Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
oare se mai incalzeste vremea asta sau inghetam cu totul? brrrrrrrrrr

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza............
oare se mai incalzeste vremea asta sau inghetam cu totul? brrrrrrrrrr

Da, cica incepand din weekend...
M-am saturat si eu de ger...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am o intrebare culinara: am piept de curcan fiert si boabe de porumb . ma gandesc ca merge o salata, dar ce sa mai pun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Kariris iti tin pumnii la rmn sa nu fie grav, sa-ti gaseasca un leac usor si rapid, sa te puna pe picioare.

Vivela asa m-ai distrat cu Damian. Il pup pe bulanasele alea intretinute cu "diverse"

Daria mea, dupa ce m-am laudat ca i-am facut instructajul cu mancarea de ma plictisisem eu, ieri vine la mine in bucatarie si-mi zice f fericita ca Eric sta in fund. Zic cuuuum? Il tin eu de manute . E clar ca nu trebuie s-o mai las niciun minut singura cu el ca are idei.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Kariris, snatate multa, sa treci cu bine peste tot!
Dana, e clar ca nu prea trebuie sa-i lasi prea mult singuri, caci Daria vad ca are idei. Bine totusi ca Eric care 4-5 luni si faptul ca l-a tinut un picut de manute nu-i creaza probleme (adica vreau sa zic mai nasol era sa fie mai micut).

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

da, are idei destule. Tot ieri, cat i-am dat sa pape lui Eric, s-a dus in bucatarie, si-a pus un scaun, s-a suit pe blat si de acolo a deschis un corp suspendat, si-a luat un pliculet de baby drink, l-a taiat cu foarfeca, l-a pus in pahar, apoi si-a pus singura apa si venea tare trista cu el la mine, amestecand de zor cu o lingurita, sa ma intrebe de ce nu e bun? Pusese f multa apa si aia rece, nu era bun. Nici nu am indraznit sa-i zic ca din cauza ca e rece. M-am dus si i l-am incalzit eu un pic la microunde, i-am mai pus un plic si i l-am facut. Nu trebuie sa-i mai zic nimic ca ea face, nu se da inapoi.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

xerxe ma ajuta sotul ca nu are incotro, noi nemaiavand pe nimeni. E a treia zi de cand stau doar in pat, la orizontala. Merg foarte putin si foarte greu si cu mari dureri.
La rmn azi am avut surpriza sa mai fie o hernie fata de ce stiam eu de acum doi ani. Una foarte grava (un disc facut tandari si deplasat in afara coloanei) si una care inca nu necesita operatie. Neurochirurgul a spus ca nu trebuia sa astept atat ci trebuia sa vin in prima zi cand s-a instalat pareza.
Ma interneaza maine pentru analize si alte investigatii si marti ma opereaza. Sunt cam necajita ca am ajuns in halul asta dar acum nu mai pot schimba nimic. Mi-a spus ca pareza nu va disparea cateva luni bune dupa operatie si e foarte posibil ca total sa nu mai dispara niciodata.
Sa-mi tineti pumnii marti ca o sa am mare nevoie! O sa intru mai rar pana atunci pt ca nu prea pot scrie in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

kariris, sanatate multa, iti tinem pumnii sa fie totul bine .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele, foarte pe fuga scriu multa sanatate, kariris, operatie usoara si recuperare super rapida!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kariris, iti doresc sa treci cat mai usor prin operatie si sa-ti revii cat mai repede. Multa sanatate si putere.

Fetele am o intrebare, pot da Tantum Verde Spray la copii?
Ca nu am prospectul si nu stiu, mersi pt raspunsuri, pupici si somn usor.

Mergi la inceput