Andreea era abonata la ce nu papa sora ei![]()
Super ca Daria e vesela la gradi. Asa este, e vacanta si unii copii stau acasa. Si eu am tinut-o pe Andreea acasa, unu la mana, mi-a facut placere, dar si ei, sa mai stam sa ne jucam, sa stea toata ziua cu sora ei (chiar daca se si cearta), sa mai aibe si program de voie (cu toate ca la gradi ii place f mult) si doi la mana, ii curgea un pic si nasul si am zis ca sa mai evitam contactul cu copiii (chit ca erau mucusori razleti asa), dar am zis nici sa nu dam ceva, nici sa nu primim. Asa ca tocmai bine pana saptamana viitoare cred si sper ca ii va trece tot.
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Dana eu ii spun mereu Catarinei ca doar eu am voie sa ii dau sa pape. Si ii aduc aminte ca bebe papa mancare de bebe. Din fericire daca nu mananca André tot mananca ea restul. Ii plac cerealele pt bebelusi ![]()
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10